2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
خدا برات حفظش کنه عزیزم  یعنی bc با هم ؟یا یک جنین b بود و یکی دیگه c ؟

ممنونم عزیزم

bcیعنی متوسط رو به ضعیف 

سه تا جنین انتقال دادم هر سه تا  bc بودن خدا بخواد نشد نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ال دی منظورش اون چندتا که مونده بود رو بخورم هفده تا رو خورده بودم تا اون روز چهار تای مونده رو بخور ...

نه پس نگران نباش این به خاطر قطع ال دی بوده. مطمینم فردا با خبر خوب میای و هیچ مشکلی نیست .😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم bcیعنی متوسط رو به ضعیف  سه تا جنین انتقال دادم هر سه تا  bc بودن خدا بخواد ...

ممنونم عزیزم 

خدا خیرت بده هر چی از خدا میخوای بهتریناش بهت بده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم کولیک اید و دایمتیکون وگرمیچر دادم فایده نداشت الان دکتر دی سیکلومین داده هر ۸ ساعت ۱۰ قطره می ...

سارا جان شربت کامی وی براش بگیر . خیلی خوبه . من همه قطره های ایرانی و خارجی رو امتحان کردم ولی این آب رو آتیش بود . اینو دکتر دارو خونه بهم‌معرفی کرد . از همه قطره های خارجی بهتر بود 

شربت کامی وی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@farzi     ع‍زیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم  الهی به زودی نی نی دار بشی

الهی قربون دل مهربونت برم عزیزم 

یه دنیا ممنونتم

با دیدن پیامت اشکام سرازیر شد انشالله خودت زودتر از ما نی نی دار بشی😘😘 بوس بهت عزیزم

اتفاقا دو سه روز دیگه سیکل انتقالم شروع میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حموم رفتم خوب شدم.بعدش کمرم گرفت. فکرو خیال  گلستاز کار دستم داد. فک کنم پوست خشک شده بود&nbs ...

خب خداروشکر. خیلی مواظب باش. الان‌شکمت سنگین تر میشه بیشتر به کمرت فشار میاره حواست باشه . 

واسه منم قطع شد رفتم‌ حموم ولی شاید رفتم بازم از دادم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم خوبی  چه خبر توچه مرحله ای هستی ؟؟

سلام گلم خوبم عزیزم تو خوبی؟ احتمالا چهارم شروع سیکلمه.

فکر کنم با هم باشیم. هنوز شروع نکردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم قربونت برم انشاالله که امسال مامان میشی آره والا انگار نه انگار اون همه آمپول و دارو وارد بدن ...

فدات عزیزم😘😘 الهی به زودی همه مون به آرزومون برسیم 

انشالله انتقال پنجمت مثبت میشی عزیزم امید به خدا

عه چه جالب نشنیده بودم حالا من برعکس شما قبل پریودی همه ی علائم رو دارم. 

عزیزم کولیک اید و دایمتیکون وگرمیچر دادم فایده نداشت الان دکتر دی سیکلومین داده هر ۸ ساعت ۱۰ قطره می ...

برای پسر من خوب جواب داد اول همینی که ددکترتون گفته بدین جواب نداد اینا رو بگیرین

ببین منم اندو دارم اما مکمل نخوردم  فقط شب قبل انتقال یه امپول نوروبیون خارجی زدم قبلشم دکتر به ...

ببخش گلم پریود شدی بعد انتقال دادی دیگه درسته؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من همسرم اسپرمش خوب نبود باید اول واریکوسلش رو عمل میکردم بعدا اقدام میکردم.به نظرم اسپرم خیلی مهمه ...

واریکوسل هم تاثیر داره ولی اگه جنینت بلاست بوده باشه باید می‌گرفت .

من همسرم اسپرمش خوب نبود باید اول واریکوسلش رو عمل میکردم بعدا اقدام میکردم.به نظرم اسپرم خیلی مهمه ...

سلام دوست عزیز حالتون خوبه؟

من هم بعد از ۲ سال اقدام متوجه شدم که همسرم واریکوسل شدید داره و باید عمل کنه ،همسر شما عمل کرده؟ خوب شده؟؟