2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهار ساعت و نیم دقیقا تا خونه خودمون طول کشید...

سلام عزیزم  یه سوال داشتم. 

منم اگه خدا بخواد میخوام برم تهران برای ای وی اف خودم  شهرستانم. شوهرم کارش جوریه که فقط شایدیک یا دوروز بتونه مرخصی بگیره. باید چند روز اونجا بمونیم؟؟ تا روز انتقال باید اونجا باشیم یانه؟ من چون اولین باره میخوام برم بلد نیستم شرایطو 

دیدم خیلیا رو هم خوندم ولی باز هم ته دلم قرص نیست یه میکرو ناموفق داشتم از همون موقع دیگه روحیمو از ...

سلام عزیزم منم همسرم آزو و قرار ماه بعد انتقال بدم به امید خدا ..قبلا سال ۹۵ یکبار تسه شده بود و اسپرم بود که امسال باز هم تسه شد و منم ترس داشتم که اسپرم نباشه و شکر خدا داشت و سه تا جنین تشکیل شد ..پس ناامید نباش فقط کلی تقویتی بده همسرت بخوره تا روز تسه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم اینطوری فکر نکن....  + فکر کن.....  چرا نشه حتما میشه.....  خودت تستهای ا ...

سلام آنا جون ..من دو روز پیش ال دی گرفتم برای شروع سیکل انتقال ..من چهار بار انتقال منفی داشتم با این که سرم آی وی ای جی و پردنیزولون گرفتم بازم منفی شد دو تا از آزمایش های ایمنی دو تا سی دی هام بالا بود بخاطر اون پردنیزولون دادن بهم تو انتقال های قبلی ..ولی این بار که قرار انتقال بدم و یه مرکز دیگ هم رفتم بهم پردنیزولون ندادن خودم هم اصرار کردم گفتن چند روز قبل انتقال دگزا میدیم بهت ..حالا موندم چیکار کنم سر خود پردنیزولون بخورم یا نخورم؟با توجه به این که فقط سه تا جنین دارم و خیلی هزینه کردیم مرکز خصوصی..

و یه سوال دیگه این که بهم گفتن دو روز قبل انتقال پی آر پی میکنیم من گفتم آمپول gcsf هم میخوام گفتن دوتاش باهم نمیشه 😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مکمل چیا نوشته برات موسی پور ؟

اوابوست، کوآلی فول، اوپتی وومن، نوترابیون و کیوتن ک از قبل داشتم، ویتامین ای و دی ، آ.اس.آ و ال دی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما هم اگه میشه جواببدین ممنون میشم

سلام عزیزم اولین مراجعتون باید همسرت حتما باشه برایه تشکیل پرونده سه تا ۵ روزم تخلیه نداشته باشه تا برایه از اسپرسمش همون روز بتونید برید تو زنانو مردانم نوبت بگیرید اگه ازمایشش مشکلی نداشته باشه وسالم باشه بهت تاییدیه ی شروع سیکلو میدن دیگه شوهرتو نمیخواد تا روز تخمک کشی اون روز باید باشه باهات بعدشم روز انتقال که اگه فرش برات انتقال بدن بعد تخمک کشی اگرم هایپر بشی سه ماه بعد تخمک کشی انتقال میدن برات کجا میخوای بری

@تورک_آنا   جون

کدوم از دوستان مام رفتن  اسم هاشون رو بگو

تجربیاتشون رو لازم دارم که موفقیت و چه شکست

که پیش کدوم دکترها چند بار به شکست منجر شده 

و پیش کدوم دکترها موفقیت شده

چون ما اهدایی باید بریم فقط مام میشه بریم