2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
من الان نمیتونم حتی برم دسشویی کمرم صاف نمیشه ‌کمرم یهو گرفت انشالله خوب میشی. سرما هم دست از سر ...

من کمرم خیلی درد میکرد ماما بهم گفت کیسه اب گرم بزار. منم گذاشتم خیلی بهتر شده بود گودی کمرم درد میکرد

خدایا شکرت

سلام به همه ی دوستان عزیزممم😍😍

ان شاالله همه صاحب نی نی بشید...

یادش بخیر منم همینجا بودم از بعد انتقالم😅...

میخوام چند نکته خیلیییی مهم بگم البته شاید خودتون هم بدونید..

من شاید از بین هزار نفر اولین نفری بودم که به شیاف پروژسترون حساسیت داشتم و باعث سقطم شد و علائمش این بود که از روز اول استفاده سرفه و عطسه و ابریزش بینی و قرمزی چشم و یکم تنگی نفس و خارش به شدت زیاد واژن شدم....

این انتقال اولم بود که اگه دکتر ها متوجه میشدن شاید سقط نمیشد😭طفلی بچم...

برای انتقال دوم دیگه خودم به دکتر اطلاع دادم و برام به جای شیاف قرص ددوفاستون نوشت درسته خیلی گرون بود ولی الحمدالله حساسیت نداشتم و با همون ادامه دادم و نی نی خوشگلم به دنیا اومد و الانم ۷ماهشه....

نکته دیگه اینکه تا یه هفته بعد انتقال به هیچ وجه حموم نرید و حتمااا بعدش یه صنذلی بخرید پلاستیکی و تو حموم روش بشینید و اب ولرم باشه ن داغ...و خیلی کوتاه دوش بگیرید...

شاید باورتون نشه ولی من تا۱۴روز با اینکه استراحت مژلق بودم یهو دیدم خونریزی شدید داشتم و به کل نا امید بودم با اینه روز ۸من بی بی مثبت شد و از بتا هم عالی بود...ولی فوری همون شب۱۴رفتم دکتر و‌معاینه کرد گفت برو فقط استراحت مطلق کن...منم اومدم و حتی نمازم رو نشسته یا دراز کشیده خوندم تا۴ماه استراحت و فقط تو خونه تک و تنها حتی عید بیرونم نرفتم چون بچم برام با ارزش بود...

خداروشکر گذشت و بعد از چهار ماه هم کلی گشتم البته فقط داخل شهر...

اینو گفتم که شما که زحمت کشیدید حتما استراحت کنید زیاد چون تاثیر داره...

من گرمی هم نخوردم تا ماه سوم به بعد...

استرس نداشته باشید و افکار مثبت خیلی مهمه..

موفق باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا جواب بگیری عزیزم.اره من منفی شدم.بله اون خانوم رو یادمه خداروشکر مثبت شده بود.

سلام‌عزیزم .‌دلیل منفی شدنتون چی بود ؟ پردنیزولون و اسپرین و آنوکسا داشتی ؟ 

بسلامتی دوباره میخوای شروع کنی یا جنین داری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
داکسی ساککلین ۱۰۰روزی دوتا بخور تا شب قبل انتقال دیگه نخور 

پروانه جان الان گرمی میخوری یا متعادل ؟ ممنون میشم یکم توصیح بدی . من واقعا نمیدونم قبل انتقال چه کارهایی باید انجام بدم . مرسی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام به همه ی دوستان عزیزممم😍😍 ان شاالله همه صاحب نی نی بشید... یادش بخیر منم همینجا بودم از بعد ...

خیییلی ممنون عزیزم اطلاعاتت خییلی مفید بود

خدا بچه تونو حفظ کنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ایشالا جواب بگیری عزیزم.اره من منفی شدم.بله اون خانوم رو یادمه خداروشکر مثبت شده بود.

هر چی خیره باشه عزیزم آدم بعضی وقتا نمیدونه چی به صلاحشه.

ببخشید زیاد سوال میپرسم خودتون میدونید این راه خ دردسر داره اگه برگردین عقب چه تقویتی های استفاده می‌کردین یا شده از چیزی پشیمون باشین که انجام ندادین.

پروانه جان الان گرمی میخوری یا متعادل ؟ ممنون میشم یکم توصیح بدی . من واقعا نمیدونم قبل انتقال چه کا ...

فدتت شم من گرمی میخورم بیشتر تا قبل انتقال از انتقال به بعد متعادل میخورم سب انتقالم پاچه میخورم بادکشم انجام میدم اگرم برسم که جدیدا اصلا وقت نمیکنم ورزشم میکنم

سلام ،من روز ۱۱ انتقال جنین هستم ی جنین بلاست،چند روزه زیر دلم ی لحظه در حد سه ثانیه شدید درد میگیره ومنقبض میشه بعد ول میکنه،کسی بوده مثل من باشه و باردار باشه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببخشید یه سوال.من هفته 15 هستم و زیر دلم و غالبا سمت راست ، دردهایی شبیه دوران تخمک گزاری و گاهی ملا ...

عزیزم راستش نه دایمی این دردو نداشتم هفتم بالاتر بود چرا تخمدان راستم تیر میکشید که دکترم گفت درد تخمدان و تیر کشیدن توو بارداری طبیعیه 

کلا ببین اگه با استراحت اوکی شدی و کلا قابل تحمله طبیعیه درد پریودی خطرناکه عزیزم نگران نباش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام به همه ی دوستان عزیزممم😍😍 ان شاالله همه صاحب نی نی بشید... یادش بخیر منم همینجا بودم از بعد ...

عزیزم خداروشکر که نتیجه تلاشتونو دیدین و خدا بچتونو حفظ کنه

عزیزم بعده یک هفته از انتقال رفتیم حموم باز نشسته حموم کنیم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزيزم ببخشيد اگه ناراحتت كردم ان شالله بسلامتي زايمان كني و دختر نازتو سحيح و سالم و بخوشي بغل بگيري ...

مرسی عشقم نه فدات شم حتما اینطوری بهتر بوده و قسمت همین بوده 😍🤲🏻😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍