2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
مشهد هستم عزیزم.قبل انتقال هم استرادیول نداشتم فقط آمپول هاش ام جی داشتم. با ضخامت اندومتر ۸.۸ واسم ...

خب حتما خوب بودی دیگه . بازم با دوستانی که بلدن تو این تاپیک مشورت کن .‌

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببخشید عزیزم شما ویتامین دی هم دارین؟آخه به من فقط روو فولیک داد حتی پرسيدم گف نیاز نیس ولی اینجا هم ...

بله عزیزم دارم، ممکنه شما آزمایش که دادی ویتامین دی بالا بوده، برای همین گفته نیازی نیست، ماه های بالاتر نیاز میشه کم کم عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی هست بعد از انتقال جنین فریز؛فقط آمپول و شیاف پروژسترون  داشته باشه؟ پس آنوکسا ...

عزیزم داروی اصلی همون پروژسترون هست، مابقی اگر مشکلی باشه تجویز میشه. استرادیول برای ضخامت آندومتره که شکر خدا برای شما خوب بوده و چه بهتر که نداشتی چون عامل اصلی لخته شدن خون هست ، آنوکسا و آسپرین هم برای جلوگیری از لخته شدن و کاهش غلظت خونه که حتما شما ریسکش رو نداشتی. هرچقدر که نیاز به داروهای کمتری داشته باشی خیلی بهتره عزیزم، بجای نگرانی خوشحال باش، ان شاالله که خیره و اتفاقات قشنگی برات رقم میخوره 🌹⁦❤️⁩

بله عزیزم دارم، ممکنه شما آزمایش که دادی ویتامین دی بالا بوده، برای همین گفته نیازی نیست، ماه های با ...

نه بابا آزمایشامو ندید اصلا نمیدونم که چجورین این دکترا

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام دوستان خوب هستین.میگم مگه بیهوشی خیلی عوارض داره ؟؟؟؟من امروز اصرار کردم که بابیهوشی برام بنویس ...

اصلا برای انتقال بیهوشی نیست خواب اوره مثل همون بیهوشیه خیلی ضعیفه ولی کلا میخوابی و هیچی متوجه نمیشی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اصلا برای انتقال بیهوشی نیست خواب اوره مثل همون بیهوشیه خیلی ضعیفه ولی کلا میخوابی و هیچی متوجه نمیش ...

شماهم با بیهوشی بودی درسته؟ نمیدونم چرا انقدر اذیت کردن و استرس انداختن تو جونم ...اخه نمیدونی سر انتقال قبل چه دردی رو تحمل کردم تابردنم اخرش اتاق بیهوشی

مشهد هستم عزیزم.قبل انتقال هم استرادیول نداشتم فقط آمپول هاش ام جی داشتم. با ضخامت اندومتر ۸.۸ واسم ...

انتقال شما با دادن هاچ ام جی کاری میکنن خودت تخمک داشته باشی یعنی زخامتت به طور طبیعی بالا میره بعد جنینو ت‌ اون روزی که نزدیکای تخمک گزاریتت تو رحم میزارن رحمو گول میزنن به نظرم تمین سیکل از همه بهتره 

نمی‌دونم والا آخه زیاد بالا بودن ویتامین دی هم خطرناکه، خودت آزمایشتو ببین اگر پایینه روزی یدونه ۱۰۰۰ بخور عزیزم.

عزیزم شما سیکلت نچرال بوده که استرادیول نداشتی

انشالله بهترین نتیجه رو میگیری 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بچه ها خوبين؟

بچه ها لوبيا سبز و به و آناناس رو بايد قبل انتقال خورد يا بعدش؟

لوبياسبز رو ك ميگن واسه ضخامت اندومتر، من ديروز ٩ سيكل بودم ضخامتم ٨ بود ك منشيه گفت ماشاالله چقدر خوبه ضخامتت

اينارو كى بخوريم؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

منم اسپرين رو قبل از شروع استراديول داشتم اما بعدش ديگه نگفت ادامه بدم اما خودم سرخود شبى ى دونه ميخورم

اما انوكسا رو نداشتم اصلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من دکترم تاکید میکرد ساعت ۷ تا ۱۰ صبح بزنم آمپولا رو. ولی بار اول ابن سینا که بودم میگفت ۴ تا ...

ازنت سرچ کردم وزنگ زدم از ماما پرسیدم بین۶ تا۸ غروب خوبه ک دیگه امپولمو میبرم سرکار اونجا  میذارم یخچالو یه لحظه میرم جایی میزنم انگار غروب بهتره

نمی‌دونم والا آخه زیاد بالا بودن ویتامین دی هم خطرناکه، خودت آزمایشتو ببین اگر پایینه روزی یدونه ۱۰۰ ...

مرسی عزیززم همون غروب بهتره ک تصمیم گرفتم ببرم با خودم سرکار اونجا بزنم 

مرسی عزیززم همون غروب بهتره ک تصمیم گرفتم ببرم با خودم سرکار اونجا بزنم 

ان شاالله که خیره و یه عالمه تخمک و جنین عالی برات تشکیل میشه عزیزم 🌹⁦❤️⁩