2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
حساسیت ندارم قبلا خوردم بدبختی انقدر دارو دارم دو ساعت یه قرص احساس میکنم معدم به هم ریخته باشه این ...

کاش قرص معده میخوردی من تو اون مدت صبح پنتاپرازول میخوردم اول بعد بقیه داروها رو شروع میکردم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که صحیح و سلامت بدنیا میاد 😍

مرسی عزیزدلم همچنین گل دختر شما❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قربونت من ال دی خوردم تموم کردم قرار یازدهم برم ویزیت برای شروع داروهای انتقال..شما چه مرحله ای هستی ...

ان شاالله  همه چی برات خوب پیش میره و مامان بچه های سالم و صالح میشی 

منم ماما گفت ال دی رو تا  امشب بخورم که پریود بشم که برم سیکل انتقال 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی فدات شم انشاءالله باهم امسال مامان میشیم و همه ی خانم های منتظر تایپیک تا آخر سال مادر میشن عزی ...

الهی امین 

در حق هم دعا کردم خیلی خوبه ان شاالله شما از این سیکل انتقال دست پر میای دوست گلم

نسبت به دیروز بهترم. دعا کن تا یک خرداد خوب بشم.به زور وقت دکتر گرفتم. بارداری های من چقد ادا اطوا ...

اکه دست خود آدم بود که اصلا نمیخواستیم مریض بشیم 😁 مردها  البته بعضیاشون  مهربون نیستند شوهر منم همینطوره همش غر میزنه 

صلوات برات فرستادم که زود زود خوب بشی

پس حتما میخرم.زیادم گرون نیس.نگاه کردم زیر ۱۵۰ تومن هستن.باعث فشار روی جنین نمیشه که؟

نه عزیزم خیالت راحت باشه..... 

زیر شکم رو ساپورت میکنه..... 

من تو هر دو بارداریم استفاده کردم. خصوصا بیرون میری و پیاده روی داری من بعد حتما بزن.... 

وگرنه پدر کمرت در میاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره فردا حتما میپرسم نه من نمی‌دونستم چرا دوتا رو تو یک روز میزنن شما گفتی شاید بدون پریود میخوان ان ...

عزیزم دقیق نمیدونم چون دزشون میتونه متفاوت باشه.... 

خودشون دو تا رو زدن یا خودت بردی بیرون زدی یعنی از دو تا بودنش مطمئنی؟ 

اگه دز کاملش باشه که هر 28 روز میزنن معمولا فکرت رو الان درگیر نکن اما احتیاطا یه چک بکن یعنی زنگ بزن بپرس ببین درست زدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاش قرص معده میخوردی من تو اون مدت صبح پنتاپرازول میخوردم اول بعد بقیه داروها رو شروع میکردم

منم پنتاپرازول میخوردم... 

کار خوبی میکنی.... 

چشم عزیزم. ممنون یکم خیالم راحت شد🥰🙏

عزیزم حتما اول از دکترت بپرس بعد قطع کن...من هفته ی دوم انتقالم لک بینی گرفتم زنگ زدم به مرکزی که انتقال دادم.گفت چون سقط داشتی فقط اسپرین رو قطع کن و انوکسا رو ادامه بده...

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

دوستان بزرگ شدن رحم تو بارداری درد داره؟ تو سایتا همش می خونم تو سه ماهه دو درد لیگمان رحم..کشش و درد رباط رحم و از این جور چیزا...ولی چرا من تو هفته نوزده هیچ درد و کششی حس نمیکنم؟ البته هر شب یه شیاف پروژسترون میزنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
دوستان بزرگ شدن رحم تو بارداری درد داره؟ تو سایتا همش می خونم تو سه ماهه دو درد لیگمان رحم..کشش و در ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره.... 

مثلا من بیشتر درد لگنی داشتم. ذهنت رو درگیر این جزئیات نکن.... 

اکه دست خود آدم بود که اصلا نمیخواستیم مریض بشیم 😁 مردها  البته بعضیاشون  مهربون نیستند ش ...

بجای اینکه درکنار ادم باشه از شدت ناراحتی بداخلاقی میکنه.

جوری میخابه که اصلا انگار نه انگار

😉