2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
میگن بخاطر افزایش حجم رحمه...ولی نمیدونم تا کی هست؟؟؟ ماهایی که به سختی باردار شدیم از هر علامتی نگ ...

عاره منم يادمه اينجوري خونده بودم ولي چون لكم داشتم رواني شده بودم قشنگ ، دكتر بهم پرولوتون داده بود يادم نمياد چندتا ولي هفته اي ميزدم

عزیزممممم، خوب رشد کرده که، یک هفته بعد آمپول رفتی آزمایش دادی خب معلومه هنوز اثر آمپول بوده، اگه کا ...

واي ممنونم لطف كردي😍منم دقيقا اون براي١٣ ام ميشد با خود انتقال كه شد٢٠٧

سونو واژينالم كرد گفت ضخامتت خوبه

اخه با پسرم مقايسه كردم بعد دوروز ٤٠٨ شده بود١١٠٠ تقريبا٢/٥ برابر  دكترم اينجوري گفت شل شدم بعد ميخاستم برم دكتر غدد امرو باز تيروييد نوشت برا شنبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معجزه جون باید بالای پنجاه درصد عدد اولیه اضافه شه که برای شما اضافه شده ...من روز چهارده ۵۹۰ بود..ر ...

عاره ديگه منم با قبلي مقايسه كردم ترسيدم😥اون٢/٥ برابر بود اين١/٨ برابر

الان خيالم راححتتر شد فقط اونسريم دكترم اصلا واژينال معاينه نكرد الان سونو واژينال كرد موردي نداره؟ 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ دکترم جواب داد گفت نگران نباش اگر درد شدید یا خونریزی داشتی بیا م ...

خداروشکر عزیزم دیشب به نیتتون ایت الکرسی خوندم 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله همه چیز خوب پیش بره چقدر مادرای ای وی اف استرس باید تحمل کنن🤦‍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاره ديگه منم با قبلي مقايسه كردم ترسيدم😥اون٢/٥ برابر بود اين١/٨ برابر الان خيالم راححتتر شد فقط ا ...

نه اصلا سونو واژینال اوایل بارداری اصلا ضرر نداره..من چهار هفته و پنج روز  برا تشکیل ساک و شش هفته و پنج روز برای تشکیل قلب و دوازده هفته و دو روز تو هم زمان با ان تی برای طول سرویکس سونوی واژینال شدم .یعنی سه بار توی بارداریم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خداروشکر عزیزم دیشب به نیتتون ایت الکرسی خوندم 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله همه چیز خوب پیش بره چقدر مادرای ای ...

ممنوووونم مهربون، خیلی لطف کردی، ان شاالله حاجت روا بشی عزیزممم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ممنونم مگه هیدروکسی قرص نیست؟ 

عزیزم با اجازه من جواب میدم چرا قرص عزیزم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاره ديگه منم با قبلي مقايسه كردم ترسيدم😥اون٢/٥ برابر بود اين١/٨ برابر الان خيالم راححتتر شد فقط ا ...

من بعد خونریزی شدید واژینال سونو شدم خیلی هم میترسیدم ولی اینقدر کوچیکه شکمی چیزی معلوم نمیشه

خدایا شکرت

سلام. یک ماهه باردارم ولک بینی دارم بصورت خفیف. دکتر گفت زیر یکی از جنین هام خون جمع شده و میوم داری

گفت خیلی مراقب باش.

شیاف و آمپول وپروژسترون دارم.آسپرین رو قطع کردم.

دوفاستون داده.

نمیدونم منظورش چی بود باید چیکار کنم

@marshmaloo     عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

سلام عزیز دلم همش منتظربودم نوبت من بشه.قربون مهربونیت. خدا این همه مهربونتون جبران کنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببخشید یه سوال.من هفته 15 هستم و زیر دلم و غالبا سمت راست ، دردهایی شبیه دوران تخمک گزاری و گاهی ملا ...

سلام لیلاجون خوبی عزیزم اونموقع که انتقال داده بودی من چندباری سرزدم ندیدم جواب انتقالت رو ...خداروهزارمرتبه شکر باردارشدی چقد خوشحااااال شدم الهی که به سلامتی زایمان کنی 😍😍😍😍

ان شالله بسلامتی برات بگذره من دو ماه قبل انتقال خوردم آزمایش دادم ana  و fna  رو رنج بود ...

برای شما هم همینطور منم ۴۰ روز قبل انتقال شروع کردم و تو طول بارداری ازمایش دادم گفت ادامه بده . نه نگران نباش همین داروهایی که داری مصرف میکنی کنترلش کرده. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦