2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم الان پیشگیری دارین؟ منظورم فرزند سومه☺️

وای عزیزم سومیو فکرشم نمیکنم.... 

یعنی واقعا جسما و روحا دیگه ظرفیش رو ندارم.... 

برا دومی هم والا فکر کنم با بلوتوس باردار شدم.... 

یه بار تو اون ماه نزدیکی داشتیم اونم با جلوگیری طبیعی که معجزه خدا قسمتم شد.... 

همین دو تا فرشته رو لایق باشم خوب بزرگ کنم هنر کردم.... 

انشالله قسمت شما دوستان.... 

بعد اولین زایمان خیلی تو باغ جلوگیری نبودم اما دیگه بعد دومی که خدا خواسته بود چند مرحله ای 😉😉😉 جلوگیری میکنم عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من از فردا باید شیاف شروع کنم و امپول یکشنبه انتقال دارم شیاف رکتال بزارم چیزی میشه؟؟ واقعا ...

عزیزم بله رکتال بذار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا   جون کدوم از دوستان مام رفتن  اسم هاشون رو بگو تجربیاتشون رو لازم دارم ...

عزیزم فقط مام نیست مراکز دیگه هم تخمک اهدایی انجام میدن لاله ،من خودم توی بیمارستان بهمن یه خانمی بودن تخمک اهدایی از بیمارستان گرفته بودن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام شما نمیدونید چند روز بعد از انتقال میشه از پله رفت بالا؟استراحت مطلق یعنی در چه حد؟ 

من تابستون ۱۴۰۰ که همش استراحت مطلق بودم..انتقالم مثبت شد ولی هفته هشت از دست رفت. این سری روز چهارم سر کار بود.اصلا استراحت به اون صورت نداشتم .روز هفت انتقال افتادم به لکه بینی شدید طوری که نا امید نا امید شدم  یه بسته نوار بهداشتی تموم کردم تو چهار روز ..ولی با این حال بازم سر کار میرفتم..اسنپ میگرفتم دست اتدازی نبود که روش نپرم رو هوا...غذا پختن ظرف شستن هم داشتم..فقط کار سنگین نمی کردم..پله بالا پایین نرفتم چون نه خونم نه سر کارم پله نداشت..ولی اگرم بود یواش از روش میرفتم..بنظرم جنینی که بخواد بچسبه می چسبه.با پله و کار کردن چیزیش نمیشه.فقط سه روز اول رو خوب رعایت کن و داروهات رو منظم سر ساعت مصرف کن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
وای عزیزم سومیو فکرشم نمیکنم....  یعنی واقعا جسما و روحا دیگه ظرفیش رو ندارم....  برا دو ...

خدا فرشته هاتون رو حفظ کنه 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ولی من اطرافم دیدم مثلا طرف یه لیوان چایی رو با ۵ یا ۶ تا قند میخوره.یعنی قند رو بادندونش له میکنه.ب ...

عزیزم اون درسته اما خوب ماهایی که حالا یا مشکل اسپرم داریم یا تخمک و.... 

این جور چیزام به مشکلاتمون اضافه میشه شانسمون پایینتر میاد.... 

وگرنه اینا انقدرا ملاک نیستن..... 

وقتی چند تا آیتم اصلی اوکی نباشه اینارو رغایت بکنیمم چیزی نمیشه اما رعایت کردنشون لااقل به سلامتیمون کمک میکنه.... 

اگه مناسب طبعت تغذیه داشته باشی خوب بدن سالمتری خواهی داشت..... 

اونی که با کلی قند چایی میخوره بعدا صداش در میاد....

بچه ها همسرم داروهارو اورد الان دیدم ک ال دی نوشتن برام. نوشته از روز ۳ پریود ولی الان من روز ۷ هستم ...

نهایتا تا روز ۵ ام سیکل  ال دی رو شروع میکنن دکتر من از روز سوم شروع میکنه .بهتر که بزارین ماه اینده از روز سوم شروع کنین 

تبش قلب خدا رو شکر ندارم 

خدارو شکر.... 

احتمالا پس خارش به خاطر خشکی پوستته.... 

روغن زیتون بزن رو پوستت.... 

سلام دوستان پردنیزولون برای تیرویید کم کار مشکل ایجاد میکنه؟ دوستانی که لیووتیروکسین داشتید ایا پرد ...

عزیزم من هر دو رو داشتم.... 

سلام دوستان پردنیزولون برای تیرویید کم کار مشکل ایجاد میکنه؟ دوستانی که لیووتیروکسین داشتید ایا پرد ...

فقط بین قرصات دو ساعتی لااقل فاصله بده.... 

من لوو رو ۶ که میخوردم پردهارو 10-11 صبح فکر کنم میخوردم... گ

خیلی تصمیم خوبی گرفتی کسی که میخواد دنبال ای وی اف بره باید عجول باشه ، کدوم شهری خودت

ممنون عزیزم خودم سنندجم ولی میترسم اینجا ای وی اف کنم بهشون اعتماد ندارم .میخوام برم تهران ولی مشکل رفت وامدشو دارم شوهرم نمیتونه زیاد مرخصی بگیره 

من یه دونه آسپرین ۸۰ دوشنبه که گذشت خوردم دیگه قط کردم تا شنبه که برم آزمایش بدم ولی فولیک اسید و خو ...

به نظرم موردی نداره اما موقع آز حتما بگو یه دونه آسپرین خوردی....

سلام ببخشید جای امپولای پروژسترون کبود شه طبیعیه؟؟؟شوهرم میزنه برام امروز دیدم چند جاش یه ذره کبودی ...

عزیزم بگو خیلی آروم بزنه مثلا یه دقیقه طول بکشه.... 

24 ساعت بعدش کیسه گرم بذار.... 

راستی فقط کبودیه یا دستت رو میزنی روش گرمم هست اون قسمت؟ 

ممنون عزیزم خودم سنندجم ولی میترسم اینجا ای وی اف کنم بهشون اعتماد ندارم .میخوام برم تهران ولی مشکل ...

انشالله شروع کنی همه کارا خودش درست میشه نگران نباش ، انشالله موفق میشی

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم  یه سوال داشتم.  منم اگه خدا بخواد میخوام برم تهران برای ای وی اف خودم  ش ...

عزیزم اول میری تازه سیکلت و نوعش تعیین میشه.... 

بعدش میفهمی که چی به چیه.... 

اللن نمیشه گفت دقیق.... 

اما فعلا تا آمپولهای تحریک تخمدان رو نزدی نیازی به موندن نیست ویزیت بشی همون رو برمیگردی....