2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست

سلام هرچقد خواستم سر این انتقال اخرم استرس نداشته باشم نمیتونم .یک دونه دیگه جنین دارم بلاست...امروز سوم پریودمه چند روز دیگه انتقال دارم ان شالله....الان تمام حس ها باهم اومده سراغم.ترس دلشوره فکر و خیال غم اندوه استرس .خدایا خودت به فریاد دل ما برس.

باشه عزیزم چشم  این تصور خودم بود که ماه آخر حداقل سینه باید بزرگتر بشه ویکمی سفت که یعنی شیر ...

بیچاره اون سینه اگه زبون داشت جیغ میکشید از دستت،، داری رسما شکنجش میکنی😂

اصلا تا آخرین روز بارداری به هیچیییی فکر نکن من بهت قول میدم مشکلی پیش نمیاد و انشاالله صحیح و سالم جوجتو بغل میکنی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هرچقد خواستم سر این انتقال اخرم استرس نداشته باشم نمیتونم .یک دونه دیگه جنین دارم بلاست...امروز ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله.

منم یدونه بلاست انتقال دادم و شکر خدا همون مثبت شد، ما جز اینکه دعا کنیم و داروهامونو سر وقت استفاده کنیم و البته استرس نداشته باشیم کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد.

الان فقط باید آرامش داشته باشی و توکل کنی به خدا تا برات بهترینها رو رقم بزنه، الهی که خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه عزیزم و چند وقت دیگه خبر مامان شدنت رو بهمون بدی ان شاالله 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله. منم یدونه بلاست انتقال دادم و شکر خدا همون مثبت شد، ما جز اینکه دع ...

سلام عزیزم.ببخشید من ده ماهه پیش انتقال داشتم اولین بارم بود منفی شدم.دوتا بلاست انتقال داد.من تمام اون ۱۶ روز درحال استراحت بودم.اصلا تحرک نداشتم و فقط دراز کشیده بودم.فقط میخوردمو میخابیدم.ممکنه بخاطر اینکه تحرک نداشتم و قدم نزدم منفی شده باشم؟

میشه راهنماییم کنید اینبار که انشالله رفتم برای انتقال اشتباهی نکنم.مثلا از توالت ایرانی میشه از روز اول استفاده کرد؟یا خمو راست میشه شد؟از کی میشه حموم رفت؟میشه پله رو رفت بالا پایین؟

سلام عزیزم.ببخشید من ده ماهه پیش انتقال داشتم اولین بارم بود منفی شدم.دوتا بلاست انتقال داد.من تمام ...

همه ميگن استراحتزمطلق خوب نيست چون خونرساني رو ضعيف ميكنه ولي خوب من استراحت مطلق كردم اونسري مثبت شدم خيلي نميشه گفت بخاطر كارتو بوده ان شالله اينسري مثبت ميشي و ختم ميشه به يبارداري راحت و فسقلياي سالم و صالح

امپولای پروژسترون و هم ساعت ده صبح میزدم ممکنه دیر زده باشم؟خیلی از بچه ها ساعت‌۸‌صبح میزدن .از مرکز تا خونه هم یک ساعت راه بود و جلو نشستم اما ماشین بالا پایین میشد .بنظورتون اینا تاثیر بد داره؟یا مشکلی نداره

امپولای پروژسترون و هم ساعت ده صبح میزدم ممکنه دیر زده باشم؟خیلی از بچه ها ساعت‌۸‌صبح میزدن .از مرکز ...

نه خيليااا پروژسترون بعد ظهر ميزدن ولي معمولا ميگن اون ساعتي كه بار اول زدين بهتره بزنين 

چون شياف رو شب ميذاريم با يفاصله ١٢ ساعته خوبه ولي خوب من فاصله اونسريم ١٢ ساعت نبود امپولمم طبق تايمي كه داشتم ٨ صب ميزدم شيافم ده/١١

میشه راهنماییم کنید اینبار که انشالله رفتم برای انتقال اشتباهی نکنم.مثلا از توالت ایرانی میشه از روز ...

توالت فرنگي بهتره استفاده كني پله نري بهتره

فاصله مركزتم خوبه بابا بعضيا٣/٤ ساعت يابيشتر تو راهن