2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مام میرم، پیش دکتر کوهسار نبوی، جای دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی از مام خیلیییی راضیم ...

عزیزم از نظر ایمنی و انعقادیم بررسی میشن بیمارا؟ 

یعنی بعد چند بار منفی یا سقط بررسی میشن؟ 

متخصص ایمنی و انعقادی هم دارن؟ 

من چون تو سایشون تو لیست دکتراشون ندیدم متخصص ایمنی و انعقادی داشته باشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از نظر ایمنی و انعقادیم بررسی میشن بیمارا؟  یعنی بعد چند بار منفی یا سقط بررسی میشن؟&nbs ...

والا نمی‌دونم متخصصش رو دارن یا نه ولی قبلش بررسی نمیکنن این مورد رو مگر سابقه سقط داشته باشه شخص، من دفعه قبل با اینکه افت بتا داشتم اما گفت چون قبلا بارداری تا ۲۸ هفته داشتم برام بررسی ایمنی لازم ندید. ولی ایندفعه بهم آنوکسا و آسپرین داد از روز انتقال.

توکل بر خدا ان شاالله که همگی نتیجه بگیریم واقعا مسیر سختیه 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره بررسی کردن و گفتن مشکلی نیست البته انتقال های قبلیم انوکسا و هپارین داشتم ولی منفی شده.. آنا جو ...

عزیزم تا جاییکه من میدونم بحث پس زدن جنین با مریض شدن و نشدن فرق داره.... 

وقتی بدنت جنین رو پس میزنه به سلولهای رحمت ربط داره که جنین رو پس میزنن نه اینکه به ایمنی بدنت ربط داشته باشه.... 

منم اوایل اینطوری فکر میکردم اما الان متفاوت به نظرم میاد.... 

البته خوب من علمش رو ندارم.... 

اما طبق برداشت خودم سلولهای کشنده رحم (نتایجی که از سی دی مارکرا به دست میان) میتونن احتمال پس زدن رحم رو نشون بدن اما بازم باید علت دقیقش رو از متخصص ایمونولوژی پرسید.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از نظر ایمنی و انعقادیم بررسی میشن بیمارا؟  یعنی بعد چند بار منفی یا سقط بررسی میشن؟&nbs ...

البته دکترم گفت سقط بالای دو بار رو حتما می‌فرستم برای بررسی ایمنی منم اگه انتقال بعد افت بتا پیدا کنم یا منفی بشم میفرسته ولی گفت احتمالش یک در هزاره بخاطر ایمنی باشه

بچه ها من تمام بدنم از درد داره منفجر میشه، انگار استخونام داره خورد میشه، چرا اااااااا ؟؟؟!!!!

عزیزم من خیلی به آیدیا دقت نمیکنم کجای درمانی؟ 

سلام عزیزدلم آره خداروشکر خوبم فقط الان انقباض بدون درد دارم که رفتم بیمارستان گفت طبیعیه هروقت همرا ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم، ان شاالله این دو سه هفته هم به سلامت طی می‌کنی و یه زایمان راااااحت و عالی خواهی همراه سلامتی و خیر و برکت خواهی داشت مامان خانم، التماس دعا گلم 🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اره عزیزم والله به نظرم بهترین روش جلوگیری از همه ی روش ها عوارضش کمتره الان شش ساله میخورم

من که بعد انتقالای منفیم سیکلام بهم ریخت و استفاده کردم خودم منطم شد ولی دیگه قطعش نکردم چون که همسرمم اسپرمش ضعیفه امیدی ب طبیعی نداریم دیگه گفتم حداقل خودم رو نظم بمونه بدنم تازه پانکچر شدم مرکز مام ۱۵ تا تخمک داشتم ۷ تا جنین شد برام گفتن گرید a هر هفت تاش 

میگم این بنی دیگه جنینام خوبن و مشکلی ندارن ؟ چون همسرم دی اف ای ۵۰ بود با دارو هم پایین نیومد دیگه گفتن تسه بشه و سیکلو شروع کنین همش نگران اینم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم مگه رفلاکس داره ای آر میدی؟  من معمولی میدادم....  شکمشونم روزی چند بار کار میکرد. ...

خداروهزارمرتبه شکر بردمش پیش دکتر خودش و اون گفت رفلاکس نیست و فقط نفخ و همون کولیک که اذیتش میکنه خداروهزاران بار شکر دیگه اونجوری نشده و خوبه انقد نذر و نیاز کردم که رفلاکس نباشه.

اون مارک ببلاک ای آر به بچم نمیساخت و یبوستش کرد دکترش بازم تاکید میکرد که شیرت خوبه و وزن گیریش خداروشکر خوبه بهش شیرخشک نده.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیززمم نگران نباشید خوب میشه 😍😍من خیلی از نوزادهارو توی فامیل و دوستان دیدم که رفلاکس داشتن ا&nbs ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم خداروشکر دکتر خودش تشخیص داد که رفلاکس نیست .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نمی‌دونم آمپول یا نه شوره جان ..جواب درست حسابی نمیدن که ..خیلی اصرار کردم برای پردنیزولون گفت دکتر ...

نه عزیزم سر خود نخور.... 

لااقل اگه بخوایی بخوریم زیر نظر متخصص ایمونولوژی بخور.... 

من شخصا ویتامینم بدون تجویز دکترم نمیخوردم چه برسه به پردنیزولون..... 

راستی میشه با هواپیما برگشت ؟ مسیری که ۴۰ دقه طول میکشه با پرواز 

عزیزم روز انتقال؟

بودن دوستانی که روز انتقال با پرواز برگشتن و +م شدن. بعضی دکترا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه.... 

از دکتر خودت بپرس عزیزم.... 

من يادمه دكترم ميگفت واژينال جذبش بهتره عفونت من كه ماه ٤ گرفتم خدا برا كسي نخاد بعدهااا فهميدم بخاد ...

اره حالا فعلا واژینال میزارم بعدم یکشنبه میپرسم از دکتر ولی واقعا رکتال همش جذب میشه و چیزی بیرون نمیریزه ولی واژینال میاد بیرون