2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ماشالله جونم نگران نباش عزیزدلم من‌‌پسرم با وزن ۲۱۱۰ و دخترم ۲۶۷۰ به دنیا اومدن دستگاه هم نرفتن الان ...

ای جون دلم قربونشون بشم من 

خداروشکر که تو دستگاه نرفتن من امروز باید برم سونو داپلر پیش دکتر مکری وقت گرفتم که وزن دقیقشو بهم بگه

چیکا جونم چندهفته زایمان کردی شما؟

من این روزا خیلی خیلی داره بهم سخت میگذره واقعا تحملش سخته برام همش لحظه شماری میکنم الان ۳۵ هفته و۲ روزم طبق انتقالم ولی سونوهام ۱ هفته جلوتره میخام اگه مشکلی نداشته باشه به دکترم بگم تا آخر اردیبهشت دربیاره نمیتونم تحمل کنم تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من مرگ داخل رحم بود.

الهی بگردم😥😥😥

انشاءالله این یکی رو سلامت بغلت میگیری عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون خداروشکر پس اصلا نگران نباش ایشالله سرموقع بیاد زودترم بیاد ریه تشکیل شده با اون آمپول دستگاه ...

توکل بر خدا انشاءالله همگیمون نی نی هامونو صحیح وسالم بغل کنیم 

ماشالله جونم نگران نباش عزیزدلم من‌‌پسرم با وزن ۲۱۱۰ و دخترم ۲۶۷۰ به دنیا اومدن دستگاه هم نرفتن الان ...

آمپول ریه هم تقریبا ۱۰ روز پیش زدم ۶تا 

یعنی الان ریه اش کامل شده آمپولم که زدم؟

دوستانی که توی سیکل انتقالن من از دکترم پرسیدم با قاطعیت گفت استراحت مطلق اصلا لازم نیست خانوم این ح ...

عزیزم کلا مرکز مام هم هیچ اعتقادی به استراحت نداره، همون لحظه بعد انتقال میگن پاشو برو بیرون از اتاق عمل🤣 فقط به مت گفت جارو برقی هم اگه خواستی بکش فقط مبل هات رو جا به جا نکن، استراحت مطلق خیلی وقته منسوخ شده ولی به نظرم استراحت نسبی دو سه روز اول خوبه

بچه هایی که پردنیزولون میخورید، من تا حالا نخورده بودم، امروز خوردم بعدش معده درد و سر درد و … گرفتم ...

بله طبیعیه عزیزم.فقط حتما بعد صبحانه یا غذا بخور که معدت خالی نباشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه هایی که پردنیزولون میخورید، من تا حالا نخورده بودم، امروز خوردم بعدش معده درد و سر درد و … گرفتم ...

عزیزم من تاحالا استفاده نکردم ولی از بچه ها شنیدم که از عوارضشه ظاهرا حالا بچه ها میان راهنماییت میکنن شنیدم که بدن درد میاره انگار

عزیزم کلا مرکز مام هم هیچ اعتقادی به استراحت نداره، همون لحظه بعد انتقال میگن پاشو برو بیرون از اتاق ...

عزیزم مرکز مام چطوریه بنظرت خوبه؟؟شما چندبار انتقال دادی؟؟

عزیزم من تاحالا استفاده نکردم ولی از بچه ها شنیدم که از عوارضشه ظاهرا حالا بچه ها میان راهنماییت میک ...

ماشاءالله جون چیزی نمونده به زایمانت😍انشاءالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی برا من ومنتظرا هم دعاکن گلم

چیکا جون خدا براتون حفظشون کنه عزیزم دوتا سوال داشتم اینکه شما مینی واش خریدی؟ اگه اره چه مدل و مارکی ؟ و اینکه برای حمامشون آسانشور خریدی یا وان ؟ اونم چی خوبه بگیرم؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستانی که توی سیکل انتقالن من از دکترم پرسیدم با قاطعیت گفت استراحت مطلق اصلا لازم نیست خانوم این ح ...

گلم منم خونم غلیظه 

استراحت مطلق نکن اصلا

فقط جاروبرقی نکش و چیزسنگین بلند نکن

همین

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنونم گلم 🥰🌹 ان شاالله زایمان راحت و سلامتی داشته باشی عزیزم ⁦❤️⁩🙏

مرسی عزیزدلم 

راستی یادمه چند نفر بودین کسایی که میخواستین شنبه انتقال بدین بقیه جواباشون چی شد ؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍