2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
برا منو خیلی زود قطع کرده ممکنه خطرناک باشه ؟؟؟ دوهفته و ۳،۴ روز قبل زایمانم میشه استرس گرفتم زود قط ...

عزیزم منم گفت تا ۳۶ بعد قط کن البته من هپارین داشتم تقریبا از ۵ ماهگی قط شد اسپرین و هیدروکسی پروژسترون هاممم گفتن ۳۶ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان های بارداری لطفا حواب بدین من ۳۲ هفته کاملم چن روزه همش با سردرد بیدار میشم از خواب این روزا امپول ریه زدم می‌تونه از اون باشه تا چن ساعت سردرد و گرفتگی گردن دارم بعد بهتر میشه یا ممکنه از فشار اینا باشه ؟فشارم ۱۱و ۱۲ هستش 

سلام خانوما تو هفته ۱۳ طول سرویکس ۳۷ کمه؟ گرید جفت تو این هفته چند باشه خوبه؟

واژینال یا شکمی ؟من شکمی هفته ۱۲ ۳۱ بود بعد واژینال هفته ۱۶ ببعد شد ۴۰ و مشکلی نداشتم گرید جفت نمی دونم والا مال من قدامی سررراهی بود بعد بالا رفت موقعیتش گرید نمی دونم ببخش 

@alaae     ممنون عزیز دلممممم لطف میکنی🌹 ان شاالله ماه آینده خبر مامان شدنت رو بشنویم ...

قربوووونت برم عزیزم. ان شاالله شمام این دوران رو بی استرس بگذرونین و صحیح و سالم  و با لب خندون بغلش کنین🤩😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این استرس واقعا کشنده اس  نه درد که ندارم اونروزم دکترم گف اگه خونریزیت قطع نشد و بیشتر شد بیا ...

خدا رو شکر عزیزم، ان شاالله که بیشتر نمیشه گلم 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام. ۲۳ روز قبل انتقال جنین داشتم. روز پنجم لک بینی داشتم که با افزایش شیاف و قطع آسپرین خوب شدم. دوباره روز ۲۲ لک بینی دلشتم اما رنگش صورتی و قهوه ای هست و  یکبارم لکه قرمز در حد یک قطره کوچیک داشتم.

آسپرین رو مجدد قطع کردم. هنوز سونو اول نرفتم. امروز وقت گرفتم.

توروخدا کسی میدونه مشکل چیه؟ میترسم سقط بشن زبونم لال

سلام. ۲۳ روز قبل انتقال جنین داشتم. روز پنجم لک بینی داشتم که با افزایش شیاف و قطع آسپرین خوب شدم. د ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله.🌹

نه اصلاااا نگران نباش، تقریبا همگی لکه بینی داریم، با قطع آسپرین بهتر میشی کم کم، ممکنه حتی تا آخر هم داشته باشی لکه بینی رو، امروز میری سونو خیالت راحت میشه ان شاالله 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانم ان شاالله زودی تمام این مراحل بگذره و نی نی بیاد تو دلت🤩

انشاالله توکل بخدا اینا رو رفع کنم بعد ببینم دکترم برا درمان چی تجویز می‌کنه همسرم که سرخود براش فرتیل اید و موتیلیتی بوست گرفتم دکتر داروساز گفت خوبه بد نیست براش داره استفاده می‌کنه اواخر خرداد میریم دکتر ارلوژی دعامون کن فاطمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیز دل خوبی عزیزم چ خبر چیکار کردی انتقال دادی بازم میگم دکتر انجام بده برام حتما

سلام عزیز دلم ن انتقال ندادم هم عفونت شدید دارم هم کیست های سینه م اذیت می‌کنه بخودم استراحت دادم فعلا انشاالله که برات هر چی خیره پیش بیاد و نی نی به زودی بیاد تو دلت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان های بارداری لطفا حواب بدین من ۳۲ هفته کاملم چن روزه همش با سردرد بیدار میشم از خواب این روزا امپول ریه زدم می‌تونه از اون باشه تا چن ساعت سردرد و گرفتگی گردن دارم بعد بهتر میشه یا ممکنه از فشار اینا باشه ؟فشارم ۱۱و ۱۲ هستش ....امشب شدیدا درد زیر دنده چپ هم داشتم نفسم و قط می کرد ...یعنی چمه !

من بعد از اینکه پیش زرنانی رفتم و داروهامو شروع کردم و انتقال دادم و مثبت شدم رفتم پیش دکتر روماتولو ...

سمانه جون شما مقدار ana تون داخل ازمایش چند زده؟ مال منم بالاس.یکم نگرانشم.همین داروهایی که استفاده میکنید منم استفاده میکنم..به اضافه ای وی ای جی هر ماه .که الان روتخت بیمارستانم داره تزریق میشه بهم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝