سلام الهی بگردم خدا صبرت بده انشاالله قسمت خودت بشه یه نینی زیبا و تپلی جای اون فرشتت که پرکشید🙏🙏🙏دکتر من تو رویان حافظی بود که من کلا باهاش ویزیت نشدم فقط یه بار دیدمش اونم دو روز قبل پانکچر بود...
من شهرستانم،،،تو ۱۳ هفته کیسه آب قل دومم پاره شد صبر کردم تا ۲۰ هفته ببینم قلبش وایمیسه یا نه که خطر رفعشه اما نشد دکترم تو شهرستان گفت همه میگن ختم بارداری بده تمومشه این وضعیت برای مادر خیلی خطرناکه...ولی من گفتم نه اصلا،،
دکتر گفت پس پاشو برو پیش استادم که اسمش رحیمی شعربافِ ببین اون چی میگه...
من رفتم تهران حالا چون بعداز ظهر وقت داشتم با این دکتر گفتم یه سر صبح میرم رویان ببینم اونا نظرشون چیه باورت میشه گفتن پریناتالوژیستمون الان نیست برو بیمارستان آرش همین الان بستریشو وضعیتت خطریه من تازه دوزاریم افتاد اینا میخوان منو بکشونن بیمارستان و ختم بارداری بدن بچه هامون سقط کنن...
از همونجا مستقیم رفتم پیش دکتر رحیمی گفت خیلی شانس آوردی که تا الان زایمان زودرس نگرفتی طول سرویکستم که خوبه خدا باهات بوده،،فردا صبح بیا بیمارستان محب یاس من برات ریداکت میکنم این بچه که کیسش پارست و گفتم آخه همه دکترا میگن نمیشه بهم گفت من کارم همینه بهت میگم میشه...خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهش بده واقعا دست خدا روی زمینه با اینکه روز ریداکت خیلیییی درد کشیدم ولی پسرمو نجات داد...
انشاالله خدا یکی از این معجزات زیبا نصیب خودت کنه و با بارداری طبیعی سورپرایز بشی مث من🙂