2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
سمانه جون شما مقدار ana تون داخل ازمایش چند زده؟ مال منم بالاس.یکم نگرانشم.همین داروهایی که استفاده ...

من anaبیشتر از ۳۰۰ زده بود تو ازمایشگاه . که گفت همین داروها رو ادامه بده ولی مجدد ازمایش داذم اومده بود پایین، گفت کنترل شده همینارو ادامه بده تا آخر. 

نگران تباش داروهایی که داری استفاده میکنی کنترلش میکنه و نمیزاره پیشرفت کنه. اگر نگرانی بگو واست مجدد ازمایش بنویسه ببینی چقدر شده. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
فدات بشم. اولش روزی دوتا هیدروکسی ۴۰۰ میخوردی؟  ممنونم عزیزم

اره اول زرنانی گفت دو تا هیدروکسی یه پردنی وقتی مثبت سدی پردنی رو قطع کن. ولی بعد از از مثبت شدن رفتم روماتولوژی بهم گفت نه پردنی رو قطع نکن، هیدروکسی رو بکن روزی یکی . یعنی روزی یه پردنی یه هیدروکسی. اسپرین و انوکسا و کلسیم رو تغییر نداد.

منتظر خبرهای خوبت هستم ❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبم شکر. به سلامتی انشالله فکر کنم یه بار دیگه هم باز باید بری بستگی به رشد تخمکا داره. ...

سلام 

عزیزم من سونو شدم ولی اصلا نگفت تعداد بهم پرسیدم سینال زدم جواب داده گفت عالی 

خیلی با عجله سونو میکنن ،😩😩😩😩 

بهم نوبت داد واسه شنبه گفت احتمالا پانکچرم دوشنبه باشه 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام  عزیزم من سونو شدم ولی اصلا نگفت تعداد بهم پرسیدم سینال زدم جواب داده گفت عالی  خیل ...

سلام گلم به سلامتی انشالله گاهی اوقات نمیگه چون ممکنه بیشتر یا کمتر بشن من خیلی اصرار میکردم بهش فقط یه بار گفت بهم سونوهای بعدی گفت نمیگم نگران نباش مطمینم با خبرای خوب میای. خیلی زود سونو میکنه ولی کارشو بلده خیالت راحت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
معجزه جون باید بالای پنجاه درصد عدد اولیه اضافه شه که برای شما اضافه شده ...من روز چهارده ۵۹۰ بود..ر ...

ببخشید عزیزم شما اونسری که سقط داشتی هم با انتقال باردار شده بودی؟ توی چند هفته سقط شد و اینکه چه داروهایی داشتی اونسری؟

من anaبیشتر از ۳۰۰ زده بود تو ازمایشگاه . که گفت همین داروها رو ادامه بده ولی مجدد ازمایش داذم ...

مال منم تو اولین آزمایشم بالای ۳۰۰ بود ..بعد که دارو پردنی و هیدروکسی خوردم کم کم میومد پایین..به هر حال هنوز مثبته برام..اره دیگه امیدم به این داروهاس.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ببخشید عزیزم شما اونسری که سقط داشتی هم با انتقال باردار شده بودی؟ توی چند هفته سقط شد و اینکه چه دا ...

بله عزیزم..اونم انتقال بود..برج دو پارسال انتقال .برج چهار سقط..یعنی هشت هفته..قلب نداشت..همه ی داروهای این سری رو داشتم به جز سرم..البته دکترم میگفت شاید جنین ضعیف بوده و مشکل داشته  خودتو مقصر ندون.

ببخشید عزیزم شما اونسری که سقط داشتی هم با انتقال باردار شده بودی؟ توی چند هفته سقط شد و اینکه چه دا ...

پردنی..اتوکسا.هیدروکسی کلروکین..برا اون دفعه...این دفعه همینا به علاوه سرم ای وی ای جی

بله عزیزم..اونم انتقال بود..برج دو پارسال انتقال .برج چهار سقط..یعنی هشت هفته..قلب نداشت..همه ی دارو ...

خیلی ممنونم خانومی. اینجوری منم قوت قلب میگیرم که انشالله بعدی برام بمونه. جنیناتون بلاست بودن؟ 

ببینم دکترم قبول میکنه سرم هم بده بهم. آنوکسا رو از قبل انتقال داشتید ؟ 

سلام. یک ماهه باردارم ولک بینی دارم بصورت خفیف. دکتر گفت زیر یکی از جنین هام خون جمع شده و میوم داری ...

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🌹

نگران نباش اکثرا لکه بینی داریم، خون جمع شده یعنی پشت جفت هماتوم داری، اینطور که متوجه شدم دوقلو هم داری عزیزم، استراحتت رو خیلی بیشتر کن ان شاالله به مرور زمان اون هماتوم یا همون لخته خون کم کم جذب یا دفع میشه گلم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم