2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم خوبم ممنون شما خوبی؟ گلم اول از همه تمام آزمایشات و عکس رنگی خودت و همسرت که طی یک سال گذ ...

ممنون هانیل جونم انشاءالله نی نی تو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها اوابوست امریکایی کسی جدیدا خریده از کجا میتوتم بخرم 

من با ی بسته قرص ویتامین دی خریدم شد ۱میلیون و پانصد اونم از داروخانه نزدیک خودمون قلهک

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل      

سلام عزیزم 

هانیل جون فعلا دارم ال دی رو میخورم

۱۱ اردیبهشت پریود شدم ۵ روز دیگه ال دی رو قطع کنم چند روز بعدش پریود میشم ؟ یا میفته بعد از موعود پریودیم که ۱۱ خرداده؟میخوام حساب انتقال و حضور دکتر دستم بیاد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
گلم اسم داروخانه چی هست؟

نگاه میکنم بهت میگم عزیزم اگرم نتونستی بازم پیدا کنی داروخانه مرکزناباروری ابن سیناداره آزاد اونم یخچال اونجا دیگه صددرصد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

عزیزم آمپول اینقد بتا رو نمیبره بالا مبارک باشه😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
راستی ملکه جان پوشک چی گرفتی من دیوونه شدم هر کی یه چیز میگه فعلا سایز ۱و ۲ مای بیبی خریدم خدا کنه پ ...

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید من نظر میدم گفتم شاید بدردت بخوره

من مای بیبی میبندم واسه دخترم خیلی خوبه فقط اصلا اصلا سایز صفر و یک نخر خیلیی کوچیکه بچه هم بند ناف داره خیلی سخته پوشک کوچیک واسش بستن

من از همون اول واسش دو گرفتم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم سایز ۱،۲ مای بیبی و مولفیکس چون چند نفر گفتن مولفیکس خوبه چند نفر مای بی بی من از هردو گرفتم اما ...

عزیزم من مای بیبی گرفتم خوبه سایز یک نگیر خیلی کوچیکه سایز دو مای بیبی خوبه

سلام عزیزم ...من هفته ۳۰ عستم ......دوقلو باردارم ....به هاطر همین دکتر هفته پیش بهم امپول بتا داد.. ...

سلام عزیزدلم چطوری؟گل دخترا چطورن؟

@هانیلsآریل       سلام عزیزم  هانیل جون فعلا دارم ال دی رو میخورم   ...

عزیزم نهایت تا یک هفته بعدش پریود میشی، من خودم همیشه بین ۳ روز تا نهایت یک هفته بعد قطع ال دی پریود میشم. حدودای روز چهارم خرداد اینطورا پریود میشی حالا یکی دو روز اینور اونورتر.

ان شاالله که خیره گلم و برنامه هات عالی پیش بره 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE=237429888]سلام قربونت...هرفولیکول بالغ حاوی تخمک بالغ و خوب عدد استرادیولش حدود ۲۰۰ باید باشه ...

اگر هم اینطور باشه چاره داره عزیزم...من خودم سیکل قبل از آخرین پانکچرم کلی دارو مصرف کردم برا پانکچر کلییییی هم فولیکول داشتم آز استرادیولم ۹۰ شد دو روز قبل پانکچر...یعنی حدود ۲۰ تا فولیکول داشتم حتی یه دونه هم حاوی تخمک نبود و پوچ بودن

سیکلمو کنسل کردم و شروع کردم به خوردن قرصای تقویتی مثل فرتیل اید(البته به جای فرتیل اید خیلی دنبال اوابوست گشتم که نبود هیچ جا، اوابوست مثل معجزس براتخمکا)، پودر اینوفولیک، ویتامین ای،سی و دی، امگا ۳۶۹ هفته ای دوبار....

و البته به جای آمپولای ایرانی، خارجیشو که گونال بود مصرف کردم واقعا وضعم از این رو به اون رو شد...دوماه بعد از اون سیکلی که کنسل کردم پانکچر کردم و ۲۱ تخمک از کشیدن

شمام به مدت ۳ ماه این داروها رو مصرف کنی بعد اون انشالله جواب خوبی میگیری چون معمولا برا ساختن تخمک خوب و بدردبخور حداقل سه ماه لازمه...

شما ازشون نپرسیدی اون موقع که دلیل کنسل شدن سیکلت چیه؟؟؟