2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
ممنونم عزیز دلم، اشتباه کردم با معده خالی خوردم🥺

خواهش میکنم نه هیچوقت اینکارو نکن منم نمیدونستم معدم خالی بود بدجور معده درد میگرفتم دیگه بعداز اون همش با معده پر میخوردم.البته از بس که دارو زیاد میخوریم دیگه معده کششو نداره انشاءالله که آخرین انتقالت باشه و مامان بشی گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم، از بعضی لحاظ ها خیلی خوبه، ولی متاسفانه من تا حالا نتیجه نگرفتم، دو تا انتقال منفی داشت ...

اره خیلی نظرات میگفتن نتیجه نگرفتیم نمیدونم والله فعلا همسرم راضی شده ولی میترسم تو انتخاب مرکز اشتباه کرده باشم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبی؟شما کی میری دکتر بمن گفته چهارشنبه بیا ولی من آخه هیچ علامتی ندارم میگم نکنه بتام اف ...

سلام گلم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ 

به من گفت شنبه آینده برم، نه عزیزم نگران نباش همه که علائم ندارن، من فقط همچنان درد دارم، یه وقتایی کمتر یه وقتایی شدییییییییییید. حالا نمی‌دونم تا کی ادامه داره، ان شاالله که خیلی زود رفع بشه 🙏

علائم نداشتن خودش یه نعمته، من سر بارداری قبلیم هییییییییچ علائمی نداشتم حتی در حد نبض زیر دل هم نداشتم پس اصلا جای نگرانی نیست.

ان شاالله شنبه میری و ساک حاملگی رو میبینی خیالت راحت میشه عزیزم. دیگه نگفت بتا رو تکرار کنی؟ چند بود بتای شما؟ روز چندم آزمایش دادی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام . 

من ماه پیش پانکچر داشتم. هایپر شدم. دکترم انتقال نداد. ولی سه ماه استراحت نداد فقط یک ماه فاصله انداخت. یعنی ماه بعد باید برم انتقال. به نظرتون این ماه اقدام نکنم؟ 

همون خصوصی برو اگر می تونی. بهش بگو اول بهت قرص بده و بستری باش یک شب و زیر نظر. برای من که خیلی خو ...

میرم خصوصی دولتی گفت اموزشیه دانشجوهام میان.ولی خصوصی هم که نمیاد همش بمونه فکرکنم فوقش یبارویزیت کنه یا کورتاژ لازم شد بیاد

یا رب العالمین