2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
عزیزم بهتره با دکترت مشورت کنی، معمولا بین ۲ تا یک هفته بعد قطع قرص پریود میشی ولی چون میخوای انتقال ...

مامای دکترم دلسوز نیست بهم گفته ال دی بخور امروز بهم میگه نمیدونم چطور بشه سیکل انتقالت

فقط خدا به فریاد هممون برسه 

ماما از این طرف درد به دلم میکنه 

شوهرم از یک طرفی دیگه😭

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مامای دکترم دلسوز نیست بهم گفته ال دی بخور امروز بهم میگه نمیدونم چطور بشه سیکل انتقالت فقط خدا به ...

مرکز شهرمون نیمه دولتیه حالا میخواد کاری کنه که انتقالم بیفته شیراز که خصوصیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامای دکترم دلسوز نیست بهم گفته ال دی بخور امروز بهم میگه نمیدونم چطور بشه سیکل انتقالت فقط خدا به ...

الهی عزیزم، نگران نباش با یه دوره ال دی اتفاق خاصی نمیفته اگر چند دوره پشت هم اینطوری کوتاه خورده بشه ضخامت رو می‌ریزه بهم.

ان شاالله خدا دل همسرت رو نرم کنه یکم باهات مدارا کنه، مردها کلا مثل خانمها صبور نیستن دیگه شما بخاطر نینی حرفاشو نشنیده بگیر عزیز دلم خدا برات جور دیگه جبران می‌کنه ان شاالله 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی عزیزم، نگران نباش با یه دوره ال دی اتفاق خاصی نمیفته اگر چند دوره پشت هم اینطوری کوتاه خورده بش ...

خدا نی نیت رو برات نگهش داره 

ممنون که دلداری میدی 

نترس منم فك كنم ١٩ هفته تموم شد براي من  شياف زياد كرد استراحت كه دكترم از همون اول نرسوند مطل ...

قربونت عزیزم یکم خیالم راحت شدمن آنوکسامیزدم قطع کرده منم استراحت مطلقم.تاآخراستراحت کردین؟

قربونت عزیزم یکم خیالم راحت شدمن آنوکسامیزدم قطع کرده منم استراحت مطلقم.تاآخراستراحت کردین؟

عاره عزيزم اخه من هم خودم ترسو بودم هم دكترمم ميترسوند هم هرسري يچي پيش ميومد تا٤/٥ ماه كه لك بيني بعدش خوب شد عفونت شديد ميترسيدم كيسه ابم پاره بشه از عفونت اون اوكي شد كم بودن مايع كيسه اب تست امينوشر چندجا سونو رفتن ترسوندن بازم استراحت ،اون اوكي شد فشار بالا و مشكوك به دفع پروتيين اون اوكي شد  بچم تكون نميخورد زياد درگير هي ان اس تي گرفتن بودن كه يهووانقباض  ام شروع شد واحتمال زايمان زود رس دادن وبستري در بيمارستان و بعدش بعد ترخيص گفتن حتي نمازتم دراز كش بخون تا زايمان😁زخم بستر گرفتم🤣

بعد ميگن جنين پسر لك بينيش بيشتره حالا نميدونم چقد راسته

نترس ان شالله ماههاي باقي مانده رو بسلامت ميگذروني و عاقبت بخيريشوووو ميبيني😘🤲

آره عزیزم پاپیون جون میگم از کی سینه ها شیر میاد توش سفت میشه؟ برا من هنوز همونجور شله بزرگم حتی ن ...

عزیزم نمیدونم کی بهت گفته آخرای بارداری باید از سینه ترشح شیر داشته باشیم ولی این موضوع درمورد همه صدق نمیکنه...

منم تا آخر با داریم سینه هام شل بود و اصلا بزرگ نشده بود وشیرم ازش بیرون نیومد اصلا

روزی که زایمان کردم تازه شیر از سینم ترشح میشد و انقدر توش شیر افتاد که عین سنگ سفت شده بود و خداروشکر شیرم زیادم بود....پس اصلا نگران نباش بعد زایمان انقدر شیر میفته تو سینت که درد میگیره،،فقط حتما برا خودت قطره شیرافزا بخر زیادم گرون نیست که اگه یه وقت شیرت خدایی نکرده کم بود ازش استفاده کنی...

ان شالله اينسري با يباتاي تپل ميااااي و همه اذيتايي و سختيااايي كه كشيدي بشوره ببره😘🌹🤲

ان شالله اينسري با يباتاي تپل ميااااي و همه اذيتايي و سختيااايي كه كشيدي بشوره ببره😘🌹🤲

الهی امین 

ان شاالله خودتم مثبت  بشی به خیر و خوشی 

مثبت با درد سر خدا نصیب هیچکس نکنه

همه مثبت بدون دردسر نصیبشون بشه و با دل خوش نی نیشون بغل بگیرند

محتاج هستم به دعاهای شما دوستان گل و بامعرفت

و همه ی دوستان حاجت روا بشند به حق دل زجر کشیدم

عزیزم نمیدونم کی بهت گفته آخرای بارداری باید از سینه ترشح شیر داشته باشیم ولی این موضوع درمورد همه ص ...

باشه عزیزم چشم 

این تصور خودم بود که ماه آخر حداقل سینه باید بزرگتر بشه ویکمی سفت که یعنی شیر اومده توش پس از بعدِ زایمان اونجوری میشه 

مرسی عزیزم

یه وقتا انقدر فشارش میدم ببینم یه قطره میاد یا نه کلی درد میگیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
محتاج هستم به دعاهای شما دوستان گل و بامعرفت و همه ی دوستان حاجت روا بشند به حق دل زجر کشیدم

قربون دلت بشم ان شالله اينسري بااومدن فرزند(ان) سالم و صالحت دلت پراز شادي بشه🙌💋بشرط لياقت به ياد تك تكتون هستم❤️

محتاج هستم به دعاهای شما دوستان گل و بامعرفت و همه ی دوستان حاجت روا بشند به حق دل زجر کشیدم

انشاءالله به حق علی واولادش اینسری مثبتی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍