2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
باشه عزیزم چشم  موقعی که از بیمارستان مرخص میشیم سوتین میتونیم بزنیم یانه؟ سوتین شیردهی گرفتم ...

آره میتونی . سعی کن خیلی تنگ‌ نپوشی شیر جمع میشه توش . سایز سینه خیلی بیشتر میشه اوایل شیر دهی . راستی پد شیردهیم بگیر اگه نگرفتی . خیلی خوبه

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خداروشکر.وزنش چقد بود؟ واسه ماها که آی وی اف کردیم اصلا سن سونو مهم نیست سن انتقالو حساب میکنن ع ...

تو ۳۵ هفته و۲ روز وزنش ۲۶۰۰ بود تا زایمانم بنظرت به ۳ میرسه؟

پودر لیدی میل بگیرم بخورم بنظرت؟

دکترم که گفته ۱ تا ۵ خرداد زایمانتو انجام میدم من خودم میخام بگم همون ۱ نامه بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میتونی . سعی کن خیلی تنگ‌ نپوشی شیر جمع میشه توش . سایز سینه خیلی بیشتر میشه اوایل شیر دهی . راس ...

پس اینایی که گرفتم قطعا کوچیک میشه برم از این نیم تنه شیردهیا که فری سایزه بگیرم بهتره

پد سینه هم گرفتم 

باید کم کم ساکمونو آماده کنم دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پس اینایی که گرفتم قطعا کوچیک میشه برم از این نیم تنه شیردهیا که فری سایزه بگیرم بهتره پد سینه هم گ ...

حالا شاید اندازت شد  بزار فعلا اگه دیدی کوچیکه بگیر . 

اره بسلامتی دیگه ساکشو آماده کن .

تو ۳۵ هفته و۲ روز وزنش ۲۶۰۰ بود تا زایمانم بنظرت به ۳ میرسه؟ پودر لیدی میل بگیرم بخورم بنظرت؟ دکتر ...

اره  احتمال زیاد می رسه عزیزم

نه عزیزم بنظر من وزنش خوبه نیاز نیست اگه دکترت نگفت نگیر 

من جات باشم میگم ۳ نامه بده که بشه ۰۱/۳/۳😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حالا شاید اندازت شد  بزار فعلا اگه دیدی کوچیکه بگیر .  اره بسلامتی دیگه ساکشو آماده کن .

فدات بشم سلامت باشی 

راستی میگم من تا حالا این مرکز بهداشتا نرفتم باید برم؟

فدات بشم سلامت باشی  راستی میگم من تا حالا این مرکز بهداشتا نرفتم باید برم؟

ببخشید من جواب میدم 

بهداشت نیاز نیست بری نی نی دنیا اومد میبریش پرونده تشکیل میدی و برای قد و وزن میبری 

۳ روز بعد تولدش هم باید ببری واسه غربالگری کف پا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره  احتمال زیاد می رسه عزیزم نه عزیزم بنظر من وزنش خوبه نیاز نیست اگه دکترت نگفت نگیر  ...

دکترمم خودش نظرش رو ۳ بود گفت یکم تا پنجم وسطشو درنظر میگیریم ولی آخه اون موقع بیمارستا خیلی شلوغه میترسم رسیدگیشون ضعیف باشه یا مثلا اتاق خصوصی بهم نرسه فکر این چیزارو میکنم که منصرف میشم از ۳

ببخشید من جواب میدم  بهداشت نیاز نیست بری نی نی دنیا اومد میبریش پرونده تشکیل میدی و برای قد و ...

آهااا مرسی عزیزم پس همون بعد تولد میرم 

دکترمم خودش نظرش رو ۳ بود گفت یکم تا پنجم وسطشو درنظر میگیریم ولی آخه اون موقع بیمارستا خیلی شلوغه م ...

اره خب اینم هست ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد

کدوم بیمارستان میری؟

فدات بشم سلامت باشی  راستی میگم من تا حالا این مرکز بهداشتا نرفتم باید برم؟

من تو بارداریم‌متخصص میرفتم‌ماهی یکبار یا دوماه یکبارم مرکز بهداشت . مهم نیست  کار خاصی انجام نمیدن . ولی بسلامتی نی نی دنیا اومد باید برین بهداشت محله ، پرونده واکسنشو براش تشکیل بدین . 

اره خب اینم هست ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد کدوم بیمارستان میری؟

بیمارستان نجمیه عزیزم 

من تو بارداریم‌متخصص میرفتم‌ماهی یکبار یا دوماه یکبارم مرکز بهداشت . مهم نیست  کار خاصی انجام ن ...

مرسی عزیزم منم همون بعدِ تولدش میرم