2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
دوستای گلم من ۳۴ هفته و ۲ روز که رفتم سونو رشد مایع دور جنینم ۲۲.۶ سانت بود که دکتر گفت بالاس دوباره ...

نه عزیزم بخاطر قند باید اب خوب بخوری کم بخوری بالاتر میره اگه با رژیم بازم بالا بود انسولین بگیر 

خدایا شکرت
عزیزم برا منم هی چند بار قطع کردن مجدد شروع کردن....  اما بعد چند بار چون دکترم تو سونو دید سا ...

ممنون عزیزم، لطف کردی . منم قطع میکنم ببینم بند میاد دوباره؟ شنبه آینده باید برم برای سونو قلب، به دعای خیر شما ان شاالله صدای قلبش هم بشنوم یکم خیالم راحت بشه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید 🌹 من از وقتی مثبت شدم لکه بینی دارم، آسپرین رو قطع ...

ببین مرکز ما میگفت ۴۸ ساعت از قطع کامل لکه بینی میتونی دوباره اسپیرین و انوکسا رو شروع کنی به نظرم تا کامل قطع نشده دوباره شروع نکن

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اهان. من فقط پروژسترون دارم. استرادیول هم ندارم.

وقتی تو سیکل استرادیول نباشه بهش میگن نچرال. ممکنه انوکسا و آسپرین تو همون سیکل باشه. حتما نیاز نبوده ندادن ان شالله بعد بارداری با سونو داپلر می بینی نیاز به آسپرین هست یا نه. 

خدایا شکرت
ببین مرکز ما میگفت ۴۸ ساعت از قطع کامل لکه بینی میتونی دوباره اسپیرین و انوکسا رو شروع کنی به نظرم ت ...

آهان، باشه عزیزم ممنون از راهنماییت، ان شاالله به دعای خیر همدیگه همگی به سلامتی این دوران رو طی کنیم 🙏🌹

نه عزیزم بخاطر قند باید اب خوب بخوری کم بخوری بالاتر میره اگه با رژیم بازم بالا بود انسولین بگیر&nbs ...

دکتر غدد رفته بودم انسولین گفت نمیخواد  گفت روزهایی که احساس میکنی زیاده روی کردی توو مصرف موارد قندی شبم نصف متفورمین بخور دیروز من واقعا چیزی نخوردم اخر شب فقط یه کیوی و یه دونه زردالو خوردم صبح قندمو گرفتم بی سابقه بود شده ۱۳۴ ! هفته پیش ازمایش دادم ناشتام ۹۱ بود نمیدونم میگم شبا بخورم چند روز نصف متفورمینو تا ببینم اوکی میشه یا نه ؟ نمیفهمم واقعا رعایت میکنم اما اینجوری شده ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خوب که نشدم.ولی مسکن خییییییلی کم خوبم کرد.یکم وقت دکتر و سونو دارم.ارتوپد یا مغز و اعصاب وقت داشته ...

عزیزم دقیقا چی شده؟ 

منم کمر درد و لگن درد داشتم با بستن کمربند بارداری خیلی بهتر شدم.... 

تررجیحا مسکن نخور.... 

تحمل کن و استراحت کن خوب میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر غدد رفته بودم انسولین گفت نمیخواد  گفت روزهایی که احساس میکنی زیاده روی کردی توو مصرف موار ...

بعد از ۹ دیگه مواد قندی نخور میوه اینا رو تو روز پخش کن اخر شب شیر می تونی بخوری اونم کم چرب بخور قندت خوب که من قندم ۹۹ هست 

خدایا شکرت
نه عزیزم بخاطر قند باید اب خوب بخوری کم بخوری بالاتر میره اگه با رژیم بازم بالا بود انسولین بگیر&nbs ...

دوساعت بعدم ۱۱۹ بود گرفتم 

ال کارنیتین رو خودتون میخورید؟ برای چی خوبه؟ برا همسرم داده دکتر ولی این دفعه مایعه‌.

عزیزم برا همسر من قرص جوشانش بود.... 

یادمه دزش هزار بود.... 

شربنشم خوب بود ولی ما پیدا نکردیم اونم دزش فکر کنم دو هزار بود.... 

تو این دز هزار یا دوهزار بهتر بود اما کمتر باشه خیلی جواب شاید نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم، لطف کردی . منم قطع میکنم ببینم بند میاد دوباره؟ شنبه آینده باید برم برای سونو قلب، به د ...

عزیزم انشالله به سلامتی بغلش(ون) میکنی نگران نباش.... 

آهان، باشه عزیزم ممنون از راهنماییت، ان شاالله به دعای خیر همدیگه همگی به سلامتی این دوران رو طی کنی ...

من نزدیک ۱ ماه انوکسا نزدم لکه بینیم کم شده بود اسپرین شروع کرده بودم 

خدایا شکرت
عزیزم انشالله به سلامتی بغلش(ون) میکنی نگران نباش.... 

ممنون گلم، کلا یدونه انتقال داده بودم، ان شاالله که بشه چشم و چراغ دل و خونمون 🥰

همه چشم انتظارها دامنشون سبز بشه، خانمهای باردار به سلامتی زایمان کنن و همه ی مامان ها در سلامت و آرامش کامل بهترین دوران رو با بچه های نازنینشون داشته باشن، خدا شما و خانواده‌تون رو حفظ کنه عزیز دلم 🌹🙏