2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
من الان انقد باقالی دلم میخاد با سرکه و گلپر بخورم.اصلا ویار باقالی رو انگار اکثرا دارن. میگن ممکنه ...

اگه تو خانواده سابقه حساسیت دارین نخور من پسرخاله و برادرزادم و مادربزرگم حساس بودن نخوردم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حسایت ندارم بنظرت شیر طبیعی بهتره یا پاستوریزه بخورم؟

فقط و فقط پاستوریزه مصرف کن

شیر و ماست و کشک و هر لبنیاتی فقط باید پاستوریزه باسه تو بارداری

تخم مرغت شل نباشه

مثلا تخم مرغ عسلی اصلا نخور، قشنگ باید پخته باشه مثلا نیمرو عالیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام سارا خانم خوبی.عزیز درباره tpoاطلاعات نداری؟؟    

عزیزم من یکبار بخاطر اشتباه آزمایشگاه anti tpo حدود ۱۰۰۰ شده بود

که خوب خیلی نگران شدم و خیلی طول کشید تا تکرار کردم و فهمیدم اشتباه بوده

دکترهای ایران میگفتند قرص تیروئید مصرف کن

دکترهای امریکا میگفتند اگر tpo بالاس ولی تیروئیدت مشکلی نداره هیچ کاری لازم نیست بکنی و اصلا مسئله ای نیست

همینجوری انتقال بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
 سلام عزیزم بله من سیکل انتقال هستم  بهتره سر ساعت باشه داروها،،، واسه همین منم آلارم گ ...

منم سرساعت میخورم ،شما امروز روز چند قاعدگی هستید ضخامتتون چندهو اینکه چه داروهایی بهتون دادن؟

دوستان سلام.میگم من ازمایشهای قبل انتقال رو انجام دادم .tpoخیلی بالابود هشتصد و خرده ای.ممکنه انتقال ...

سلام دوستم من تو سیکل انتقال هستم اما دکترم هیچ آزمایشی قبل انتقال برام ننوشته،به نظرت چرا؟

منم سرساعت میخورم ،شما امروز روز چند قاعدگی هستید ضخامتتون چندهو اینکه چه داروهایی بهتون دادن؟

امروز روز 5م قاعدگی هستم

استرادیول و آ اس آ

ضخامت رو نمیدونم فقط شنیدم تو سونو گف خفیف🤔

شما چی؟ 

خدایا به امید تو....
عزیزم من یکبار بخاطر اشتباه آزمایشگاه anti tpo حدود ۱۰۰۰ شده بود که خوب خیلی نگران شدم و خیلی طول ک ...

ممنون بانوی مهربون از جوابت تیرویید رو سری قبل که خواستم انتقال بدم ۵.۵ بود سر مرز .گفتن باید قرص تیرویید مصرف کنی الان تقریبا یکسالی هست مصرف میکنم اون موقع tpoکمتر بود ۳۵۰ بود و تیروییدم هم اومد پایین ...و از اون موقع قطع نشده الان برای انتقال دوم که رفتم تیروییدم یک و خرده بود نرمال بود اما tpoزیاد بود۸۲۲ نمیدونم والا توکل بخدا برم دکتر ببینم چی میگه

سلام دوستم من تو سیکل انتقال هستم اما دکترم هیچ آزمایشی قبل انتقال برام ننوشته،به نظرت چرا؟

سلام بنظرم واجبه که .مثلا تیرویید یا پرولاکتین اگر خیلی بالا باشه فک نکنم انتقال بدن .اخرین بار کی ازمایش دادی؟