2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عاره يكم خودتونو تقويت كنيد بعد بريد سراغ پانچكر ان شالله ختم به يبارداري راحت و بچه هاي سالم  ...

والا من الان شروع کردم به زدن آمپولا برا پانکچر ینی میزاشتم ماه دیگه؟خب دیرمون میشه😓میگم چیا بخوریم بنظرتون چون قراره چند سری تخمک کشی کنم.

نه قربونت برم چرا ناقص بشه..مشکلی پیش نیومد براش خداروشکر..اسپرم هایی ک از بیضه گرفته میشه کیفیت هاش ...

فدای تو تمنا جان آره بخدا استرسم کم بود تسه هم اضافه شده بود😁که خدا رو شکر خیالمو یکم راحت کردی😇ممنون مهربون.شمابا تسه جواب گرفتین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همسر من رو چند تیکه از بیضه برداشتن بعد بررسی کردن که اسپرم داره یا نه ..چند تا بخیه زدن ولی خی ...

فک کنم دومیه که گفتی چون اسم سرنگ اورد ولی خب دکترهی  میگفت میکرو تسه.نمیدونم منظورش از تسه چیه.

هر مرکزی یه نظری داره من اصفهان بودم ارولوژ همسرم دکتر صالحی میگفت میکرو اول نمونه بده اگه نتیجه نگ ...

به ما گفتن با تسه کیفیتشون بهتره.نمیدونم بخدا چیکار کنم.چون تو هرپانکچر 6 یا 4تاتخمک  دارم ولی فقط دوتاش جنین میشه اونم کیفیت بی.شوهرمم راضی به تسه نمیشه.

فدای تو تمنا جان آره بخدا استرسم کم بود تسه هم اضافه شده بود😁که خدا رو شکر خیالمو یکم راحت کردی😇مم ...

آره عزیز دلم..من با اولین انتقالم خداروشکر جواب گرفتم و الان ی پسر دارم...

انشاالله شما هم با تسه کلییی جنین تپل مپل و خوشگل براتون تشکیل میشن و تا نه ما می‌میچسبن به دلت و میشن چشم چراغ خونه ات🤗🤗🤗💚💚💚😍😍

بسپار ب خود خدااا..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره عزیز دلم..من با اولین انتقالم خداروشکر جواب گرفتم و الان ی پسر دارم... انشاالله شما هم با تسه ک ...

وااای چه خب.کلی امید دادی بهم ان شاالله کههیچ وقت ناامید نشی مهربون.خدا حفظش کنه برات 🥰🤩🤩🤩🤲🤲

وااای چه خب.کلی امید دادی بهم ان شاالله کههیچ وقت ناامید نشی مهربون.خدا حفظش کنه برات 🥰🤩🤩🤩🤲🤲

ععزیزمی..🥰🥰🥰🥰.قربونت برم هیییچچچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش

مطمئن باش ب وقتش بهترينها رو برات کنار گذاشته 🤲🤲💗💗و حسابی سورپرایز میشه.. فقط کافیه بسپاری ب خود خدااا..جوری همه چیزو درست میکنه که خودت حیرت زده میشی..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزدلمی😘😘😘 منم به واسطه این تاپیک وآبجیای گلم یه کوچولو اطلاعات دارم وتا جایی که بلد باشم پاسخ ...

سلام خوبید ؟ان شالله کی سزارین میشی ؟اختیاری سز می کنی  نگفتن هزینه اینارو ؟

سلام عزیزجان قربونت خوبم...خب خوبه که تا قبل ۳۹ هفته معمولا گرید جفت ۲ هست بعد اون جفت دیگه شروع به ...

عه پس برا الان خوبه من فکر میکردم باید ۳ باشه 

ممنون عزیزم که همیشه با حوصله ومهربونی به سوالامون جواب میدی 

فقط یه چیز دیگه من الان چندین باره هرسری فشارمو میگیرم ۱۲۰ رو ۸۶ هستش ضربان قلبمم ۱۲۰ تا ۱۳۰ این بنظرت خطرناکه یا نرماله؟

دستگاهمون از این دیجیتالیاس همیشه روخط زردش نشون میده یعنی هشدار 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبید ؟ان شالله کی سزارین میشی ؟اختیاری سز می کنی  نگفتن هزینه اینارو ؟

سلام عزیزدلم انشاءالله بدون هیچ مشکلی هفته آینده یکشنبه 

برا سزارینم که این ماه آخر هرسری رفتم سونو بریچ بوده شنبه هم دوباره باید برم اگه همچنان بریچ باشه همون شامل سزارین میشم ولی اگه چرخیده باشه ۳ تومن دکترم میگیره که نامه بزنه برام سزارین اجباری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم انشاءالله بدون هیچ مشکلی هفته آینده یکشنبه  برا سزارینم که این ماه آخر هرسری رفتم ...[/QUOTE]

[QUOTE=237391402]سلام عزیزدلم انشاءالله بدون هیچ مشکلی هفته آینده یکشنبه  برا سزارینم که این ماه آخر هرسری رفتم ...

ایشالا بهترین برا خودتو گل پسر اتفاق بیفته و سلامتی زایمان کنی عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️راستی عزیزم سونو رشد چند هفته بودی ؟ وزن نینی چند بود ؟ الان چنده ؟ خیلی موقع زایمان منو دعا کن❤️❤️😍🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزم . دیروز رفتم مطب گفت این اصلا پایین نمیاد با پردنیزولون.  من فقط کنترلش کردم .  ...

اره فداتشم پایین اومدنی‌نیست. 

این‌چه حرفیه عزیزم

من‌اسپرین نداشتم انوکسا تا دوروز به زایمان داشتم پردنیزولون هم همینطور

خداياشكرت....❤️ 
ایشالا بهترین برا خودتو گل پسر اتفاق بیفته و سلامتی زایمان کنی عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️راستی عزیزم سونو رش ...

فدات بشم انشاءالله همگیمون به سلامتی زایمان کنیم 

سونو رشدو ۳۲ هفته رفتم که دقیق۲ کیلو بود هفته پیشم یکشنبه آخرین سونوم تو تو ۳۵ هفته و۱ روز ۲۶۰۰ بود حالا شنبه هم باید دوباره برم که ببینم چقدر شده 

حتما حتما دعاگوی همه هستم عزیزم به شرط لیاقت انشاءالله این روزاتم به سلامتی وخیری بگذره گل دختری بیاد تو بغلت 

اره فداتشم پایین اومدنی‌نیست.  این‌چه حرفیه عزیزم من‌اسپرین نداشتم انوکسا تا دوروز به زایمان ...

چیکا جون نی نی تو شکم تا چه هفته ای امکان داره بچرخه؟ سفالیک بشه من این ماه آخر هرسری رفتم سونو بریچ بود نی نیم آخرین سونو ۳۵ هفته و۱ روز رفتم که بریچ بود

اره فداتشم پایین اومدنی‌نیست.  این‌چه حرفیه عزیزم من‌اسپرین نداشتم انوکسا تا دوروز به زایمان ...

واینکه یه چیز دیگه من الان چندین باره هرسری فشارمو میگیرم ۱۲۰ رو ۸۶ هستش ضربان قلبمم ۱۲۰ تا ۱۳۰ این بنظرت خطرناکه یا نرماله؟

دستگاهمون از این دیجیتالیاس همیشه روخط زردش نشون میده یعنی هشدار