2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون هانیل جون   ۳۰ فروردین پریود شدم با مصرف پروژسترون ۱۱ اردیبهشت هم پریود شدم حالا ال ...

بعید می‌دونم مشکلی ایجاد کنه عزیزم، بازم از خود دکترت بپرس خیالت راحت شه گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اهاا ممنونم بنظرتون من بدكتر بگم؟

اره بگو..چون من هنوزم دارم میزنم هر ماه..روزی که میزنم سردرد میگیرم و افت فشار..فک کنم بخاطر همین گفت سه روز قبل بزن

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه ها بنظرتون منم باید سرم میزدم یا پرد استفاده میکردم؟؟با توجه به این آزمایش؟

آزمایشت کامل نیست..فقط چند تا فاکتور انعقادی توش نوشته ..پروتئن s خیلی پایینه که با هپارین و اسپرین مشکلت حل میشه..فاکتورای ایمنی مثل سی دی ها..ana..disdna..لوپوس انتی گالانت  انتی تیرویید ،اینا توش نیست.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شما قرص منيزيمم داري؟؟ پروژسترون بعد انتقال دوتاا تويسرنگه؟

نه منیزم ندارم پرستروژن یدونه امپول دو تا شیاف دارم عارفی جدیدا به همه یدونه امپول میده اسپیرین هم کلا بعد انتقال قطع میکنه

برام ازمايش ننوشتن نميدونم ولي تو انتقال قبليم نزده بودم ممنونم عزيزم شنيدين سرم معموليم بزنن ...

ممکنه سرم معمولی بزنن ، بستگی به مرکزت و دکترت داره

من یکبار با بیهوشی انتقال دادم برام سرم سرم زدن

ولی بدون آزمایش محاله سرم ivig بزنن، خیلی هم کمیابه اقلا خود مراکز ندارن، خودت باید تهیه کنی

مطمئن باش اون یرم که گفته ivig نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه ازمایش هات کامل نیست فقط همین هارو داری؟ الان چند انتقالی؟ دیگه بی بی نزاشتی؟

آره به خدا فقط همینان بهش گفتم هر چی نیازه بنویس چون یه انتقال منفی داشتم.من الان 12 انتقالم.نه دیگه بی بی نزدم کلا ناامیدم.دیگه با بی میلی داروهامو میخورم.

آزمایشت کامل نیست..فقط چند تا فاکتور انعقادی توش نوشته ..پروتئن s خیلی پایینه که با هپارین و اسپرین ...

من فقط آسپرین استفاده میکنم اصن هپارین نداده بم.آره بش گفتم که سی دی ها رو و هر چی نیازه بنویس برام آخه خیلی هزینه باید کنم از لحاظ روحی بماند که چقدر هردفعه افسردگی میگیرم چون من تو هر پانکچر فقط 2تا جنین برام تشکیل میشه الانم اگه نشه دوباره باید شروع کنم.😔😓😭