2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نمیدونم کدوم خوبه؟ داروخانه اکباتان از فلاح زاده گرفتم.

از این داروخانه هر وقت داروها رو گرفتین حتما چک کنین داروها رو درست داده باشن . داروی اشتباه بهم داده بود من دارو رو میخوردم حالم بد میشد همسرم رفته بود به دکتر نشون داده بود گفته بود اینو ندادم. یکبارم بابت داروهای سرماخوردگی ۳۰۰ هزار تومن هزینه دارو بیشتر گرفته بود شانس آوردم چک کردم و رفتیم بهشون گفتم .دیگه از این داروخانه داروهای نسخه ای نمیگیرم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شوره جون خدا خیرت بده از جواب دادنت و به خیر و خوشی زایمان کنی و نی نیت رو سالم بغل بگیری  الا ...

فکر کنم باید پروژسترون هم تزریق کنی تا سیکلت بهم نریزه یا شیافشو استفاده کنی 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورو خدا راهنماییم کنید خیلی نگرانم.،😔😔😔  دیروز صبح پانکچر شدم. درد تخمدان داشتم دو سا ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله همه این ۱۱ تا تخمکها جنین با کیفیت بشن براتون .نگران نباشین طبیعیه منم نفخ شدید شکم داشتم . دوغ و خیارشور و  گوشت و مرغ و سفیده تخم مرغ زیاد استفاده کنین تا اثرات بعد از پانکچر کمتر بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم ۳۸ سالمه من قبلا ۵ روزه بوده الان داره کم میشه

من ۴۰ سالمه .من چند سالی هست دوره هام کوتاه و کم شده 

من امگا خوردم و همش طعم ماهی میاد دهنم اولین باره امگای ماهی میخورم سری پیش امگا گیاهی بود. از دا ...

به منم دقیقا داروخانه همین رو گفتن که جیوه نداره اصلا .برای من هیچ وقت مزه ماهی نمیده .من امگازون میخرم 

فکر کنم باید پروژسترون هم تزریق کنی تا سیکلت بهم نریزه یا شیافشو استفاده کنی 

ماما در مورد پروژسترون یه چیزهای میگفت و متوجه نشدم 

پروژسترون چه موقع استفاده کنم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
به سلامتی عزیزم ان شاالله همه این ۱۱ تا تخمکها جنین با کیفیت بشن براتون .نگران نباشین طبیعیه منم نفخ ...

تا چند وقت بعد اینجوری بودید. الان سومین روزه اصلا بهتر نشدم 

ممنونم هر چی تو دلت میخوای خدا بهت بده

فدات عزیزم.... 

خدا برا تک تکتون بهترینهارو بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com