2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
سلام خانومی ما قراره اقدام کنیم تو تاپیک امید زندگی ۲ و همچنین ۱ اکثریت با اهدایی بچه دار شدن می ...

عزیزم اگه تونستی اونجا صدام کن پیدا کنم تایپکو💋

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
به سلامتی عزیزم خوب کاری کردی بخور. ملاتونین که خوبه برای تنظیم خوابته بخور عالیه. ویتامینا رو هم کا ...

سلام سارا جوون مهربون خوبین چ خبر من یه ماه بیشتره گوشی ندارم چیکار کردی کیا مثبت شدن 

ماشالا زایمان کرد؟

بقیه بچه ها از خودتون خبر بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید دخالت میکنم، ویتامینها رو بجز ویتامین دی فقط تا روز انتقال بخور بعدش دیگه فقط ویتامین د ...

سحر دختر نازم😍

ميگم دكترا گاهاا گيج ميزنن مثل اونسري اينو فوليك تا چند ماه بعد انتقالم ميخوردم

ميخام بدونم كلسيم

ب٦ 

منيزيمم دارم موردي ندارم؟؟

واينكه يدوفوليك يادتونه كي بايد بخوريم؟؟يادمه سه ماه اول بود

عزیزم ساعتی که دکترت گفته بزن حتما، به من گفته بود ساعت ۶ تا ۸ غروب برنم، ساعتش خیلی مهمه چون قراره ...

بهم ساعت خاصی رو طول روز نگفت اخه من هیچ وقت این تایم خونه نیستم سرکارم باید صبح منتقلش کنم پناه بر خدا 

دیگه دیر گفتی فرار کردم😂😂😅 به به چه مامان خوشگلی

فدات عشقم 😍

اشکال نداره دوباره برو 😉

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شاالله که سری بعدی حتما جنینتون میمونه و مشکلی براتون پیش نمیاد 😍😍😍😍😍 صرفا خواهرانه میگم بدو ...

الهی آمین انشالله به زودی مامان شدن خودت. 

بله عزیزم درست میگی قطعا.

به احتمال ۹۰ در صد دکترم میده بهم. مرسی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانمای گل من توی سیکل انتقالم روز دوم پریودم باید آمپول کلگزان بزنم ..بنظرتون چ ساعتی بهتره آمپولو برنم و اینکه دور ناف اثرش بهتره یا توی بازو؟و اوناییکه توی بازو میزنن کسی براشون میزنه یا خودشون؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
ممنونم عزیزم. شکر خدا. در حال خوردن قرص تقویتی قبل وارد شدن ب سیکل پانکچر😉 شما چ خبر عزیزم؟

سلام فاطمه جان خوبی چ خبر 

درمان از اول شروع کردی ؟

ایشالا که اینبار با اولین انتقالت مامان می شی

از همون روزی که بهت پیام دادم تو واتساپ گوشیم خرابه😁😁🤭

سلام سارا جوون مهربون خوبین چ خبر من یه ماه بیشتره گوشی ندارم چیکار کردی کیا مثبت شدن  ماشالا ...

سلام گلم قربونت برم خوبم شکر من که هیچ فعلا استراحتم. 

دیدم نیستی گفتم شاید خودت دوس نداری بیای. 

ماشالله به احتمال زیاد ۱ خرداد اگه خدا بخواد زایمان میکنه انشالله. آنا۱۴۰۰ زایمان کرد‌. سارادلارام زایمان کرد. گیسوگلابتوم بچش سقط شد 😭😭😭

چندتا از بچه ها مثبت شدن نمیدونم میشناسی یا نه هانیل خدا رو شکر مثبت شده تازه.بقیمون فعلا هیچی .

خودت چه کردی 

عزیزم ببخشید دخالت میکنم، ویتامینها رو بجز ویتامین دی فقط تا روز انتقال بخور بعدش دیگه فقط ویتامین د ...

چشم عزیزم اتفاقا خیلی هم لطف میکنی خدا از زبونت بشنوه خواهر..میدونی انتقال های قبلیم هیچکی خبر نداشت ولی الان مادر شوهر و مامان و خواهر هام می‌دونن همش منتظرن و میپرسن و فکر میکنن دیگ مامان شدم چون جنین دارم ..از منفی های قبلیم خبر ندارن خیلی امیدوارن منم میگم هر کاری لازم بکنم بقیه اش با خداست دیگ ..عزیزم انشاءالله تو هم بسلامتی دوران حاملگی رو سپری کنی و نی نی قشنگت بغل بگیری

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بهم ساعت خاصی رو طول روز نگفت اخه من هیچ وقت این تایم خونه نیستم سرکارم باید صبح منتقلش کنم پناه بر ...

عزیزم من دکترم تاکید میکرد ساعت ۷ تا ۱۰ صبح بزنم آمپولا رو. ولی بار اول ابن سینا که بودم میگفت ۴ تا ۶ عصر اینسری دکترم میگفت صبح و واقعا هم جواب گرفتم سر ساعت هم بزن انشالله کلی جنین میشه براتون 

سلام گلم قربونت برم خوبم شکر من که هیچ فعلا استراحتم.  دیدم نیستی گفتم شاید خودت دوس نداری بیا ...

منم فعلا قصد درمان ندارم فرشم رو داره اونو تموم میکنم خودمو ۱۰ کیلولاغر میکنم😑😑 فک کنم سال بعد بتونم

بچه های مثبتی مبارکتون باشه😃😃

برا گیسو خیلی نارحت شدم 

بیچاره چیه جونم ما همه مثله همیم داریم همه تلاشمون رو میکنیم که جواب بگیریم عزیزی شما. بهش بگو شاید ...

قربونت برم سارا جون انشاءالله خدا تلاشهامون رو بی جواب نمیزاره ..پس میگم نداد خودم دست بکار میشم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم فعلا قصد درمان ندارم فرشم رو داره اونو تموم میکنم خودمو ۱۰ کیلولاغر میکنم😑😑 فک کنم سال بعد بتو ...

آفرین  لاغر کردن عالیه منم میخوام یکم فکرم آزاد بشه بعد. 

انشالله هر وقت شروع کردی خیر باشه برات.

فدات