2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان ، دکترم میگه فرش انتقال میده ولی من میخوام فریز انتقال بدم چون بهتره به نظرتون چه کنم؟ درصد مثبت شدن و سلامتی جتین انتقال فرش و فریز چقدره؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااانممم، الهی که دیگه به آی وی اف نکشه و خودت طبیعی باردار بشی، مطمئنم که خدا زودی تمام زحماتت ر ...

قربووونت برم عزیزم. الهی خدا خیر کثیر و نی نی های تپل مپل بده بهت💋❤️😘😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ، دکترم میگه فرش انتقال میده ولی من میخوام فریز انتقال بدم چون بهتره به نظرتون چه کنم؟ د ...

سلام فرش بهتره وبلاست باشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
جدیییی؟ اخه مقاله ها میگن فریز بهتره چون شرایط زن طبیعی میشه و اینکه جنینی که از فریز در میاد خیلی ق ...

عزیزم من ی بار انتقال فریز دادم ک منفی شد بار دومم ک جنینام از فریز در نیومد. بودن تو هر دو ک مثبت شدن و بودن ک منفی شدن. 

برا من دکترم گف این دفعه فرش انتقال میدیم ولی هیچی معلوم نیس چون معلوم نیس بعد پانکچر وضعیت رحم مناسب باشه برا انتقال یا نه.

توکل کن ب خدا ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیفته.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من ی بار انتقال فریز دادم ک منفی شد بار دومم ک جنینام از فریز در نیومد. بودن تو هر دو ک مثبت ش ...

همچنین برای شما 

من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگم این ورزش هر روزه و رژیم تخمک هامو به درد نخور نکنه

خدا به خیر کنه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
انشالله خوش خبر میای عزیزم 💗 حداقل ۳ روز استراحت کن و اصلا آشپزی هم نکن فقط در حد غذا گرم کردن حر ...

مامان سوفی پروژسترون که میخورم رقیق کننده نباید استفاده کنم ؟چون دستم گز گز میشه علتش خوردن پروژسترون نیست؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
و اینکه میگن ورزش رحمو نازک میکنه نمیدونم چه کنم حالا بخوایم ابروشو درست کنیم بزنیم چشمشو کور کنیم

عزیزم ورزشو لاغری خیلی رو کیفیت تخمک تاثیر دارهو خوبه در کنارشم تقویتی حتما هم خودت هم همسرت بخوره اوابوست یا اینو فولیک خوبه برایه خودت به شوهرتم از دکترش بپرس

روز سوم عزیزم، ان شاالله، ممنون گلم 🌹

بسلامتي عزيزم ان شالله خوش خبر باشي😍منم تو سيكلم روز چندم انتقال ميدن؟؟ من روز ١٥ ميخوره عيد فطر١٦ امم كه تعطيله😑نميدونم ١٤ انتقال بده يا يزاره بشه١٧ ام اينطورا😕

سلام دوستان ، دکترم میگه فرش انتقال میده ولی من میخوام فریز انتقال بدم چون بهتره به نظرتون چه کنم؟ د ...

من شنيدم ميكن فريز بهتره ولي بحرف دكترت اعتماد كن ان شالله كه نتيجه ميگيري يدوقلو ناز و سالم بدنيا ميااااري😍

اناجون شما پریودی تون اخرشم با لک بینی تموم میشد؟ من ی بار طب اسلامی بود سنتی بود یادم نیس دقیق. رف ...

سلام عزیزم

چند روز پیش به شما درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست