2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
با دکترت صحبت نکردی؟ بعد پانکچر اینطور شدی؟

شوره جان داخل واژنم درد دارم توی سیکل پانکچر دو بار که سونو شدم یکی از سونو گفت فیبرم داری یکی دیگه گفت نداری 

۱۰ روز پیش توی مرکز دکتر سونو کرد گفت فیبرم ندارم پس این دو جواب مختلف سونوگرافی و این درد چیه ؟با حجم کم خون پریودی؟

به دکتر هم گفتم درد دارم گفت شاید درد تخمک گذاری باشه اونم اخرهای سیکل

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون عزیزم که جواب دادی🌹 امروز پریود شدم ولی خیلی کم میاد

خواهش میکنم عزیزم🙏🏻روز اول غالبا کم حجم یا بصورت لک هستش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من چند ماه است که خون پریودی از ۵ روز به یک روز تغییر کرده؟این نگران کننده نیست ن ...

آخ منم خیلی نگرانم هم حجم هم طول دوره پریودیم خیلی کم شده سنمم بالاست نگرانم که فرصتم از دست بره 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تازه دو روزه بمن منیزیم هم داده. پودر هست میریزم زبونم و آب میشه

شروین جان بخش نازایی صارم و دکتر شما شلوغه یا خوبه ؟منظم هستش؟

آخ منم خیلی نگرانم هم حجم هم طول دوره پریودیم خیلی کم شده سنمم بالاست نگرانم که فرصتم از دست بره 😔

منم ۳۸ سالمه

من قبلا ۵ روزه بوده الان داره کم میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم ۳۸ سالمه من قبلا ۵ روزه بوده الان داره کم میشه

ببین تقریبا ۹۰-٪ فیبروما خونریزی شدید ه اما من که داشتم اصلا پریود نمیشدم و جاش اینقد بد بود هرکسی نمیدیدش طوری کع اینقد بزرگ شد مجبور سدم عمل کنم فککن حتی با امپول و چیزای دیگه هم پریود نمیشدم من برعکس بودم. این موضوعو حتما پیگیری کن و یائسگی هم اینجوری نیست که یهو بیاد قطع کنه کم کم اتفاق میوفته نگران این مورد نباش تا با دکترت مشورت کنی

اره حالا خودمم باز میگم به دکتر ،الان باید بگم دکتر عارفی برام نامه بنویسه تا داروخانه بده؟ با بیمه ...

اره عزیزم باید دکتر نسخه بده که بری داروخونه بخری. من اصفهانم فقط یه داروخونه سرم توزیع میکنه شما باید پرس و جو کنی ببینی کدوم داروخونه ها میارن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به همه عزیزان طاعاتتون مقبول درگاه حق ایشالا.من رفتم سونو آنومالی گفت ۱۸هفته و ۱روز که باید طبق ...

سلام عزیزمم الهی به حق این ماه عزیز به سلامتی نی نی تو بغل بگیری همه چی خوب بوده که الهی شکر  نگران نباش اخه میوم چیزی نیس نگران باشی منم وقتی باردار بودم داشتم دکترم میگفت نگران کننده نیس تو خیلی از بارداری ها پیش میاد توام ازبارداریت لذت ببر 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوراز جونت این فکرا چیه آخه میکنی  آره عزیزم گفت ۶۰ درصد پسره که درستم بود

عزیزم انشالله که بسلامت گل پسرتو بغل بگیری . سونو کجا رفتی برای ان تی و آنومالی ؟ راستی درسته که میگن آزاد شده هزینه هاش ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات بشم سلامت باشی ۲۷ شهریور انتقال دادم

سلام عزیزم 

میخاستم بدونم حرکات جنین باید به چه صورت باشه؟ همین که حرکت میکنه کافیه یا اینکه باید محکم باشه ضرباتش؟ 

من ۲۶ هفته هستم‌

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام.شروین جان میگم اون ترشحات ژل مانند خوب شد؟ همون آزیتروخوردی براش؟

الان انگار کمتر شده.

ترشح سفید و چسبناک

این سری از دکتر پرسیدم 

گفت هر ترشحی توی بارداری عادی هست مگر اینکه سوزش و خارش و بودار باشه.

ولی من ازمایش کشت ادرار که داده بودم عفونت داشت.بعد مصرف قرص بنا به احتیاط دوباره ازمایش کشت ادرار دادم.

هنوز جوابش نیومده

😉

شروین جان بخش نازایی صارم و دکتر شما شلوغه یا خوبه ؟منظم هستش؟

من از صارم خیلی راضی هستم.ولی نمیدونم چرا اینجا مریضای صارم کمترن.البته فقط دکتر فرحناز زندی عالیه.ارتباطش با مریض خوبه و حتی مریضهاشو میشناسه و توی ذهنش میمونه.

میخای مرکزتو عوض کنی؟

الان کدوم مرکزی؟

جنین داری؟

😉

سلام عزیزم  میخاستم بدونم حرکات جنین باید به چه صورت باشه؟ همین که حرکت میکنه کافیه یا اینکه ب ...

سلام حالت خوبه؟

یادمه شما سابقه مسمومیت داشتی

الان انوکسا داری؟اسپرین چی؟

ورم که نداری؟

و اینکه یادمه هفته ۱۸ هماتوم داشتی ،اون جذب شد؟

😉