2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
من از ۱۲فروردین عضو شدم اما با لایوهاشونم میتونین ادامه بدین فرقی نداره من بخاطری استرس داشتم که چیز ...

من لایواش رو گوش دادم یادداشت کردم چیزایی که گفتن ولی تنبلیم امد انجام بدم پس انجام بدم 👌👌قیمت عضویتشم خوبه 👌باید به دایرکت خودش پیام بدم یا ماماهایی که معرفی کرده ؟خواب مهمترینه با استرس به نظرم که من نمیتونم تنظیم کنم ..شما چه روغنی برای سرخ کردن استفاده کردین ؟کنجد؟ ببخشید خیلی سوالام زیاد شد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما از کاربر favali چه خبر  اون زمان فکر کنم سقط کردن بعد از چند بار ازمایش بتا الان دیگه چک ...

خیلی کم سر میزنه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
زیاد یا کم ؟منظورم اینه بالا هم می آوردید یانه؟

من قبل اینکه آزمایش بدم یکبار بالا اوردم فقط . بار اولی بود که طبیعی اقدام کرده بودیم حتی فکرشم نمیکردم باردار باشم . اولین نشونه همون بالا آوردن بود که همون لحظه فکر کردم مسموم شدم ولی بعدش که اروم شدم به بارداری شک کردم که علایم دیگه شروع شد . مثل تکرر ادرار . سنگینی رحم . درد کشاله ران 

من دو روز قبل موعد بی بی زدم بعد چند دقه هاله انداخت . زود آزمایش دادم که بتام لب مرز بود ۴۸ ساعت بعد دوبرابر شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام سارا جون .خوبی عزیزم .خیلی کم پیدا هستین تو تاپیک ؟

سلام فدات شم خوبم خدا رو شکر. هستم کم و بیش میام یکم سرم شلوغه این روزا. 

خودت چیکار کردی گلم رفتی توی سیکل انتقال به سلامتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انوکسات ۴۰۰۰ عزیزم ؟

اوایل ۴۰۰۰ بود ولی بعدا دکتر دوزشو بیشتر کرد اونم بخاطر وزنم که بالاس گفت بهتره ۶۰۰۰ هزار استفاده کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازاد ۸۲ تومن.من ازاد خریدم بعد برای بیمه فرستادم.روزی یدونه .آخه چرا امپول به این کوچولویی انقد گرون ...

واقعا خیلی گرونه 

هر وقت  دارو و آمپول میخرم شوهرم غر غر کردنش شروع میشه😓

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

دوستان گلم 

من ۱۱ اردیبهشت پریود شدم ۱۳ اردیبهشت ال دی خوردم ۸ شب میشه که ال دی میخورم قطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟دیگه بعد از قطع ال دی چند روز بعد پریود میشم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام بچه ها

امیدوارم همگی خوب باشید

این عکس توی یکی از گروهها ب من رسید البته خودم شدیدا افسردگی میگیرم این چیزارو میبینم

والا من خودم چون این ماه اولین انتقالمه و دارم شانس خودم رو امتحان میکنم پی جو نشدم برای این عکس. و از طرفی هم بخوام فرزند خونده بگیرم دنبال دختر میرم چون شدیدا دختر دوست داریم من و همسرم

اما این ب نظرم کیس مناسبیع برای اونایی ک انتقالهای منفی داشتند و دنبال به سرپرستی گرفتن بچه هستند

چون راههای قانونی و دردسرهای بهزیستی رو نداره

گفتم بفرستم امیدوارم ک به درد کسی بخوره و بتونن صاحب مادر و پدر دلسوز بشن

خدایا حکمتتو شکر واقعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم