2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045604 بازدید | 684475 پست
نکن دختر . دست نزن الان سفت‌نمیشه بعد زایمان سفت میشه . خطر زایمان زودرس داره 

😂😂به زور میخاستم یه قطره شیر بگیرم ازش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امین  ممنون عزیزم به خیر و خوشی زایمان کنی و نی نیت رو با دلخوش  بغل بگیری

انشاءالله این روزا به زودی زود قسمت شما وبقیه چشم انتظارا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بیچاره اون سینه اگه زبون داشت جیغ میکشید از دستت،، داری رسما شکنجش میکنی😂 اصلا تا آخرین روز باردار ...

😂😂😂😂

انشاءالله ممنون از دعای خیرت عزیزم

😂😂به زور میخاستم یه قطره شیر بگیرم ازش

🤣🤣🤣 از دست تو . حالا شب قبل زایمان انشالله رفتی دوش بگیر یکم سینه هاتو ماساژ بده زیر دوش . شیر نگیریا فقط ماساژ بده . اون‌موقع دکترم گفت .

خدای من خدای معجزه هاست . 
آخ خدا یه دوره‌ای چقد پلاس بودم تو این تاپیک… امیدوارم همتون به اونچه میخواهید برسید. من که بچه‌هام ...

سلام عزیزدلم😍😍چطوری؟ نی نی ها خوبن؟

دلم تنگ شده بود برات خیلی😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه اصلا فشار نده . وسطای ۳۶ هفته شیر داری قشنگ . ولی اون موقع دکترم میگفت دستکاری کردن سینه یا فشار ...

دیگه از این به بعد راحتش میذارم😂😂😂

خواستون ای وی اف کرده بود

عزیزم منم کلا بیشتر تهوع داشتم بالا نمیاوردم کلا به اندازه انگشت های ی دست هم بالا نیاوردم بهتر که بالا نمیاری بالا بیاری اذیت میشی خیلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم قربونت طبق  انتقال ۳۶ و ۴ روز  رفتی داپلر عزیزم؟

آره عزیزم رفتم خداروشکر مشکلی نبود همه چیش خوب بود من طبق انتقال الان ۳۵ هفته و۴ روزم ولی طبق سونو دقیقا اندازه سن جنینم ۵ روز جلوترم

دوست دارم طبق هفته سونوم دکترم زایمانمو انجام بده 

شما آمپول ریه زدی؟

من تقریبا ۱۱ روز پیش زدم بنظرت الان ریه اش کامل شده دیگه؟

سلام خوبی عزیزم پسرمن رفلاکس داره بالا میاره بهش آپتامیل ای ار میدم خیلی هم سخت گیرمیاد شیرخودمو کن ...

عزیزم ببلاک آی ار هم خوبه فک کنم راحت تر گیر بیاد

یه ماهگی بردی قد ووزن چقد اضافه کرده بود؟

🤣🤣🤣 از دست تو . حالا شب قبل زایمان انشالله رفتی دوش بگیر یکم سینه هاتو ماساژ بده زیر دوش . ...

باشه عزیزم چشم 

موقعی که از بیمارستان مرخص میشیم سوتین میتونیم بزنیم یانه؟

سوتین شیردهی گرفتم دوتا ولی کلی پشیمون شدم میگم قطعا بزرگتر میشه سینم اینا برام کوچیک میشن 

خواستون ای وی اف کرده بود

عزیزجان منم اصلا بالا نیاوردم...همه که مثل هم نیستن مثلا علایم بچه وقتی پسر باشه فرق میکنه با دختر یا مثلا خود آدما هم متفاوتن با همدیگه،، من کلا سر بارداریام علائم ندارم پس بایستی نگران میشدم!!!!!!!

آره عزیزم رفتم خداروشکر مشکلی نبود همه چیش خوب بود من طبق انتقال الان ۳۵ هفته و۴ روزم ولی طبق سونو د ...

خب خداروشکر.وزنش چقد بود؟

واسه ماها که آی وی اف کردیم اصلا سن سونو مهم نیست سن انتقالو حساب میکنن عجله نکن عزیزم بچه ی روزم بیشتر بمونه ی روزه

من ۱۹ و ۲۰ روز قبل زایمانم زدم 

۲ روز ب زایمانم یکی باز زدم روز قبل زایمانمم زدم

اره عزیزم اصلا ماه ۸ معمولا ریه تشکیل میشه خودش