باهاش حرف بزن بهش زمان بده ان شالله دلش عاروم ميشه،تو تاپيكات خونده بودم خداروشكر شاغلي و مستقل
من كلكسيون مثالم😁همسايه بغلي ماهم ١٨ ساله ازدواج كردن بچه ندارن من خيلي باهاشون صميمي نيستم ولي ببين شايد تو دلشون غم باااشه ازينكه بچه ندارن كه قطعااا هست ولي ببين خداروهزار مرتبه شكر يه روز تكراري ندارن كلي با برنامن شاغل تا٥ كه سركار تاميان درجا ميرن بيرون
تا ديروقت
روزايي كه خونن همش مهمون دارن
مهمونم نباشه صداي فيلم ديدنشون مياد مسافرتاشونو ميرن كلا تو فاز. عشق و حالن برعكس من كه اگه خدا بهم نظر نميكرد بايد توخونه تو تنهاايي خودم ميپوسيدم شوهرم خيلي كم جمعيتن ومتهم همينطور دوستيم كه نداره اهل تفريحم نيست همش خونس
چون خستس😕منظورم اينكه اگه شوهره پايه داري قشنگ ميتوني جوري زندگي كنيدكه بقيه حسرت زندگيتو بخورن
فيلم ديدن مهموني رفتن مهموني اومدن و بيرون رفتن و مركز خريد سينما و كنسرت و مسافرت رفتن مخصوصاااا شماها كه شاغلين تايم كمي خونه هستين بخودت رسيدن ورزش كاراي زيبايي هرچي كه حال دلت رو خوب كنه،بخدااا اينارو انجام بدي وقتم كم مياري باز ميگه بسته به شوهر و خودت داره كه مثل همسايه ما اكتيوين و يا نه
اينو گفتم منفي ترين حالت ممكنم كه بگي كه كلا ادم بچه دار نشه و ميشه خوب زندگي كرد چرا طلاق