2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
ان شالله🤲🙌 نه والا سرگيجه دارم بلند ميشم دوروزه البته، چشام سياهي ميره اونم فك كنم بخاطر ام ...

نه بابا پروژسترون رو منم دارم دیگه مال شما واسه بارداریه عزیزم خودتو نزن به اون راه میخوای به ما شیرینی ندی؟؟؟؟‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🤪🤪🤪😜😜😜

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والله فداتشم یادم نیست چقدر بودن ولی به دنیا اومدن پسرم ۲۱۱۰ بود دخترم ۲/۶۷۰  نگران کم وزنی ...

اها یعنی ۵۵۰ گرم فرقشون بود؟.....شما چن هفتگی سزارین کردین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه بابا پروژسترون رو منم دارم دیگه مال شما واسه بارداریه عزیزم خودتو نزن به اون راه میخوای به ما شیر ...

اونسري فقط روز دهم گفتم تموم شد درد شديد پريودي داشتم

ولي اينسري سر گيجه دارم

زنگ زدم مركز گفت اثر امپول نيس ولي دوروز ديگه تكرار كن

ان شالله خدااااا قسمت همه خصوصااااا مامان اولياااا بكنه

بخدااا دلم خيلي پيششونه چون خودم كشيدم

انشالله همه كسايي كه بهردليلي چه ناخاسته چه خاسته اين راه سخت رو شرو كردن خدا دلشون رو شاد كنه با بچه هاي سالم وصالح

سلام دوستان من دیروز سونو ان تی رو انجام دادم خوب بود خدارو شکر واسه ازمایش غربالگری ازم پرسیدن که او وی اف هستی گفتم بله ایا ای وی اف بودن تو جوابش تاثیر داره که پرسیدن؟از شما هم پرسیدن؟لطفا جواب بدین

سلام خوووبين همگي؟ همين الان يدقيقهزهم نميشه جواب و ديدم گفتم بيام بگم تيتر بتا٢٠٥ بود براي روز ١٣، ...

سلاااااام عزیزمممم، مبااااارکه به سلامتی.

من تجربه آمپول hcg رو ندارم ولی به نظرم بعد گذشت یک هفته بعید می‌دونم عددش انقدر بالا مونده باشه، حتما واقعا مثبتی دیگه عزیزممممممم 😍😍🥰🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ساره جون

رزانا٦٨

امان از حرف مردم

هديه 

نيلوفر

آتي جون

مامان رقيه

مامان سوفي

تمنا جون

پاپيون جون

آلا جون

محلا جون

فرشته جون

پروانه جون

گيس گلابتون

داداشم و٠٠٠ ان شالله به زودي زود خبر بارداري تك تك شما عزيزاا بحق علي اصغر حسين🤲🌹

سلام عزیزم وااای چه خوب بسلامتی😍انشالله بخوشی و سلامتی بغلشون کنی❤❤❤ والا چیزی که من تو این چندسا ...

قربونت برم عزیز دلم هیلی ممنونم از راهنماییت ......ایشاله که خدا نینی های شما رم برات نگه داره مهربونم.......اره دیروز تعدادش زیاد بود ولی درد نمیدونم ......منظورت چه حور دردیه عزیزم ؟درد پریودی؟........اره به دکترم هم پیغان گزاشتم گفت عرق نعنا بخور........

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تو برگه جواب ازمایش قید میشه که ای وی اف کردن؟ اخه باید برم خانه بهداشت اینا رو باید ببرم و نمیخوام ...

عاره من نيلو رفته بودم زده بود اي وي اف هايلايتم كرده بود

منمم مطب ميرفتم دخترعمموم شانسم همون مطب ميومد باردارم بود، چقد قايم موشك بازي در مياوردم كه تداخل نداشته باشيم نفهمه😑😥

ان شالله🤲🙌 نه والا سرگيجه دارم بلند ميشم دوروزه البته، چشام سياهي ميره اونم فك كنم بخاطر ام ...

من بارداری اولم از یک هفته قبل موعد پریودم سرگیجه وحشتناااااکی داشتم جوری که بلند میشدم اول می‌خوردم زمین بعد دوباره بلند میشدم که البته هیچ دارویی مصرف نمی‌کردم بارداری طبیعی بود 😅 یک هفته بعدش تازه فهمیدم باردارم. ان شاالله که برای شما هم همینه عزیزم 🥰🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا نکنه به لطف خدا الان هفته 12ام

وای عزیزم خدارو شکر صد عزار مرتبه .....خدارو شکر باردارشدی خواهرجون .....پس تیکر خوشگلت کو؟......ایشاله که تا اخر بارداریت با سلامتی و راحتی باشه و نینی جون رو صخیح و سالم بغل بگیری