2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم وقتتون بخیر، من چهارشنبه انتقال جنین دارم برای بار پنجم اگه راهنمایی، پیشنهادی، دار ...

اول اینکه استرس نداشته باش مثانه نیمه پر برو خیلی هم پر نکن زود برای دسشویی بلند شی نمی دونم تاثیر داشت یا نه من تا قبل اینکه صدام کنن شکمم با کیسه آب گرم  گرم نگه میداشتم ان شالله که با جواب مثبتی میای

خدایا شکرت
خانما کیا شکم بند بارداری دارند؟ همون کمربندی هست که بعد زایمان میبندن که شکم جمع بشه؟

سلام عزیزم. نه فرق داره. البته من بعد زایمان نبستم اما مال بارداری فرق داره. زیر شکم رو ساپورت میکنه. 

مال من این شکلی بود... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب که نشدم.ولی مسکن خییییییلی کم خوبم کرد.یکم وقت دکتر و سونو دارم.ارتوپد یا مغز و اعصاب وقت داشته ...

انشالله که بلا دور باشه . آره بدنت آمادگی نداشته یهو کمرت گرفته . فشار اومده به کمرت . میگن‌شکم‌بند باردری سخته .

خدای من خدای معجزه هاست . 
کمرم انقد اذیت میکنه که دیگه خارش یادم رفته. برای درد کمر پیش چه تخصصی باید رفت؟ دکترم پیام داد فق ...

پس همون رگ سیاتیک تو بارداری شایع است ارتوپد فکر کنم باید بری گرم کنی روغن هم بزنی خوبه یکی بلد باشه ماساژ بده از پا تا کمر خیلی بهتر میشه

خدایا شکرت
من با قرص پروژسترون پریود شدم احتمال داره توی سیکل انتقال آمپول رو استفاده کنم پریود بشم؟

عزیزم دقیق نمیشه گفت. انشالله تو سیکلت با توجه به واکنش بدنت دز داروهات تجویز میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من با قرص پروژسترون پریود شدم احتمال داره توی سیکل انتقال آمپول رو استفاده کنم پریود بشم؟

نمی‌دونم من قرص نخوردم شیاف و آمپول استفاده کردم بدن با بدن فرق می‌کنه ..انشاالله که این بار مامان میشی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من حالت تهوع شدید دارم نمیدونم از کدوم یک از داروهاس سری پیش اونجوری نبودم فکر کنم از داکسی س ...

با شکم خالی نخور با غذا بخور قبل خوردی بهش حساسیت که نداری؟

خدایا شکرت
سلام دوستای گلم امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید 🌹 من از وقتی مثبت شدم لکه بینی دارم، آسپرین رو قطع ...

عزیزم برا منم هی چند بار قطع کردن مجدد شروع کردن.... 

اما بعد چند بار چون دکترم تو سونو دید سایز هماتومم کوچیک نمیشه کلا قطع کرد تا رفع هماتوم..... 

بستگی به شرایط هر فرد داره.... 

برا من قطع کردن تا غربالگری اول که دیگه هماتوم رفته بود.... 

بعد مجدد شروع کردن تا زایمان داشتم دیگه..... 

شلام‌ببخشید من ریپلای میکنم . دو تا رو کی زدی ؟ منم دوتا زدم با فاصله ۲۸ روز 

سلام عزیزم من دوتارو باهم تو یه روز زدم بیست و دوم زدم..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها دیروزرفتم دکتردوباره برام گونال نوشت این سری پودری شوخریدم نمیدونم چجوریه زدنش.کسی میدونه؟گفت ...

اگه تو بستش نیست بخر دو تا سرنگ هم هر تزریق می خواد یکی انسولین که سرش جدا بشه. با سرنگ معمولی اب مقطر رو میکشی وارد ویال اول می کنی اصلا تکون زیاد نده دورانی تو هوا یا هفت و هشت کف دست حرکت بده مخلوط شد بکش به ویال بعدی تزریق کن همینطور مخلوط کن دوباره بکش بعد سر سوزن انسولین بهش وصل کن دور ناف تزریق کن

خدایا شکرت
منم میخوردم.با ورزش خوب جواب میده.سیکل انتقال نخوری 

ال کارنیتین رو خودتون میخورید؟ برای چی خوبه؟ برا همسرم داده دکتر ولی این دفعه مایعه‌.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱