2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نسبت به دیروز بهترم. دعا کن تا یک خرداد خوب بشم.به زور وقت دکتر گرفتم. بارداری های من چقد ادا اطوا ...

عزیزم الان ارتوپد بری فکر نکنم خیلی به دردت بخوره..... 

از من میشنوی فقط سریع کمربند بارداری بخر و استراحت بکن و حرکت ناگهانیم نکن و آروم جابجا شو یه کم بگذره آروم میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این کمربند بارداریه؟

آره عزیزم.... 

من تو هر دو بارداریم استفاده کردم از این مدل.... 

حتی یادمه برا بارداری دومم یه کم دیرتر خریدم کمر دردم شروع شد..... 

چون شکم بزرگتر که میشه سنگینی میندازه و به خصوص برا من که سیاتیک دارم سریع خودش رو نشون میده.... 

به محض این که خریدم و چند روز استفاده کردم بهتر شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کمربند بارداریه؟

کلا من دیگه میبستم و موقع خواب باز میکردم.... 

حتی چند روز تا خوب بشی موقع خوابم خواستی ببند.... 

سلام سارا جان من امروز با این که دوتا واریوپتیل زده بودن بهم پریود شدم ..الان من قرار یازدهم برم برم ...

سلام جانم. فردا یه زنگ بزن اطلاع بده که پریود شدی. اگه اشتباه نکنم گفتی میخوای بدونه پریود برات انتقال بدن.  واینکه یه روز چیزی نیست نگران نباش ولی حتما اطلاع بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم الان ارتوپد بری فکر نکنم خیلی به دردت بخوره.....  از من میشنوی فقط سریع کمربند بارداری ب ...

پس حتما میخرم.زیادم گرون نیس.نگاه کردم زیر ۱۵۰ تومن هستن.باعث فشار روی جنین نمیشه که؟

😉

منم میخوردم.با ورزش خوب جواب میده.سیکل انتقال نخوری 

اا یعنی ماهی که ال دی رو شروع کردم نخورمش ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان من حالت تهوع شدید دارم نمیدونم از کدوم یک از داروهاس سری پیش اونجوری نبودم فکر کنم از داکسی س ...

میشه بگی چه داروهایی داری، من روزی ۳ تا استرادیول، یه دونه آ اس آ ۸۰،روزی یه دونه آمپول پروژسترون، با فولیک اسید 

دوستانی که انتقال دادن ایا تا وقتی شیاف و امپول پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟ میخوام بدونم گذشتن ا ...

من با مصرف شیاف و پروژسترون روز 14 انتقالم پریود شدم و آزمایش دادم منفی شدم، انشاالله خیر 

ممنون عزیزم، لطف کردی . منم قطع میکنم ببینم بند میاد دوباره؟ شنبه آینده باید برم برای سونو قلب، به د ...

انشاءالله عزیزم حتما صدای قلبش رو می‌شنوی منم برات دعا میکنم🙏🙏🙏 انشاءالله همه ی خانم های بارداری بسلامتی این دوران رو بگذرونن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بسلامتی رو بدن هر کسی یه واکنش داره . بسلامتی .‌کی انتقالته ؟

ممنون هنوز قرار یازدهم برم داروها رو شروع کنن برام ..دقیق معلوم نیست با این حساب اواخر خرداد میوفته فکر کنم عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم