2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
گلم من قبل انتقال غذاهای پروتئینی بیشتر میخورم و سعی میکردم سردی و گرمی غذاهام متعادل باشه، از اول س ...

ان شاءالله عزیزدلم ممنون که گفتین   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اگه انتقال کنسل کنیم مشکل پیش میاد؟؟؟

عزیزم وقتی آندومتر نامنظمه به نظرم کنسل کنی بهتره البته من تخصصی ندارم در حد چیزایی که میدونم میگم نظر دکترت ببین چیه.نه چه مشکلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروقسم میدم به صاحب این شبا امشب نگاه ویژه ای به چشم انتظارا بکنه وتو تقدیر یکسالشون سبز شدن دامنش ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با پیامت گریم گرفت خدایا هیچ زنی رو در حسرت فرزند نذار.

انشالله به سلامتی و به موقعه گل پسرتو بغل بگیری 

پریود نیست هنوز گلم لکه بینیه، پروژسترون اصلا استفاده نکرده بودی؟ 

بیشتر ترشح خونیه. با عرض معذرت برسی کردم داخل هم خونیه قشنگ عین شروع پریودیمه. 

چرا سه ردز استفاده کرده بودم شیاف رو  ولی وقتی انتقالم کنسل شد همون موقع گف شیلفم قطع کنم فقط انوکسارو گفتن چند روز ادامه بدم با استرومارین و دوفاستون ک اروم اروم یکی کم کنم و یه هفته روزی دو تا ادامه بدم تا نزدیک پریودم قطع کنم. ولی دوفاستونم زودتر تموم شد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بسم الله الرحمن الرحیم

وقتتون بهشت

طاعات قبول

در این لحظات از شما عاجزانه طلب حلیت و دعای خیر دارم

الهی که لحظه ای که لب مولا علی به نغمه فزت و رب الکعبه گشوده می شود فوز عظیم و رضوان الهی برایتان رقم خورده و در سرنوشتتان نوشته شود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماه بعد ممکنه درست بشه کسی اینجور بوده اینجا؟؟؟من زیاد نمیشناسم بچه هارو

آره عزیزم ممکنه درست بشه باید دکترت دلیلش رو پیدا کنه چرا اینجوری شده بیشتر بچه ها مشکل کم بودن ضخامت داشتن مال شما زیاد بوده حتما دلیلی داره 

دوستای عزیزم تو این شبای پر فضیلت حتما حتما به شرط لیاقت دعاگوی همتون هستم شمام منو از دعای خیرتون ب ...

ان شاالله که شما هم زایمان خیلی راحتی داشته باشین و به سلامت نی نی قشنگتون رو بغل بگیرین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خداروقسم میدم به صاحب این شبا امشب نگاه ویژه ای به چشم انتظارا بکنه وتو تقدیر یکسالشون سبز شدن دامنش ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دکتر میخواد انتقال بده لامصب گفتم کنسل کن گفت بنویس امضا کن ترسیدم

اگه به دکترت اعتماد داری انجام بده یعنی چی بنویس امضا کن یعنی خودش به کار خودش شک داره 

اگه به دکترت اعتماد داری انجام بده یعنی چی بنویس امضا کن یعنی خودش به کار خودش شک داره 

نمیدونم والا میگم دکتر اگه شک داری انتقال نده بزار ماه بعد گفت کلا ای وی اف یا میشه یا نمیشه من نمیتونم تضمین کنم که

نمیدونم والا میگم دکتر اگه شک داری انتقال نده بزار ماه بعد گفت کلا ای وی اف یا میشه یا نمیشه من نمیت ...

وا بگو اگه ضخامتم مشکل داره انتقال نده مگه من جنینامو اعصابمو از سر راه آوردم بله آی وی اف شانسه ولی اینکه دکترت همه چیز رو بررسی کنه خیلی مهمه.