2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
باز بود من انتقال داشتم

ممنون عزیزم رفتم سونو داشتم. به سلامتی ایشالا که +باشی . گلم هزینه انتقال چقدر شد؟ دکترت کیه؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

سلام به روی ماهتون.... 

دوستای گلم خیلی درگیرم به سختی فرصت میکنم سر بزنم.... 

اگه جواب پستی رو نمیدم بدونین فرصت نکردم بخونم.... 

وگرنه حتما در حد توانم جواب میدادم.... 

امیدوارم لیاقت همراهی بیشتر رو داشته باشم.... 

بتونم سر میزنم.... 

التماس دعا دارم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من چند روز دیگه قاعدگیم که شروع بشه میرم برای شروع انتقال،،، 2 تا سابقه ی منفی هم داشتم و ...

عزیزم خوب بعد دو تا منفی چیکار کردن برات؟ 

بدون بررسی بازم میری برا انتقال؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امپول hcg از كجا پيدا كردي امروزم تعطيله چه كنم😢

عزیزم تهرانی؟ 

خوب 13 آبان یا هر داروخونه شبانه روزی دیگه.... 

بگردی میتونی پیدا کنی..... 

هاش سی جی برا قبل پانکچره اگه حتما پیدا کن چون سر ساعتی که گفتن باید بزنی چون ساعت عملت با اون تعیین میشه.... 

ممنون عزیزم رفتم سونو داشتم. به سلامتی ایشالا که +باشی . گلم هزینه انتقال چقدر شد؟ دکترت کیه؟

فدات عزيزم با دعاهاي شمااا

با دكتر فروتن ٤٣٠٠ انتقال

يچسب جنين فك كنم٢٠٠ تومن 

سرم هم ٤٠٠ تومن

داروهاهمم حدودا٨٥٠

بله شمایی عزیزم  اشتباهی ۲۲ نوشتم ان شا الله بهمین زودی حاجت روا بشی

ممنونم مهتاب جون انشالله اول خودت و بعدم ما نتیجه بگیریم

هم پروانه ۲۱ و هم پروانه ۲۲ داریم

من پروانه ۲۲ رو اضافه کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه براي انتقال نوشتن امروز بزنم  با ٤ روز ديگه

آهان.... 

پس انشالله پیدا میکنی نگران نباش اما به خودتم استرس نده.... 

عزیزم خوب بعد دو تا منفی چیکار کردن برات؟  بدون بررسی بازم میری برا انتقال؟

من اصلا نمیدونستم باید بررسی شم یک آی یو آی منفی و بعد میکرو منفی،،، دکتر هم چیزی نگفت اینجا خوندم و متوجه شدم که مثل اینکه بهتره قبل این یکی انتقال از نظر ایمنی چک بشم، دکتر فقط به من گف ویتامین دی پایینه و باید مرتب بخورم متاسفانه دقیق هر هفته نمی‌خورم

خدایا به امید تو....
از ١٣ ابان پيدا كردن تو نسخه تاييدي جاي دوتا يدونه زده😑

الان چک کردم که اگر دارم بهت بدم ولی انگار همه رو رد کردم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈