2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من از دیروز حس میکنم همش خارش کل بدن دارم میگم نکنه گلستاز بارداری گرفتم. نگرانم.

بدنتو با روغن زیتون چرب کن، سعی کن گرمی نخوری چند روز

چیزای سردی یک کم بخور مثل خیار، هندوانه و …

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام ،من روز ۱۱ انتقال جنین هستم ی جنین بلاست،چند روزه زیر دلم ی لحظه در حد سه ثانیه شدید درد میگیره ...

عزیزم من دور ۱۰ انتقال بیبی چک زدم مثبت شد درد پریودی هم داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان.من روز دوازدهم انتقال هستم.چند ذوز پیش دردهای مثل درد قبل پریود داشتم الان یکی دو روزه دیگه ندارم.حتا درد سینه هم ندارم.جنین سه روزه فرش انتقال دادم.کسی شرایط منو داشته؟

سلام‌عزیزم .‌دلیل منفی شدنتون چی بود ؟ پردنیزولون و اسپرین و آنوکسا داشتی ؟  بسلامتی دوباره می ...

نمیدونم ولی فک کنم ضعف اسپرم.انوکسا داشتم.نه دیگه به امید خدا طبیعی اقدام میکنم.نمیتونم دیگه برم ای وی اف

خانما من از ساعت ۱۲ کمردرد شدم.هنوزم خوب نشدم

یعنی دسشویی به زور میرم فرنگی میشینم

یعنی در حدی اوضام خرابه که باید لگن زیرم بگیرن ولی میرم به زور فرنگی

تا حالا این مدلی نمرده بودم

نمیدونم چیکار کنم.😭😭😭😭

😉

هر چی خیره باشه عزیزم آدم بعضی وقتا نمیدونه چی به صلاحشه. ببخشید زیاد سوال میپرسم خودتون میدونید ای ...

من همسرم اسپرمش خوب نبود باید اول واریکوسلش رو عمل میکردم بعدا اقدام میکردم.به نظرم اسپرم خیلی مهمه هر چند تو پی جی دی جنین ضعیف میشه.ولی خب حداقل اگه اسپرم قوی باشه وضعیت بهتر میشه.نهایتا هم فقط باید خدا بخواد.ایشالا به حاجت دلت برسی.

خانما من از ساعت ۱۲ کمردرد شدم.هنوزم خوب نشدم یعنی دسشویی به زور میرم فرنگی میشینم یعنی در حدی اوض ...

به اون بیمارستانی که پزشکت هست زنگ بزن ببین چی میگن ممکنه رگ سیاتیک گرفته باشه‌. در هر صورت باید بری دکتر

خدایا شکرت
خانما من از ساعت ۱۲ کمردرد شدم.هنوزم خوب نشدم یعنی دسشویی به زور میرم فرنگی میشینم یعنی در حدی اوض ...

مریم جان اگر سابقه نداری برو چک شو حتما خیالت راحت میشه 

یه مسکن هم میدن اوصات بهتر میشه ایشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من سرما خوردم احساس گرما می کنم درجه گذاشتم ۳۵.۳ نشون میده.  پایین بودنش مشکلی داره؟

اگر تب نداری جای نگرانی نداره مایعات گرم بخور دمای بدنت نرمال میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد