2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست

سلام بچه‌ها خوبین

کیا قرار بود امروز برن آز بدن🤩🤩🤩🤩🤩

منتظر خبرهای خوبتون هستیم

دعای بچه های تایپیک پشت و پناهتون باشههههه 🤲🤲🤲🤲

زودتر بیاین خبر بدین🤗🤗🤗🤗💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
به نظر من نباید به علایم توجه کرد. فقط آز روز ۱۴ والسلام.

آره بابا تو ٥ سال اقدام هرماه ى علامت جديد و كاملا مشابه باردارى

اما سروقت پريود ميشدم

كلا٣ بار عقب انداختم ك اونم كاملا علائم شبيه باردارى ك بازم پريود ميشدم

از اونجا شد ك ديگه هيچوقت برام علامتها مهم نبودن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا تو ٥ سال اقدام هرماه ى علامت جديد و كاملا مشابه باردارى اما سروقت پريود ميشدم كلا٣ بار عق ...

انقدر هم بدن زنا پیچیده هست که ممکنه هر بارم یه جور علایمی بده..منم گهگاهی یکی دو بار در روز علایم شبیه پریود دارم که محلش نذاشتم

انقدر هم بدن زنا پیچیده هست که ممکنه هر بارم یه جور علایمی بده..منم گهگاهی یکی دو بار در روز علایم ش ...

عزيزم ان شاالله بهترين ها پيش روتون هست و مصلحت خدا با خواسته دل شما يكى شده🥰😍♥️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واى هرروز يعنى ميريد بيرون ميزنيد؟؟ من الان ك ندارم اين امپول رو اما بعد از انتقال نميدونم چيكار ك ...

اره به نظرم اصللللا به استراحت ربطی نداره من سری پیشم رفتم بیرونو امپولو زدم مثبتم شدم باید خدا بخواد اینابرایه دلخوشیمونه

خیلی سخته تحمل نمیگذره که این روزا😕

خودتو سگرم کن با فیلم دیدن.سریال.کتاب...من دهن خودمو صاف کردم با سرچ کردن تو این سایت..انقدر هم ادم چیزای مختلف میبینه یه لحظه امیدواره یه لحظه نا امید...بهتره تا جای ممکن بهش فکر نکنی و فقط خودتو سرگرم کنی...به نظرم بی بی اگه بزنی و زود باشه و منفی نشون بده تحمل برات سخت تر میشه تا روز ازمایش

بچه ها سلام یه سوال داشتم من دوماه باردارم ب لطف خدا تمام دکترا جوابم کرده بودن خدا معجزه کرد برام 

سوالم اینه ک دوماه هستم من لاغر لاغر لاغر هستم قد بلند شکم هیچ وقت نداشتم شکمم چسبیده بود ب کمرم ینی تخت تخت 

الان شکم در اومده زود نیس بنظرتون؟؟؟اخه من از اول بارداری کم اشتها شدم دو هفته هیچی دلم نمیخاد بخورم از مرغ گوشت ماهی متنفرم 

کسی بوده تو ماه دوم شکم داشته باشه طبیعی ؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔