2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکتون باشه😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم چقدر به فکرتم شنبه منتظر خبرای خیلی خوبم انشاءالله که با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی

ممنوووونم عزیز دلمممم، ان شاالله با دعای خیر شما گلم 🙏🌹

الهی که به زایمان راحت و سلامت و عاااااالی داشته باشی و نی نی نازت به زندگیتون نور و خوشبختی بیاره هزاران سال ⁦❤️⁩🌹🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنوووونم عزیز دلمممم، ان شاالله با دعای خیر شما گلم 🙏🌹 الهی که به زایمان راحت و سلامت و عاااااال ...

عزیزدلمی❤❤

انشاءالله روزیِ همه ی چشم انتظارا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدایااا 😍😍😍 الهی شکر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی خوشحال شدم، به فکرت بودم دیدی میخواستی آزمایش ندی میگفتی ...

ممنونم واقعا نمیدونم چجوری شد خدا بدجوری سوپرایزم کرد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
تبریک میگم..خیلی حس خوبیه .🥳🥳🥳 انشالله صجیح و سالم دنیا بیاریش

ممنونم اره واقعا قابل توصیف نیس

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزيزم روز چند ازمايش دادي؟ بيا بگو چيكارا كردي منم خدا بخواد هفته ديگه انتقالمه😍

روز12هستم امروز 

از وقتی اومدم استراحت بودم فقط دستشویی میرفتم حتی سر سفره هم نمیرفتم همون سرجام میخوردم غذارو

بعد رفتنی یه لیوان آب و نشاسته خوردم رفتم تا 5روزم میخوردم هم نشاسته هم دمنوش به روزی یه لیوان

ولی به هیچکدوم از اینا نیس دفعه قبلم همه اینارو رعایت کردم ولی نشد حتی لک لانه گزینی هم دیده بودم ولی منفی بود ولی ایندفعه اول خدا بعد با دعای شماها مثبت شدم انشالله خدا نصیب همه منتظرا بکنه و اینکه خدا اینو واسم حفظ کنه

عزیزم مبارکت باشه 😍😍  میشه بپرسم کدوم مرکزی ؟ و مشکلت چی بوده ؟

ممنونم جانم 

من تبریز بودم عزیزم مشکلی پیدا نکردن تو این4سال این اواخر ذخیرم یهویی کم شد و اینکه من قبلا دوبار طبیعی باردار شده بودم ولی سقط شدن 

ای خدااااااااا عزیزمممممم، الهی هزااااار مرتبه شکر رررررررر. بغضم گرفت 😥🙈😍 اشک شوقه، خیلییییییی خ ...

ممنونم مهربونم بخدا دعاهای شما بود که مثبت شدم انشالله خدا نصیب همه بکنه 

روز12بودم 581بود بتام باید تکرار کنم؟

به بههه مبارکااا باشه عزیزم 💚💚💚💚🤩🤩🤩 الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی یا نی نی ها ...

مرسی عزیزم اره بخدا همه رو یاد کردم انشالله روزی همه بشه

خیلی مبارکت باشه😍😍 ایشالا ۸ ماه دیگه به سلامتی بغلش کنی

ممنونم از محبتت عزیزم

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

به به مبارک باشه ان شاالله ماههای باقیمانده رو هم به سلامتی طی کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بارداری خیلی راحتی داشته باشی ونی نی نازتو ۸ ماه دیگه سالم بغل کنی شما ...

ممنونم عزیزم من همونیم که بی علامتم حتی دریغ از یه علامت هنوزم باورم نمیشه تو این سه روز دور ازچشم همسرم اونقد گریه کردم که نگوآخرش فهمید به اصرار گف بریم آز بده خیالت راحت بشه که خدا معجزه واسم

روز12هستم امروز  از وقتی اومدم استراحت بودم فقط دستشویی میرفتم حتی سر سفره هم نمیرفتم همون سرج ...

مبارکت باشه عزیزم خدا برات نگهش داره 

الهی قسمت همه دوستان بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام گلم خداروشکر خدارو هزاران مرتبه شکر     بخاطر قشنگترین معجزه هاش امیدوارم این ۹ماه به ...

بخدا همش همه رو دعا میکنم انشالله خدا هیچکسو منتظر نذاره منی که کشیدم میفهمم انشالله شماهم به حاجتتون برسین با اون دل مهربونتون