2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزدلم 😍 دل به دل راه داره ❤️ خداروشکر منو گل دخترمم خوبیم ❤️😍🤲🏻 دکتر هفته بعد ب ...

سلام عزیزم الحمدالله مام خوبیم خداروشکر بخوبیت 

انشاءالله وزنش نرماله نبودم نگران نباش بعدِ بدنیا اومدن شیر مامانیشو میخوره جون میگیره انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزدلم حتما به شرط لیاقت دعاگوی همگیتون هستم 

انشاءالله هممون صحیح وسلامت بغل کنیم نی نیامونو

۳۶ هفته زود نیست برا زایمان؟ برامن ۱ تا ۵ خرداد وقت زایمان داده که تقریبا میشم ۳۸ هفته و۳ روز دیگه به روزشماری افتادم هرروز بیتابتر میشم الهی به حق ۳ساله و۶ ماهه کربلا قسمت همه چشم انتظارا

اتاقشم آره عزیزم چیدم یک ماهی میشه از ترس اینکه سنگین بشم نتونم کاری کنم خودم تا دم عید تکمیل کردیم چیدیم انشاءالله قسمت همگی 

شمام غصه نخور زودی تکمیل میشه سرویسشم برات میفرستن اتاق گل دخترتو با خیال راحت ودلخوش میچینی عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من روز ۱۱ اننقال بیبی چک زدم منفی شد فکر کردم حامله نیستم دیگه...جالبش این بود که سه قلو بودن نینیام ...

چه جالب برا من ۱ دونه بود روز هشت بی بی هاله کمرنگ انداخت روز ۱۰ قشنگ پررنگ شده بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پچ رو اونجا خودشون میزنن یا میشه خودمون بگیریم؟

نه خودشون نمیزنن، واسه من از اول سیکلم ۱۵ تا نوشت یک روز در میان بزنم گفت ان شاالله مثبت شدی باز برات مینویسیم چون یکم گرون بود زیاد ننوشت.

چیز خاصی نیست دقیقا یه برچسب شفافه میزنی به بازو ۲۴ ساعت بعد می‌کنی،یک روز در میان هم هست. ولی حس میکنم تاثیر این بود که خدا رو شکر ضخامت آندومترم بالاتر رفت این ماه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم الحمدالله مام خوبیم خداروشکر بخوبیت  انشاءالله وزنش نرماله نبودم نگران نباش بعدِ بد ...

عزیزم فکر کنم منظورش اینه که ۳۶ هفته بهش تاریخ زایمان و میده...منم دکترم ۳۶ هفتم تموم شد بهم تاریخ تقریبی زایمانمو گفت

چه جالب برا من ۱ دونه بود روز هشت بی بی هاله کمرنگ انداخت روز ۱۰ قشنگ پررنگ شده بود

برا همینه که میگن اصلا به بیبی چک نباید اعتماد کرد،،،واقعا به آدم استرس الکی میده من چقدر فرداش گریه کردم که خدایا چقد بدبختم یا امام حسین چرا جواب مو ندادی😂😂😂

اتفاقامنم میترسم کم بیاد.کم نیاوردین؟برای من دوتاشیشه ست برای۱۶روز.نمیدونم روزی ک بایدبرم میرکزهم با ...

نه خوشبختانه کم نیاوردم.شما هم ان شالله کم نمیارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم فکر کنم منظورش اینه که ۳۶ هفته بهش تاریخ زایمان و میده...منم دکترم ۳۶ هفتم تموم شد بهم تاریخ ت ...

آهان خب خوبه اینجوری گفتم ۳۶ هفته زوده آخه اشتباه متوجه شدم

برا همینه که میگن اصلا به بیبی چک نباید اعتماد کرد،،،واقعا به آدم استرس الکی میده من چقدر فرداش گریه ...

آره واقعا ناراحتی وناامیدی بعدش خیلی بده 

نه والا هیچی سر این یکی هم هیچ علائمی نداشتم که بفهمم باردارم... علائمی هم اگه باشه دو هفته بعد مث ...

دقیقا منم همینطوریم هیچ علائمی نداشتم وندارم

مرسی عزیزم ان شاالله که همه دامنشون سبز شه  من قبل از ای وی اف دوبار ای یو ای کردم  بعدش ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت ، انشاللله ک انتقالت با موفقیت انجام بشه 😊😍🤍

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
خواستی بگیری بگو نسخه مو برات بفرستم عزیزم.

ممنونم عزیزم.ان شاالله ب اون مرحله ک رسیدم میگم💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱