2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

واي عزيزمم چقد خوشحال شدم برات انشالله كه بارداري خوبي داشته باشي😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخه اونشب ديدم رو امپول زده باعث خواب الودگي و سرگيجه ميشه فكر كردم ازونه خيلي بده  من درحد ...

زود رفع میشه سرگیجه چون الان تجمع خون توی رحمت هست برای همین یکم باعث سرگیجه میشه، سعی کن یدفعه بلند نشی حرکات سریع هم نداشته باشی، تا دو سه هفته آینده کامل رفع میشه ان شاالله 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
همین دیگه تو روستا چون میشناسن میان پاپیچت میشن اعصابتو داغون میکنن استرس ای وی اف یه طرف استرس کسی ...

شاغلي؟ يا خانه داري؟؟

من اونسري به فاميلامونم تا غربالگري دوم نگفتم😑چون معمولا دير به دير ميديمشون كسيم شك نكرد فقط سر زايمان دختر عموم كربلاي خواهرشوهرم مجبور شدم يخودي نشون بدم اونم در نيم ساعت😁انقدم ماليده بودم كه از صورت داغونم كسي نفهمه

منم‌مثل شما تهش ۱۰‌میشد الان یهو ۱۲ ...باواینکه اسپرین می‌خورم نگرانم ..برم بهداشت بازم چک کنم 

نگران نباش عزیزم انشاالله به خوبی تا آخرش پیش میری...آب زیاد بخور و البته خیار

آخرا اکثرا همینطورن ولی چک کن همیشه اگه نگرانی و اینطوری دلت آروم میشه...منم آسپرین میخوردم

ممنون عزیزم پیام گاهی تاپیک ولی اینقد شوک بهم وارد شده این مدت گفتنی نیست یه بار گفتن کیسه اب نشتی د ...

ای بابا پس استرس فول بودی که ..این نی نی ها چقدر ناز دارن ..خداروشکر که همه ی مراحل رو رد کردی (امتحان ها پیروز درآمدی 😬😬)نی نی عجله داره پس انشاالله که بسلامتی بغل بگیری عزیزم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
راستی ملکه جان پوشک چی گرفتی من دیوونه شدم هر کی یه چیز میگه فعلا سایز ۱و ۲ مای بیبی خریدم خدا کنه پ ...

منم سایز ۱،۲ مای بیبی و مولفیکس چون چند نفر گفتن مولفیکس خوبه چند نفر مای بی بی من از هردو گرفتم اما گفتم زیاد نخرم که هم سایزش دستم بیاد هم مارکش نمیدونم والا 😐 من خودمم اصلا تجربه ندارم 🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

عزیزم خداروشکر مادر شدن دوباره ات مبارک باشه بتا هم عالیه انشالله نه ماه حاملگی بسلامتی بگذرونی😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها ماهي قزل آلا ضرر نداره بخورم ؟؟؟ اخه ميگن جيوه داره و اينا ترسيدم

ممنونم عزيزم ان شالله ني نيتو صحيح و سالم بغل بگيري🥰🙌

من والا يبار ١٢ هفته فقط سالمون خوردم اونم يتيكه كوچيك شوهرم ميخاست بخره گفتم نخر بزار از دكترم بپرسم دكتررم جواب نداد گفت سوال بعدي😅منم نخوردم ديگه

من اخرین سونو ۲۷ هفته دقیق یک کیلو بود تونت نوشته معمولیه خود دکتر گفت کمه تازه بهم‌میگن به زور به ۳ ...

من آخه قندم بالا بود بعد هفته پیش سونو رشد رفتم گفت آب دور جنینت زیاده شیرینی و کربوهیدرات زیاد میخوری !!!! منم اصلا دقیقا هیچ کدومو نمیخورم ! گفت دیگه خیلی رعایت کن اصلا آب میوه اینا نخور منم والا از ترسم اصلا سمت بستنی و اینا نرفتم موزم خیلی با احتیاط میخورم اونم نه هرروز اما سفیده تخم مرغ و کباب و مرغ و اینا خوب میخورم من راستش زیاد ناراحت نیستم برا وزنش میگم همین که توو محدوده نرماله اوکیه اما دوس دارم ۳۲۰۰ دیگه بشه حداقل😊

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
زود رفع میشه سرگیجه چون الان تجمع خون توی رحمت هست برای همین یکم باعث سرگیجه میشه، سعی کن یدفعه بلند ...

ممنونم عزيزم ان شالله  ماه هاي باقي مونده رو همه بسلامتي طي كنن ماهم در كنارشوووون🙌💋

سلام خانمي شما امپول گونال ٤٥٠ را چقدر خريدين؟ شامل بيمه هم ميشه؟ از كجا ؟

سلام عزیزم من دوتا۴۵۰ ویدونه ۳۰۰واحدی رو۶میلیون و۶۰۰خریدم.ازرویان.آزاده.مابیمه تکمیلی نداریم ولی فکرمیکنم بیمه میده.ولی تامین اجتمایی داشته باشی ازاین مبلغ ۶۰۰کم میکنن.که متاسفانه برای مااعتبارش تموم شده بودنمیدونستیم.

من ۲ هفته دیگه که گفت بیا تازه میشه ۷ هفته و ۴ روز چجوری تا ۹ هفته صبر کنم؟ مخصوصا که لکه بینیمم هی ...

عزیزم معمولا ۷ هفته به بعد دیگه قلب تشکیل شدست حتی من شنیدم خیلیا ۶ هفتشون تموم شده رفتن و قلب و دیدن اما من خودم مث شما اولین بار ۵ هفته رفتم و بعدشم ۷هفته و ۴ روز قلبشو دیدم...

عزیزم خداروشکر مادر شدن دوباره ات مبارک باشه بتا هم عالیه انشالله نه ماه حاملگی بسلامتی بگذرونی😍😍

فدات بشم ان شالله  شماهم به زودي خبر بارداريتو بدي و صاحب يدوقلوي ناز و سالم و صالح بشي ان شالله😘❤️