2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام دوستای گلم الان مرکز بودم امروز استرادیول برام شروع کرد با دلای پاکتون برام دعا کنید همه چی خوب ...

نیکاد جان انشاالله بسلامتی بازم مثبت میشی و خدا برات جبران می‌کنه و بچه ات رو سالم میگیری بغلت 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مام واسه شوهرم سینال نوشته نوشته کسی تجربش داره واسه اسپرم؟

آره عزیزم همسر من تمام فاکتوراش پایینه و ارولوژ ۴ ماه آمپول سینال براش نوشت و قبلش بهمون گفته بود روی خیلیا تاثیر داشته

ولی متاسفانه روی همسرم اثری نداشت و دکتر گفت دیگه ادامه نده فقط حالا که این امپولا رو زدی سریع تر میکرو کنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خواهر فردا سنودلرم ۱۲ سیکلمه ببینم زخامتم خوب بالا رفته باشه ببینم کی بهم نوبت میده برام دعا کن ...

ان شاالله همه چیز خوب پیش میره 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مال شوهرم تعدادش 20میلیونه ولی خب دکتر میگه فرمشون نرمال نیس بخاطر همین باید نمونه ازبیضه بگیرن.میگم ...

هر مرکزی یه نظری داره

من اصفهان بودم ارولوژ همسرم دکتر صالحی میگفت میکرو اول نمونه بده اگه نتیجه نگرفتین میکرو دوم تسه کنید چون تعدادزیر یک میلیون هست ممکنه بعد از تسه اسپرم صفر بشه

اومدیم رویان تهران ارولوژش دکتر سجادی نظرش این بود روز پانکچر همسرم اول نمونه بده اگه نمونش خوب نبود همون روز تسه بشه. کلا نظرش اینه اسپرمی که توی نمونه هست کیفیتش بهتر از تسه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ادامه لیست زیارت ال یاسین به نیت مادر شدن دوستانم

۳۹_ فریحا۷۴

۴۰_farinazzz

41_ زهرا بانو

۴۲_بیتاومهتا

۴۳_پروانه ۲۲

۴۴_favaliفاطمه

۴۵_محافظ

۴۶_صاحل۱۳۶۹

۴۷_نهالیم

۴۸_sarvesahi

۴۹_mairagg

٥٠_ شطرنجی

۵۱_shervin68

۵۲_محلا۲۰

۵۳_پونه۰۰

۵۴_فرزان ۳۲۲۸
۵۵_گیسوگلابتونم
۵۶_Rozabi
۵۷_خندان_چهر
۵۸_نازنینnazi
۵۹_باران۳۱
۶۰_Nafasam75
۶۱_Artin_arsen_artina

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها یه مشورت میخوام ازتون من دیگه جنین ندارم و میخوام اندفعه از بانک تخمک اهدایی بیمارستان بهمن استفاده کنم نه اینکه از شخص بگیرم از بانکش بگیرم ۱۰ تا دونه میدن با اسپرم همسرم لقاح میدن جنین تشکیل میشه چونکه دیگه طاقت پانکچر ندارم و چون ذخیره ام بخاطره تنبلی تخمدان بالاس  تخمک هام بی کیفیت هستن میگم حداقل یکیش خوب باشه یا اسپرم عالی یا تخمک عالی اسپرم ک خیلی عالی نیست ولی تخمک اهدایی دکتر عارفی گفت هم خیلی جوونن م سالم و خوب حالا کسی اطلاعی داره در این مورد کمکم کنه؟؟❌❌❌❌❌❌❌

سلام خواهر فردا سنودلرم ۱۲ سیکلمه ببینم زخامتم خوب بالا رفته باشه ببینم کی بهم نوبت میده برام دعا کن ...

پروانه جون انشالله این سری باردار میشی و تیکرتو میبینیم  تا زایمان

خدای من خدای معجزه هاست .