2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
ممنونم گلم، ان شاالله قسمت تمام منتظران. دفعه اول روز ششم بود فک کنم که هاله انداخت ولی این که الان ...

عزیزم مبارکه مادرانگیت.... 

به سلامتی و شادی بغلش کنین و زیر سایه مامان باش(ون) شاد و خندان بزرگ بشن و بهترینا براش(ون) رقم بخوره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم به faaaa و هانیل s آریل جون و همه کس های که مثبت شدند این ۸ ماه به سلامتی و بدون هیچ مشک ...

ممنون عزیزم، ان شاالله بزودی خبر مامان شدن شما رو بشنویم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم گلم، ان شاالله قسمت تمام منتظران. دفعه اول روز ششم بود فک کنم که هاله انداخت ولی این که الان ...

چندتا انتقال دادی؟منم هفته دیگه برای بارچهارم انتقال دارم زندگیم بسته ب این  انتقال😓بتا چندبود عزیزم الهی به سلامتی بغلت بیادماشالله لاحول ولا قوه الا بلا العلی العظیم

عزیزم مبارکه مادرانگیت....  به سلامتی و شادی بغلش کنین و زیر سایه مامان باش(ون) شاد و خندان بز ...

خیلییی ممنووونم بابت دعاهای قشنگتتت مامان مهربونم😍 خوشبخت و عاقبت بخیر باشید همیشه🙏🌹

آنا جان به نظرت با این رنگ بی بی چک ممکنه عدد بتام چند باشه حدودا؟

سلام عزیزان دل آدینتون بخیر من برای بار سوم میرم تو سیکل انتقال خیلی برام دعا کنید چون همسرم گفته ...

سلام عزیز دلم حالت خوبه؟ از ته قلبم از خدا خواستم به آنچه که میخوای برسی عزیزم دل پدرو مادرت شاد بشه.ایشالا با این انتقال نگار مهربونم مادر میشی و استرس این مدت رو با خاطرات شیرین بارداری ات فراموش میکنی.خدت پشت و پناهت باشه عزیزم

چندتا انتقال دادی؟منم هفته دیگه برای بارچهارم انتقال دارم زندگیم بسته ب این  انتقال😓بتا چندبود ...

یدونه بلاست انتقال دادم عزیزم، هنوز آزمایش ندادم فردا باید برم . الهی که این دفعه که مثبت میشی و به فرزندان سالم و صالح برات ختم بخیر میشه گلم 🙏⁦❤️⁩

فداي سرت😍مهم الانه و حست كه ان شالله بارداري خيلي خيلي خيلي خيلي راحتي در انتظارت باشه❤️😍

ان شاالله چند روز دیگه خبر مثبت شدن شما رو بشنویم گلم

عزیزان من همورئید(بواسیر)دارم اذیتم نمیکنه به نظرتون اگه یه روزی یه روزی شاید خدا خواست شاید باردار ...

گلم اگر مواظب باشی دچار یبوست یا ببخشید اسهال نشی میتونی بواسیرت رو کنترل کنی که خدای نکرده بدتر نشه

خیلی ممنون گلم سلامت باشید 🙏🌹

مبارکه عزیز دلمممم 🤩🤩🤩🤩💗💗

انشاالله با ی بتای عالی میای و ذوق زده مون میکنی

بارداری خوب و راحتی داشته باشی الهییییی مامان خانمی💚💚🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تنبی تخمدان شدید دارم عزیزم، بدون قرص پریود نمیشدم اصلا 😕

هانیل جون منم مثل شمام.چه قرصی میخوری برای پریودشدن؟؟واینکه چه مکمل هایی خوردی قبل از پانکچر؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦