2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام عزیزم نه تکرار نکردم دکتر گف نیاز نیس دیروز رفتم دکتر سونو کرد جنین داخل رحم بود خداروشکر  ...

ای خدا شکرت، به سلامتی ان شاالله عزیز دلممممممم.

دیروز تمام فکرم پیشت بود الهی که تا آخر بارداری راحت و سلامت پیش بری و راحت هم زایمان کنی و نی نی نازت رو در آغوش بگیری گلم، التماس دعا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز سوم پریودی خوردم الان ۹ تا خوردم

اگر قراره کلا کم بخوری خب همین ۹ تا هم پریودت میندازه اما اگر میخوای کامل بخوری همون ۲۱ عدد رو بخور قشنگ رحمت رفرش بشه عزیزم.

اگر محدودیت زمانی نداری پیشنهاد من اینه کامل بخوری یعنی سیکلت حداقل بالای ۲۱ روز باشه ولی اگر میخوای تایم خاصی پریود بشی بر اساس اون تنظیم کن تعدادش رو.

سلام به سلامتی عزیزم با کدوم دکتر؟  باید از یکی دو ماه قبل پانکچر ویتامین میخوردی. انشالله که ...

با دکتر شما عزیزم 

از دو ماه قبل دارویی خیلی تقویت کردم منظورم تغذیه بود

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
با دکتر شما عزیزم  از دو ماه قبل دارویی خیلی تقویت کردم منظورم تغذیه بود

به سلامتی عزیزم انشالله که خوش خبر بیای. 

خدا رو شکر. تغدیه من هر روز یه قاشق عسل میخوردم. مغزیجات و موز و آب هویج خودمو همسرم میخوردیم. آمپولا رو هم راس ساعت بزن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید منظورتون چیه که سرو بالا نیاری؟ینی وقتی دراز کشیده هستیم‌سرمونو بلند نکنیم .

بله وقتی دراز کشیدین بعد از انتقال سرتون رو بلند نکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دخترا.روزتون بخیر  زنگ زدم کلینیک.خداروشکر بچه ها خوب بودن سلام رسوندن به خاله ها.رفتن تو فریزر بمونن تاروز موعود استراحت کنن      

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شاالله که خیره گلم و ماه آینده مامانی 🥰🙏

قربونت برم ان شاالله با دعاهای شما. 

امروز ک رفته بودیم ازمایش همسرمو نشون بدیم اونجا از ماما پرسیدم ک ال دی رو قطع کنم از فردا که روز ۱۷ اینا میشه گف نه همون ۲۱ تا بخور. موندم ۲۱ تا بخورم پریودم تو روزی ک دکترم هس نمی افته. ولی اگه فردا اخریشو بخورم با دکتر خودم میفتم. موندم چیکار کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم ان شاالله با دعاهای شما.  امروز ک رفته بودیم ازمایش همسرمو نشون بدیم اونجا از ماما ...

به نظرم همون ۱۷ تا عدد بخوری کافیه عزیزم، ۲۱ عدد بخوری سیکلت خیلی طولانی میشه یعنی میره بالای ۳۰ روز. حالا بازم خودت ببین کدوم دلت راضی تره. دکتر من سیکل رو بین ۲۱ تا ۲۸ روز خوب میدونه

خیلیییییییی🥺

راستی آزمایش های خاص داشتی فکر کنم رویان از بیرون قبول کنه احساس کردم چند نفر و دیدم از بیرون اومده بودن. قیمت آزمایش هایش تو نرخ مصوبه الکی گرون نمیگیره پارسال ایمنی ۶۰۰ بود انعقادی ۸۰۰ 

خدایا شکرت