2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من که تا۹ماه نشسته حموم کردم

کارای خونه رو چیکار میکردین؟

آخه من اگه قراره آی وی اف کنم تنهام و مجبورم کارامو خودم انجام بدم ☹

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
فدتت شم من گرمی میخورم بیشتر تا قبل انتقال از انتقال به بعد متعادل میخورم سب انتقالم پاچه میخورم باد ...

مرسی عزیزم . آره ورزش خیلی خوبه ولی وقت نمیشه . واقعا من یکسره تو خونه جمع و جور میکنم خودش ورزشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام ،من روز ۱۱ انتقال جنین هستم ی جنین بلاست،چند روزه زیر دلم ی لحظه در حد سه ثانیه شدید درد میگیره ...

ان شاالله که نشونه مثبت شدنه گلم، بله اکثرا درد زیر دل رو داشتیم نشونه ی خوبیه ان شاالله 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌هااااااااا تهوع امونمو بریده 😭😭

سر بارداری قبلیم حتی یک ساعت هم تهوع نداشتم هیچچچچچی، از دیروز نمیتونم اصلا غذا بخورم، فقط یکم میوه خوردم، امروز نهار یکم سبزیجات خوردم دل و روده م داره میزنه بیرون 😭😭😭

تو اینترنت خونده بودم سیرابی خوبه دو سه روز پیش یکم بزور خوردم ، واقعا تاثیر داره؟ هر چند وقت باید بخورم؟

کلا چی خوبه برای تهوع؟ حتی نفس هم میکشم دلم بهم می‌ریزه ⁦☹️⁩🥺😭

کارای خونه رو چیکار میکردین؟ آخه من اگه قراره آی وی اف کنم تنهام و مجبورم کارامو خودم انجام بدم ☹

عزیزم منم تمام کارای خونه با خودمه، فقط جارو و طی نمیکشم، وسط کارام هر نیم ساعت یکم دراز میکشم، نگران نباش فقط سعی کن زیاد سرپا واینستی و سنگین هم اصلا بلند نکن، دولا راست هم نشو خیلی، ان شاالله مثبت میشی عزیزم⁦❤️⁩🌹

بچه‌هااااااااا تهوع امونمو بریده 😭😭 سر بارداری قبلیم حتی یک ساعت هم تهوع نداشتم هیچچچچچی، از دیرو ...

عزیزم هردو بارداریتون با آی وی اف بود؟

جواب سوالتو نمیدونم عزیزم چون تجربه ای ندارم🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم منم تمام کارای خونه با خودمه، فقط جارو و طی نمیکشم، وسط کارام هر نیم ساعت یکم دراز میکشم، نگرا ...

مرسی فدات شم🥰

عاره عزيزم ببينيم چي پيش مياد الان مجدد تكرار كردم رو١٢ انتقال(٢٠٥) روز١٤ انتقال( ١٤ روز كامل ميشه ...

ببین نزدیکه دوبرابر رشد مرده نگران نباش استرس نداشته باش چیزای مقوی بخور حتما ایشالا که خیره ❤️❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم هردو بارداریتون با آی وی اف بود؟ جواب سوالتو نمیدونم عزیزم چون تجربه ای ندارم🥺

نه عزیزم بارداری اولم طبیعی بود متاسفانه هفته ۲۸ زایمان زودرس داشتم ولی کلا هیییییچ ویاری نداشتم حتی برای یک ساعت.

بد به دلت راه نده عزیزم اونا دکترن بالاخره تجربه اش از ما بیشتره  ماهام از اول چون کلی دارو مص ...

اره دقیقا منم همینم ! دیروز رفتم دکتر ازش پرسیدم زود نیست برا قطعش ؟ علتش چیه که قطع میکنین؟ گفت برا اینکه اگه یه وقت درد زایمان داشتی اورژانسی شد کارت خونریزیت بند بیاد و مشکلی پیش نیاد به علت تزریق آنوکسا پارین منم دیدم خب راست میگه اینهمه من زدم اینو اگه به درصد زودتر بشه عملم اون خطرش بیشتره دیگه ریسک نمیکنم گفت میخوای میتونی بزنی اما صلاح من اینه که قطع کنی دیگه منم گفتم قطع کنم بهتره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه‌هااااااااا تهوع امونمو بریده 😭😭 سر بارداری قبلیم حتی یک ساعت هم تهوع نداشتم هیچچچچچی، از دیرو ...

عزیزم من فقط لواشک ملس حالمو خوب میکرد بعد اینگار اون برام عادی شد و پرتغال ترش همش میخوردم امتحان کن من همه چی رو امتحان کردم حتی سیرابی ولی تاثیری نداشت. فقط یه چیزی که فهمیدم وقتی معدم خالی بود خیلیییییی بیشتر حالت تهوع داشتم. انشالله زود تموم شه برات من حسرت اون روزا رو میخورم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من فقط لواشک ملس حالمو خوب میکرد بعد اینگار اون برام عادی شد و پرتغال ترش همش میخوردم امتحان ک ...

الهی بگردمممممممم عزیزممم، ان شاالله زودتر از اونی که فکرشو بکنی جاش سبز بشه و صدها سال بمونه براتون 🙏⁦❤️⁩

آره اتفاقا لواشک امتحان کردم ولی گوارشمو ریخت بهم، فقط چند تا دونه میوه میتونم بخورم، هم وقتی معده م خالیه خیلی اذیتم هم وقتی یچیز میخورم، غذا که اصلا افتضاح، از پریروز کم کم شروع شد امروز دیگه خیلییییییی زیاد شده. ممنون از راهنماییت عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩

الهی بگردمممممممم عزیزممم، ان شاالله زودتر از اونی که فکرشو بکنی جاش سبز بشه و صدها سال بمونه براتون ...

عزيزم بيسكوييت ترد و چوب شور عاليهههه

من دكترمم بهم گفته بود صب ك بيدار ميشي ناشتا بخور بيسكوييت ترد رو هروقتم حس كردي حالا داره بد ميشه بخور انشالله كه بسلامتي طي كني اين دورانو😍