2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام دوستان من ۶ روز انتقال دادم دیشب یهو معده درد و دل درد شدید اومد سراغم خیلی زیاد بود انگار مثل ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🙏

نه گلم فقط دچار یبوست و نفخ شدی که از عوارض شایع پروژسترونه، یکم آلو یا مواد غذایی ملین بخور بهتر میشی، چای نبات هم می‌تونه کمکت کنه، مواد غذایی که باعث یبوست میشه کمتر بخور یا همراهش حتما یه چیز ملین بخور تا کمتر اذیت بشی، ان شاالله که مثبت میشی 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزدلم خوبیم شکر فقط باد کرده یه طرفه فشارمم چک کردم خوب بود خداروشکر ،هیچ علائمِ دیگه ای ندار ...

ای جونمم ۴ روز بیشتر نمونده تا گل پسرت رو بغل کنین 😍😍 ان شاالله این چند روز هم به خوشی و بدون مشکل بگذرونید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من دوشنبه انتقالمه عزیزم با شروع پروژسترن دیگه زخامت زیاد به اون صورت بالا نمیره انتقال شما کیه من ا ...

ان شاالله که مثبت میشی و مامان پسر سالم و صالح میشی 

میگم قرص عفونت کدومش بهتره بخورم ؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🙏 نه گلم فقط دچار یبوست و نفخ شدی که از عوارض شایع پروژسترونه، یکم ...

ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه خیلی دیشب ترسیدم واقعا دلم و زیر دلم خیلی درد میکرد ممنون که پاسخ دادین عزیزم 

من دوشنبه انتقالمه عزیزم با شروع پروژسترن دیگه زخامت زیاد به اون صورت بالا نمیره انتقال شما کیه من ا ...

سلام پروانه جون

بسلامتی ان شاالله 😍😍

با ی بتای تپل میای ب امیدخدا

منم فکرکنم میفته چهارشنبه سه روز بعدشما

الهی که همه چشم انتظارها خواسته دلشون با حکمت خدا یکی بشه براشون و از چشم انتظاری در بیان🙏🙏🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دو قاشق شربت معده خوردم چون معده هم به شدت درد میکرد اشکالی نداره ؟ 

شربت لاکسی ژل فقط تو بارداری مصرف کنین

مگر ک دکتر چیزی دیگه تجویز کنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دو قاشق شربت معده خوردم چون معده هم به شدت درد میکرد اشکالی نداره ؟ 

نمی‌دونم گلم ولی سعی کن بدون مشورت با دکترت دارو نخوری ان شاالله که مشکلی نیست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان کسی هست بعد از انتقال جنین فریز؛فقط آمپول و شیاف پروژسترون  داشته باشه؟ پس آنوکسا ...

تو انتقال اول معمولا اسپرین و انوکسا ندارن استرادیول اگه سیکل طبیعی باشه احتیاجی نیست. یسری دکترا آسپرین و انوکسا رو همون اول میدن

خدایا شکرت