2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
اره ولی اینکه صبح واژینال میزارم شب رکتال الان بچه ها دلهره انداختن تو جونم که باید یا رکتال میزاشتی ...

ببین به نظرم از اون گروه لفت بدی خیلی بهتره😂😂

والا آرامش اعصاب از همه چی مهمتره!

من خودم چون میرفتم سر کار صبح رو رکتال میذاشتم، شب رو واژینال، روز دوم هم رفتم حموم، فقط آب رو زیاد داغ نکن

ببین من برای همه این کارایی که کردم کلی مقاله پزشکی درست و درمون سرچ کردم و خوندم. نه فعالیت در حد زندگی معمولی داشتن بده، نه حموم رفتن، نه هیچ فرقی تو جذب شیاف رکتال و واژینال هست

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

به بههه مبارکااا باشه عزیزم 💚💚💚💚🤩🤩🤩

الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی یا نی نی ها رو صحیح و سالم بغل بگیری 

روزی تک تکککک بچه های تایپیک باشه ب حق فاطمه زهرا  🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بود بتات؟ حتما دو روز دیگه تکرار کن 😍

مامان سوفی جان خوبی؟ چند روز پیش تگت کردم حالت رو پرسیدم، یکی دو روز نبودی نگرانت شدم، اوضاع احوالت خوبه عزیزم؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مامانا یه سوال در چه صورت باید بریم ان اس تی بدیم‌؟؟؟؟حرکات جنین چه تغییری بکنه نیازه؟ و اینکه ...

ببین این خیلی به الگو حرکت بچه ات ربط داره

من خودم روزهایی که فعالیتم زیاده بچم همش خوابه! یا تو صدای زیاد تکونش کم میشه!

اگر احساس میکنی نسبت به روزهای مشابه، الگو حرکتیش عوض شده اون باید چک بشه

بهترین کار اینه که غذا بخوری (نه صرفا یه چیز شیرینی) یه ربع بیست دقیقه بعد به پهلو دراز بکشی، دستتم بذاری رو شکمت، بعد ببینی واقعا فرق کرده یا مثل همیشه اس

حواست باشه که تو این ماه آخر حرکت ها بیشتر شبیه کش و قوسه دیگه لگد محکم کمتر میزنن

نه بابا به نظر من فرقی نداره....  حالا از دکترت بپرس.... مهم جذب پروژسترونه....  یه سری ...

اره باید شنبه زنگ بزنم بیمارستان بهمن بپرسم  به نظر خودمم مهم جذب پرژسترونه وگرنه چه فرقی میکنه کجا بزاری 

نه نترس اينكه يكيش ركتاله يكيش واژينال جفتش بايد عين هم بااااشه ازين خبراا نيست اون روز نپرسيدي از ...

پرسیدم گفت فرق نداره ولی اینکه صبح واژینال میزارم شب رکتال بچه ها میگن نه باید یه چیز باشه یا رکتال یا واژینال

سلام مامانا یه سوال در چه صورت باید بریم ان اس تی بدیم‌؟؟؟؟حرکات جنین چه تغییری بکنه نیازه؟ و اینکه ...

سلام عزیزم ببین به غیر مواقعی که دختر نازت خوابه حرکاتشو زیر نظر بگیر یه چیز شیرین یا یه غذا بخور به سمت چپ دراز بکش تو ۱ ساعت حداقل باید ۴تا حرکتو داشته باشه حتی حرکت خیلی ریزم بشمر اگه بود اوکیه اگه خدایی نکرده نبود برو بیمارستان بگو ازت ان اس تی میگیرن البته که مدل حرکت بچه ها باهم فرق میکنه واین الگوی حرکتی باید دستت باشه مثلا من خودم روزایی که همش سرپا وپرجنب وجوش باشم نی نیم انگاری خسته اس اکثرا خوابه ولی روزایی که بیشتر استراحتم حرکاتش بیشتره 

من تا الان ۳ دفعه رفتم ان اس تی دادم که یکیش امروز بود از دیروز حرکاتش خیلی کم بود نوار قلب گرفت گفت اوکیه ولی حتی ضربانش تا ۱۱۰ رسیده بود و مایع دور جنینم ۹ بود دکترم تکرار سونو نوشت گفت اگه خوب بود که هیچ اگه نه همینجوری باشه ختم بارداری میدم شنبه حالا توکل برخدا ببینم تا شنبه چی میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین به نظرم از اون گروه لفت بدی خیلی بهتره😂😂 والا آرامش اعصاب از همه چی مهمتره! من خودم چون میر ...

اااا مرسی عزیزم که گفتی والا به نظر خودمم اینا همه  حرفه مهم جذب شیافه وگرنه چه فرقی داره از کجا 

برای همتون این لحظه رو آرزو میکنم. هم اسم منم هست 🥰 اللهم الرزقتا 🙏🌹 https://www.instagram. ...

عزیزم چقدر به فکرتم شنبه منتظر خبرای خیلی خوبم انشاءالله که با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بارداری خیلی راحتی داشته باشی ونی نی نازتو ۸ ماه دیگه سالم بغل کنی

شما بودی بی بی زده بودی منفی بود یانه اونیکه بی علائم بود کاملا مثل من؟

سلام گلم خداروشکر خدارو هزاران مرتبه شکر   بخاطر قشنگترین معجزه هاش امیدوارم این ۹ماه به راحتی ودل خوش بگذرونی وهمه مارو هم از دعای خیرت فراموش نکنی.مبارک   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد