2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه الکیه بخوره تووو سر بچه! ۷ لایه میبرن میرسن به نوزاد !! اونم با سرسوزن انوکسا!! این فکرارو ...

مرسی عزیزم.چون لاغرم گفتم..چربی شکمی هیچ ندارم..دیگه تا اخرش همون دور ناف میرنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها من ١٣ سيكلمه واسه انتقال

ديروز رفتم سونو انتقال چون تب داشتم و مريض بودم سونوم نكردن گفتن اول ازمايش بده اگه كرونا نبود و crp پايين ١٥ بود شايد انتقال داديم

ولي جواب ازمايشم نشون ميده سيستم دفاعي بدنم بالاس

ديشب رفتم دكتر سرم و امپول زدم الان خوبه خوبم ازمايشمم توو اوج تب دادم الان نميدونم برم انتقال يا كنسل شه بمونه ماه بعد واقعا موندم😭

بچه ها من ١٣ سيكلمه واسه انتقال ديروز رفتم سونو انتقال چون تب داشتم و مريض بودم سونوم نكردن گفتن او ...

نه عزیزم یه سرماخوردگی ساده بوده، مال من crp ۱۰ بود ولی انتقال دادن ، هیچ علائمی هم نداشتم نه تب نه سرفه هیچی.

کلا این آزمایش عفونت‌های کم رو هم نشون میده، کرونا که عدد crp رو قشنگ میبره بالای ۲۰.

برو عزیزم نگران نباش، ان شاالله که خیره و مثبت هم میشی توکل بر خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم یه سرماخوردگی ساده بوده، مال من crp ۱۰ بود ولی انتقال دادن ، هیچ علائمی هم نداشتم نه تب نه ...

اخه تو چقد مهربوني عزيزم جالبه ك شرايطمونم مث همه ايشالا باهم باردار شيم و دوران بارداريمونو باهم بگذرونيم

دكترمونم ك يكيه😅

بخاطر اينكه زده سيستم دفاعيه بدنم بالاس دودل شدم اخه ميگن بالا باشه پس ميزنه جنينو

حالا منتظرم ببينم دكترمم نظرش چيه

سلام دوستان من میخوام سیاهدانه رو نکوبم و با عسل صبح ها بخورم پرولاکتین ندارم به نظرتون ظرر نداره

عزیزم اگر طبعت گرمه یکم با احتیاط مصرف کن، سیاهدونه هم باید نیمکوب بشه یا داخل دهان خودت بجوی کامل، ان شاالله که برات خوب باشه و نتیجه خوبی بگیری ازش 🙏🌹

@99liliii      مال من این بود قبل انتقال که مشکلی هم نبود شکر خدا

اخه واسه شما رفرنسش تا ١٠ بوده يكم بالاتر بوده

حالا من شايد فردا باز ي ازمايشمو تكرار كنم ببينم چي ميشه

هنوزم يكم مريضم اخه ولي خيلي بهتراز ديروز

اخه تو چقد مهربوني عزيزم جالبه ك شرايطمونم مث همه ايشالا باهم باردار شيم و دوران بارداريمونو باهم بگ ...

الهی آمین عزیز دلم.

دکترت کوهسار نبوی هست؟؟!! نمی‌دونستم 😍

آره با دکترت مشورت کن ببین چی میگه ولی از نظر کرونا مشکلی نیست شکر خدا 🙏🌹

الهی آمین عزیز دلم. دکترت کوهسار نبوی هست؟؟!! نمی‌دونستم 😍 آره با دکترت مشورت کن ببین چی میگه ولی ...

نه دكترم لاهوتيه ولي همشون روندشون يكيه

بعد بارداري ام ك ميرم پيش متين

اخه واسه شما رفرنسش تا ١٠ بوده يكم بالاتر بوده حالا من شايد فردا باز ي ازمايشمو تكرار كنم ببينم چي ...

نمی‌دونم والا، به من گفتن هرجا آزمایش دادی اگه زیر ۲۰ بود که هیچی ولی اگه بالای ۲۰ بود برو تست کرونا بده که اگه مثبت بود سریع ز بزنی جنینهاتو از فریز در نیاریم.

دیگه کاری با رفرنس آزمایشگاه نداشتن فقط گفتن باید زیر ۲۰ باشه.

حالا الان با دکترت مشورت کن ببین چی میگه تا فرصت هست.