2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045700 بازدید | 684478 پست
و تو کانال تلگرام میبینم یک نفر هم نبوده که فرش باشه انتقالش و همشون فریزی بودن و مثبت شدن

راستش بستگی به شرایط بدنی داره اگر بعد پانکچر حالت بدنت طبیعی شد وهایپرنشدی فرش بزارین اگر یه وقت جواب ندادبعد فریز بزار.البته من که میگم امش خواست خداست. خودم هم فرش گذاشتم هم فریز هم هچینگ انجام داد بارم منفی شد این دفعه آن شاءالله بلاست میزارم البته بستگی به شرایطم داره ونظر دکترم بازهم هرچی خدا بخواد ان شاءالله بهترینش برامون بخواد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
شرمنده زیاد. سوال میپرسم اگه تونستی بهم بگو چه جوری پنیرک بخورم احتمالا تا کمتر از یک ماه دیگه برم ب ...

عزیزم من گلهاش رو دم میکردم.... 

فقط تازه تازه دم کن بخور.... 

یعنی مثلا به اندازه یه لیوان دم کن بخور.... 

طبع معتدلی هم داره و مناسب هر طبعی هست.... 

برا عفونت و التهاب و خیلی چیزا خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از دکترت بپرس....  قبل شیاف روغن زیتون رو امتحان کن....  دستکش دستت کن انگشتت رو ر ...

عزیزم اول دیشب روغن زیتون امتحان کردم درست نشد 

مجبوری امروز شیاف گذاشتم بهتر شدم‌کمی

کلا دکترم براین اعتقاده که جنین فریز بهتره . شکر خدا انتقالم دوماه بعده وگرنه که الان دیگه عاجز بودم

عزیزم خیر ببینی و بجه های خوشکلت صالح و سالم باشن که انقدر با حوصله جواب پیاما میدی😘😘

همچنین برای شما  من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگ ...

بهترین چیز ورزش کردن ورژیم مناسب اصلا نگران نباش تاثیرمثبت روی سلامت رحم وتخمدان داره. 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
شرمنده زیاد. سوال میپرسم اگه تونستی بهم بگو چه جوری پنیرک بخورم احتمالا تا کمتر از یک ماه دیگه برم ب ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه چ خوب. اره کلینیک دکتر قدیر محمدی رفتم قبلا.  دکتر صادق زاده اسکویی هم باهاشون قبلا کار میکر ...

من که خیلی راضی بودم از کلینیک و‌ کارکنانش ،خیلی ام‌مراجعه کننده داشتن ،اگه خواستی طب سوزنی بری اونجا بهترینه 

اونیم که میگم تو ساختمان بهاران هست طب سوزنی انجام ندادم اونجا ولی اونجا هم خوب بود رفتم از نزدیک دیدم و‌ پرسیدم خواستی اونجا رو هم ببین باز 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اول دیشب روغن زیتون امتحان کردم درست نشد  مجبوری امروز شیاف گذاشتم بهتر شدم‌کمی کلا دکت ...

فدات گلم.... 

خدارو شکر بهتری..... 

انشالله به انتقال نرسیده طبیعی باردار میشی.... 

روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ک ...

عزیزم منم همیشه دست و پاهام یخ هستش تا حدودی سردیجات و رعایت میکنم قند و کلا حذف کردم شیرینیجات و حذف کردم سیب زمینی و ماکارونی و حذف کردم و تنهاترین خلافم استفاده از گوجه و رب گوجه و مرغ هستش که اونم سیر و فلفل سیاه و دارچین و زنجبیل استفاده میکنم راستی من خیار هم کلا حذف کردم اما موندم چرا اینجوریه و اینکه خلط پشت حلق دارم گاها وقتی پیاز مصرف میکنم یا اینکه غذای شور بخورم 

میشه راهنمایی کنی چطور طبع سردتو کنترل کردی برام خییییلی مهمه

و اینکه من تو انتقال سومم سرم داشتم با تاکرولیموس چون سابقه تیروئید داشتم پردنیزولون تجویز نشد 

شکر خدا مثبت شد اما رشد نداشت و سقط کردم

ممنون میشم راهنمایی کنی راجع به درمان طبع سرد خیلی ممنون میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات گلم....  خدارو شکر بهتری.....  انشالله به انتقال نرسیده طبیعی باردار میشی....

من با توجه به توضیحاتی که دادی فهمیدم طبعمون یکی بوده اگه میشه از رژیم غذایی که استفاده کردی یا کارایی که کردی برام بنویسی تا راهنمایی بشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من که خیلی راضی بودم از کلینیک و‌ کارکنانش ،خیلی ام‌مراجعه کننده داشتن ،اگه خواستی طب سوزنی بری اونج ...

خیلی لطف کردی جواب دادی عزیزم ممنونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها همسرم داروهارو اورد الان دیدم ک ال دی نوشتن برام. نوشته از روز ۳ پریود ولی الان من روز ۷ هستم. بنطرتون شروع کنم یا نه؟ موندم چیکار کنم. ب ماما هم پیام دادم ولی جواب نداده هنوز. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم گلم بازم هر سوالی داشتی بپرس 

💋❤️💕