2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اول هم اسپرين نداشتم  خيلي ها هم ديدم اسپرين نداشتن اگه انوكسا داري خيالت از خونرساني ر ...

آره میزنم.همین دیروز یکی زدم.

حالا سونو برم ببنیم وضعیت جفتم چطوره و هماتومم جذب شده.

😉

من فشارم متغییره.۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ مگه برای تو ثابته؟

من هم متغيره و ثابت نيست 

ولي اكثر اوقات ١٢ روي هشت

در صورتي كه من قبل بارداري همش فشارم پايين بود

ازمايشمم دفع پروتئين نداشتم ولي گاهي نگرانم ميكنه

بنظر من بستگي داره تعدادش چند تا داشته باشه گاهي بيست عددي گاهي چهل عددي من فعلا سايز يك دو تا مارك ...

دیگه نمیخوام بگیرم.بچه ها میگن ممکنه بچه نسبت به مارکی حساسیت بگیره.درسته گرون میشه ولی چاره ای نیس.

😉

متاسفانه ورم دارم 😑

ورم ناگهانی خطرناکه. مثلا من یه روزه ورم میکردم.یبار آبجیم گفت وا چقد باد کردی!

بعد من اونموقع هفته ای یک کیلو زیاد میکردم.

حتی اونموقع که باد نکرده بودم ،حتی از اوایل که خوراکم معمولی بود هفته ای یک کیلو زیاد میکردم.

😉

دیگه نمیخوام بگیرم.بچه ها میگن ممکنه بچه نسبت به مارکی حساسیت بگیره.درسته گرون میشه ولی چاره ای نیس.

درسته اينم هست ولي منم از اكثريت پرسيدم نسبت به ماي بيبي حساسيت كمتري بچه ها دارن نميدونم چرا فك ميكنم بخرم ارامش روحي بيشتري دارم🤣🤣🤣🤣

درسته اينم هست ولي منم از اكثريت پرسيدم نسبت به ماي بيبي حساسيت كمتري بچه ها دارن نميدونم چرا فك ميك ...

من دیروز از هر شماره یه بسته خریدم.اشتباه کردم صفر هم خریدم.بچه ها میگن یک بیمارستانیه.

😉

ورم ناگهانی خطرناکه. مثلا من یه روزه ورم میکردم.یبار آبجیم گفت وا چقد باد کردی! بعد من اونموقع هفته ...

نميدونم خيلي هم رعايت ميكنم واسم خيلي دعا كن من مچ پام ورم داره من هم از يك هفته اي به بعد خيلي يهو وزنم رفت بالا نميدوني وقتي تكون هاشو ميفهمم چقد اروم ميشم🥲

گفتي اون دفعه انوكسا نداشتي نه؟