2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ هی کم و زیاد میشه یه روز در حد چند تا لک قهوه ایه، یه روز خون روشن. ...

ان شاء الله که بارداریت خیلی خوب پیش بره و صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم ❤️❤️❤️❤️مواظب باش استراحتت رو یکم بیشتر کن میدونم سخته شرایط آدما باهم فرق میکنه ولی برات دعا میکنم که ان شاالله نی نی رو سالم بغلت بگیری و این دوران هم خاطره شه

خدایا به امید تو....
آره من دیدم تو مغازه ها . انتقالت کی ؟ اگه فعلا نیست حتماااا مرباشو درست کن بزار فریزر برای اون موقع ...

نه هنوز انتقال ندادم دارم دارو میخورم دیروز رفتم سونو گف شنیه دوباره برم سونو 

مربای به رو چطور درست کنم بلد نیستم 

خدایا به امید تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مامانمینا و مادرشوهرم و خواهر شوهرم و یه برادرشوهرم و جاریم میدونن 😐 با ۳ تا از دوستای خودم 😐 ...

خوبي عزيزم شما بعد١٤ روز ديگه مستقل شدين؟؟ خودتون كاراتونو كردين من اينسري خيلي موذبم كاش كسايي كه خودشون مستقل بودن بيان بگن منم يكم محكم شم بتونم

البته شوهرمم اشپزي اينا كلا تعطيله( ولي تخم مرغم بهش بدم خدايي چيزي نميگه،) كار خونه هم شايد تحت فشار زياد يجارو برقي بكشه از يطرفم پسرمم هست خيلي بد غذاست غذاي جدا بايد بپزم هرغذاشم نزديك يساعت طول ميده باكارتون بخوام بدم

دستشوويي رفتن و شستنشم هست تو تايمايي كه همسرم نيست،بااين اوصاف بنظرتون بگم مامان بره خونشون؟ بابام خونه تنهاست  

ماماناي حامله يكم از تجربياتشون بگم ممنون ميشم

من حتي دكترم ميگفت غذااا يساعت بالاي گاز واينستايا  برنج ابكش نكن( سنگينه)خوب بخاطر همين حرفاش٩ ماه تمام اويزون بودم😢

سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ هی کم و زیاد میشه یه روز در حد چند تا لک قهوه ایه، یه روز خون روشن. ...

ان شالله به زودي زود قطع ميشه خيالت راحت ميشه به اميد خدا ٨ ماه باقي مونده رو بسلامت طي ميكني و فسقلي نازتووو بغل ميگيري😘🤲

ازينكه بقيه دركت ميكنن و در جريانن خيلي خوبه ولي من شوهرم خيلي بدش ميومد كسي بفهمه ميگفت مامانم بفهم ...

وای در این صورت ندونستنشون خیلی بده چی کشیدی شما😬

خدایا به امید تو....
ان شاء الله که بارداریت خیلی خوب پیش بره و صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم ❤️❤️❤️❤️مواظب باش استراحتت رو ...

خیلیییی ممنون عزیزم، ان شاالله همه منتظران دامنشون سبز بشه تمام باردارها هم به سلامتی طی کنم و سلامت هم زایمان کنن 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالله به زودي زود قطع ميشه خيالت راحت ميشه به اميد خدا ٨ ماه باقي مونده رو بسلامت طي ميكني و ...

ان شاالله همه سلامت طی کنیم این دوران رو عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای در این صورت ندونستنشون خیلی بده چی کشیدی شما😬

عاره ديگه دورا دور ميشنيدم انگار فقط اين حاملس خدا شانس بده🙄😑

حالا مني كه انقد استرس داشتم خدا شاهده يبارم فاز حاملگي و لوس كردن نداشتم فقط ميگفتم ٩ ماه بسلامت طي بشه همين

ان شالله همه منتظراااا باردار بشن و بارداري فوق العاده راحتي داشته باااشن بتونن از پس كاراي خودشون بر بيااان🙌❤️

عاره ديگه دورا دور ميشنيدم انگار فقط اين حاملس خدا شانس بده🙄😑 حالا مني كه انقد استرس داشتم خ ...

ان شاء الله 🙏همین چیزای کاشت بده که استرس خودمون کم نیست حرف آدمایی که کوچیکترین درکی از این راه ندارن هم اضافه میشه 

ان شاء الله که تو دلیت حسابی میچسبه به مامانش و اذیتت نمیکنه الهی سالم و سلامت بغلش کنی عزیزم ❤️

خدایا به امید تو....
عاره ديگه دورا دور ميشنيدم انگار فقط اين حاملس خدا شانس بده🙄😑 حالا مني كه انقد استرس داشتم خ ...

استرادیول میخوردی عصبی هم میشدی؟ نمیدونم چرا گاهی خیلی بی مورد عصبی میشم میگم شاید از قرصا باشه🤔

خدایا به امید تو....
گلشید جان میگم بین ان تی وآنومالی چی هست دیگه؟آنومالی چند هفته اس؟

بینشون یه آزمایش خون غربالگری هست که تو شونزده هفته اس..که بعضی دکتر ا می نویسن بعضیا هم میگن اگر غربال اول خوب بود دیگه نیازی به انجامش نیست .آنومالی از هفته ی ۱۷  تا ۲۰ انجام میشه که بهترین موقعش ۱۸ هفته اس.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ممنون گلممم، ان شاالله زودی خبر بارداری شما رو بشنویم عزیزم 🙏🌹

ممنون عزیز دلم انشاالله همه منتظرا 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربووونت عزیزم. ان شاالله😍

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم چه خبرا چیکارا میکنی گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏