2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
من خودم مث همسایه شمام شوهرم.مثل شوهرتو😑 باورکن میگه عروسی فامیل نمیرم چون ازم میپرسن بچه دار شدی ...

شوهرمن كه كلاااا بچه به يسمتشم نبود كلا از مسيوليت فراريه🙄

بگو شماها كه دارين چه كار شاخي بچه هاتون براتون كردن👀😕

بخداا من ادمي بودم كه بخودم ميرسيدم از همه لحاظ روابطمونم من بودم كه وقتم ازاد بود تونسنته بودم عالي نگه دارم بعد بچه دار شدن و فشار مضاعف روم ديدم تا الان كه روابطمون گل بلبل بود پ من بودم  شوهرم ادم خودخواهي نيست ولي مدلش كلا خستس و خونگي و ساكت برعكس من كه عشق بيرون و زيااادي حرف زدن و پر انرژي ام كلا سبك زندگيمون فرق كرد خصوصااا كرونا كه شد كلا خونه نشين شديم عملا و بد قلقليااا پسرم كاملاااا منم از تكاپو انداخت، حتي تا دو سالو نيمگيش من شبا خاب كامل نداشتم يهووو ساعت يك ميخابيد سه شب بالاسرم بيداااار  يه حموم درست حسابي يه مر كز خريد رفتن و بي دغدغه خابيدن حتي من بعد سه سال تونستم برم موهامو رنگ كنم انقد اذيت داشت هيچكس قبولش  نميكرد خودمم دلم نميومد جايي بذارمش برم

اينارو گفتم بدوني درسته بچه خوبه و داشتن نعمت ولي يكسري چيزاهم با اومدنشون تغيير ميكنه وگاهااا هم اذيت كنندس مخصوصااا اگه همسرت همكاري نداشته بااااشه

اينارووو نگفتممم بگم بچه بده خودم اين راهو رفتم خداروهزارمرتبه شكر كه پسرموو دارم ولي منظورم اينكه ميشه بدون بچه هم عاشقانه و عالي زندگي كرد خصوصااا شما شاغلي 

بنظرم يكم بخودت زمان بده و با يحال خوب بازخرف زدن بازهمسرت از اول شرو كن كه بعدها نخاي خودتو سرزنش كنيدكه كاش رفته بودم شايد اينبار حواب ميگرفتم و٠٠٠

يعني الان حاضره جدا بشيد درين حد بچه ميخاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خیلی لطف کردی. پیش همین فروتن برو به نظرم انشالله هر کدوم رو انتخاب کردی به سلامتی زایمان کنی ...

خواهش ميكنم عزيز دلم 

خودمم دلم فروتنه فقط بابت مطبش شوهرم ازونجا كه اكتيوه ميگه خيلي دوره همين لبافووو برو نزديكه😅

زياد باهاشون ويزيت نشدم كلا ٥ بار ديدمشون ولي همين كه بهت استرس نميده خودش كليه

مرسی عزیزم .جوابی رو که  بالاتر نوشته بودین هم خودندم .ممنونم 🙏🏻🙏🏻 واقعا استرس خیلی مهمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من جند روزه فشارم همش ۱۳رو ۸هست.الان خیلی بالاست؟

فشار نرمال ۱۲ رو ۸ هستش .نمیدونم تو سرایط بارداری یه درجه چی بالا محسوب میشه یا نه  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم پیاماتو خوندم بتات که خوبه دوبرابر شده تقریبا درمورد کمک و کارای بچه داری خودمو میگم که قوت ق ...

ممنونم عزيزم

والا ازين تنهايي بتونيم از پيش بر بيايم واقعااا نميدونم من خواهرم پيشمه فعلاا

من هم همسرم كه از اول نميومدن براي پانكچر، همين انتقالم بعد٦ ماه راضي شد

من گفتم شانسم رو امتحان كنم بعدهااا كه پسرم بزرگ شد بهم گفت خواهر و برادر بهم نريزم بگم تو كه يبسته داشتي چرا نرفتي  

هم اين هم اينكه گفتم زيادم فريز بمونن شايد خوب نباشه وگرنه خداشاهده بعد سه سال هنو به زندگي عادي بر نگشتيم كه بگي چقد شرايط ايده ال بوده فكر دومي شده

گفتم امتحان كنم كه پروندش براي هميشه از گوشه ذهنم پاك بشه 

ممنونم عزيزم والا ازين تنهايي بتونيم از پيش بر بيايم واقعااا نميدونم من خواهرم پيشمه فعلاا من هم ه ...

خدا هر دوتا رو براتون حفظ کنه 🙏🏻

بچه ها من جند روزه فشارم همش ۱۳رو ۸هست.الان خیلی بالاست؟

من ١٤ شدم خيلي استرس بهم دادن كه تند تند بگير و حواست بااااشه ،حتما به دكترت بگو غذاهاي پروتيني و نمكيتو كم كن ان شالله كه چيزي نيس

اآستامینوفن ۳۲۵

کمرتون بهتر شد خداروشکر؟ مال من هنوز خوب نشده 🤦‍♀️🤦‍♀️ میخواستم برم تو سیکل که بازم نشد برم 

فدات بشم ان شالله يدوقلووو صالح و سالم قسمت شماااا يبار اذيت بشين و براي هميشه خيالتون راحت بشه دوب ...

ان شاالله من از خدامه 😍😍