2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فکر نکنم خطری داشته باشه. استراحت کنی خیالت راحتتره من بعصی وقت ها موقع پریودی هم این درد و ...

ممنون عزیزم، درد نیست همش حس میکنم یچیزی روی دهانه رحممه که هر لحظه ممکنه بیفته بیرون!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم، درد نیست همش حس میکنم یچیزی روی دهانه رحممه که هر لحظه ممکنه بیفته بیرون!

همون حالت کششه فردا به مرکزت زنگ بزن ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه چون من ویزیت شده بودم گفت درد پریودی و کمر خیلی چیزهای دیگه همه رو گفت طبیعیه

خدایا شکرت
سلام گلم. مرسی که راهنمایی کردی. آره آسپرین و پردنی رو که همین الانم میخورم و اینکه گفت با شروع سیکل ...

سارا جان شما مشکل ایمنی داشتین پردنیزولون مصرف میکنین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم. شکر خدا. در حال خوردن قرص تقویتی قبل وارد شدن ب سیکل پانکچر😉 شما چ خبر عزیزم؟

ان شاالله تخمکهای زیاد و با کیفیتی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خواهر برایه دوشنبه تورو خدا سره زایمانت برام دعا کن اخرین شانسمه دیگه جنین ندارم

بهدسلامتی ان شاالله با همین انتقال مامان بشین و تا اخر هم بارداری رو بدون مشکل طی کنین 🙏🏻🙏🏻

بچه ها من از صبح همش حس میکنم یه چیزی الان از واژنم میاد بیرون!! انگار مثلا یه چیزی روی دهانه ی رحمم ...

من در این موارد اطلاعاتی ندارم ولی ان شاالله که چیز مهمی نیست نگران نباشین استراحتتون رو بیشتر کنین .

عزیزم‌من شنیدم اوابوست خیلی خوبه . من کیوتن و اینو فولیک و ... خورده بودم  اگه میتونی حتما اوا ...

ممنونم عزیزم❤️. اره دکتر نوشته بود برام کیوتن هم دارم ولی بجای اینو فولیک ، کوآلی فول دادن. توکل ب خدا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدایا شکرت انشاالله که جنین های تپل مدل من هیچی فعلا در حال خودن داروها برای درمان کیستهای سینه م😂� ...

ای جانم ان شاالله زودی تمام این مراحل بگذره و نی نی بیاد تو دلت🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نگار خوبی جونم اگه یادت باشه من انجام دادم خیلی موثره چون من دوبار منفی شدم بار سوم انجام دادم ...

سلام عزیز دل خوبی عزیزم

چ خبر چیکار کردی انتقال دادی بازم

میگم دکتر انجام بده برام حتما

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مامانا دکترای شما چند هفته آسپیرین و آنوکساتونو قطع کردن؟؟؟؟؟؟؟؟  من دکترم ۳۵ هفته ۰ روز آسپیر ...

عزیزم برامن آسپرینمو از یه هفته قبل گفت دیگه نخورم انوکسامم گفت یه روز قبل زایمان نزنم باز از اونطرف ۱۴ روز باید ادامه بدم‌

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍